72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hát a Full Metal Panic-ban felismerted-e?
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Reading Steiner erre már nem terjed ki.
-
Te jó ég, Hanasaku Irohaban nem ismertem fel Noto Mamiko hangját O.o de durva :D Ritkán játszik ilyen hangos karaktert :D -
Amugy most hogy a 7. rész után kicsit emésztem a dolgot, vmit nem értek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem kellene mindegyik sms-re emlékeznie??? Mert ugye azokat megkapta a multban, vagyis akkor emlékeznie kéne, h télleg 5napja kapott egy sms-t. Ö meg a telefonjában ellenörzi, h tényleg 5napja kapta-e -
Én meg elkezdtem darálni a Steins;Gate-et. Most fejeztem be a 7. részt...huhh nem semmi :D
Rohatt jo ez a Titor-os párhuzam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont nem nagyon értettem, h miért értetlenkednek ott a többiek, meg nem hisznek neki, mikor még a lotto bizonyiték is ott volt... -
még nem jutottam el oda, hogy elkezdjem...de meglesz...valamikor :D -
Tényleg Lasden te már megnézted a Horizon S2-t? Mert nem láttam, h irtál volna rola véleményt :) -
Chuu2Koi 6: The wind is..., ja nem, the summer is coming. :P
-
tenyleg egesz jo, pedig nem igazan birom ezt a stilust :o -
mekkora jó már :DD
itt letölthető egy egész album tőle...olyan animékről íródtak a dalok mint Blue Exorcist, Yu Yu Hakusho, Death Note vagy a Gundam UC...:D -
-
megy az csak más néven...:D
(nem mintha sok olvasni való lenne :D) -
sött Lasden blogja se megy már :D -
Joshiraku: Véget ért ez is, kár, mert még néztem volna. Nagyon beteg és egyedi volt, emellett azon igen kevesek egyike, ahol az op/ed-et is mindig végignéztem. 7/10, jövőre (februárban) még jön egy OVA, aztán talán a 2. évad - ha megérjük. :)
-
Eureka Seven Ao-ban most tényleg Holland hangját kapta Renton?
-
készül, ha minden igaz :D -
Girls und Panzer 5: Cuki kis tank alakú sütikkel kezdődik és 10 Sherman elleni csatával végződik. :D
(Btw, fent, a banner alatt a FAQ link egy domain regisztrátor oldalra visz, valaki törölhetné, vagy átrakhatná jó helyre.)
-
Hát hogy a testvére esetleg fontosabb szerepet kap :) -
Mi olyan mókás? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehetséges timeskip -
lol... :D -
Újabb spekuláció... :D -
A Shinsekai Yori félúton, a 6. rész után kezd megint egyre zavarosabbá lenni... Most mire jó ez a hosszú, elnyújtott mászkálás? Oké, át fogják verni őket, de szerintem már megint túlhúzzák, úgy, mint az elejét.
Közben ráérő időmben (szabadságon vagyok :) ), ledaráltam az Oda Nobuna-t is. Ami elsőre harem/ecchi-nek tűnt, a végére egészen jó kis alternatív sengoku történelmi kaland lett. Jó, a boobz, meg egy kis romantikázás maradt, de kemény intrikázós és hentmészár részek is voltak. A színek élénkek, az animáció szép, a kosztümök és a hátterek gyönyörűek, jól össze lett rakva. Kíváncsi leszek a folytatásra, hiszen nem lett igazán lezárva (meg néhány karakter sorsa is izgat ebben az alternatív világban, mert a valós történelmi sorsukkal nagyjából képben vagyok). 7/10
-
Inquisitor #55408 Úgy látom a Roborics;Notes-nál nem lacafacáznak a sztori bonyolítással, mint a Steins;Gate-nél, már a harmadik részből is sok fura dolog lejöhetett, de ez így a nagyedik végére eléggé kezd beindulni. -
bakuman 3 5
ez a Yoshida-Hiramaru páros kaphatna néhány speciált, rövid részeket....jó nézni ahogy elvannak egymással :DDD
ez a Shiratoris dolog annyira viszont nem fogott meg, még jó hogy csak erre a részre szorítkoztak....
[/spoiler]alig várom a Reversi feltűnését[/spoiler] -
Csak azért tettem, hogy nehogy nerd-nek, otaku-nak tűnjek :)
-
Prof William #55405 Egy anime topicban ezért nem kell szabadkozni. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor jol gondoltam, h nem magátol változott meg a joslat... :D -
Szeretném, ha nem értenétek félre - mert a 3D-s, valódi lányokat, nőket jobban szeretem -, de így, ők nagyon bejönnek:
-
Micsoda cliffhanger a végén... :D Az OVA sorozat meg anno egyből lelőtte a poént.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Texture Surprise -
SAO 18: Hát kaptunk egy leginkább fanservice részt ami sokra nem volt jo...
Little Busters 05: Nagyon tetszik a föszereplö Riki, eltalált karakter. Amugy jo rész volt, mostmár komolyabb betekintés nyertünk az anime drámai oldalába. -
HxH 54: Ismét kicsit lazább rész volt, de most legalább azért történt pár dolog :)
Föleg a vége, h megváltozott a joslat :) -
Zombie S2 OVA (11. rész): Mint a többi. :)
Psycho-Pass 4: Na, úgy néz ki, kapunk egy hosszabb sztorit is, ez volt most a bevezető.
OniiAi 5: Nem volt annyira jó, mint az előzőek (bár a szerkesztő néni... hát, nagyon "bedobta" magát...), de a szezonban ez a legjobb harem/ecchi eddig (mondjuk idén nem is nagyon lesz már más). ^_^
-
Chu2Koi 5: Jaj, halálom ez a sorozat, nem szabad evés közben nézni. :D
SAO 18: Egyelőre filler...
-
Csak erről szól, kérem lapozzon. :) -
SAO 18.
a mell-nagytotálon és a zuhanyzáson kívül szólt valamiről ez a rész? Meg úgy összeségében az előző három? legyenmárvalami könyörgöm -
huhúú...végre megjelent Asura SE-ben....remélem mostmár a végkifejlet felé haladunk.... -
Második évadhoz vannak ilyen specialok csatolva. Azokat senki nem fordította le? Mondjuk a három perces cselekményt nagyjából felfogtam. -
BakaTest:Matsuri 01:
Végén háttérben: Hétfő :) Meg még 20 másik nyelven is, de azért mégis csak jó magyarul látni. :D
EveTaku sub:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"orz"
TL's note: I swear I'm not trolling!
Tudtam én hogy nem elfelejtettem a fesztiválos részt, hanem nem láttam még. :) -
oh hát az nem jo, azt hittem mindegyik részhez lesz egy lite :) -
A rendes részek előtt jöttek, de amúgy jobb utánuk nézni... :D Ja és elvileg a 6. volt az utolsó Lite rész, kár.