72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    A Nekomonogatari-nál nincs "eredeti felirat"... Szóval úgymond a nulláról dolgoznak.
  • LasDen #56551
    engem egyedül az zavar az angol feliratokban, hogyha valakinek a teljes nevét mondják, akkor megfordítják, ahogy náluk szokott lenni. azt rohadtul nem szeretem :D
  • PetruZ
    A komcsik egyfajta "free edit"-et csinálnak az eredeti feliratokból, ami sokszor szabadabb megfogalmazású, mint az eredeti, valamint gondosan kigyomlálnak minden honorifics megszólítást. Engem inkább csak ez utóbbi szokott zavarni (mert hallom az eredeti hangban), szerintem olvashatóságban, vagy érthetőségben nincs gond velük.
  • Frosty01
    na ja. ideje volt :)
  • Zomil
    Robotic;Notes 11: Hát rendesen beindult a történet végre :)
  • Lelouch
    4chan-on a nagy többség nincs túl jó véleménnyel a Commie-ról.
  • Máté94
    Nem éreztem annyira vészesnek... persze elfelejtettem, hogy amúgy is meg kellene állítanom a gyors képváltások miatt, de most inkább hagytam a fenébe.

Figyeltem a japánt is persze, vagy UTW miért volna jobb?
  • Lelouch
    Jó lenne tudni, hogy az UTW tényleg dolgozik-e rajta, mert ha igen akkor a Commie helyett inkább megvárnám az ő kiadásukat.
  • Máté94
    Gondoltam ettől az évadtól inkább angolul folytatom az anime nézést, kivételek egyes megbízható csapatok munkái ez alól.

Kezdésnek akkor Nekomonogatari... érzem, hogy vagy ötvenszer fogom megállítani a nem éppen egyszerű kifejezések miatt.
  • LasDen #56543

azé :DD
  • Zomil
    A másik problémám, h most különösen sok trap volt :D
  • LasDen #56541
    lehet...:D ettől függetlenül elismerésem, hogy ilyen időben ilyen lengeruhákban képesek ott szobrozni :D
  • Zomil
    szerintem is nagyon gyenge volt.
  • Lelouch
    Én inkább úgy mondanám, voltak jók is... :D
  • LasDen #56538
    szerintem jók voltak most is :D
  • armageddon666
    Megnéztem a Comiket 83 cosplayeket. Szerintem az eddigi leggyengébb eresztés. (bár nem láttam mind a 83-t, csak amik már korábban is voltak kint sankakun)
  • Seth
    Ezen a reddit-en egyszerűen nem tudok kiigazodni,egy nagy káosz az egész felépítése :)
  • armageddon666
    Boldog Új Évet Mindenkinek!
  • Zomil
    Ugy látom Shaft megint kitett magáért ecchi jelenetek terén, reddit teli van Nekomonogataris giftekkel :D
  • SpeedXHUN
    Aha értem,köszi:D
    Akkor most elkezdem a brotherhoodot,aztán nézek mást is Lelouch kolléga listájából
  • Zomil
    A brotherhood szorosan követi a mangát, a sima FMA kb. a felétöl elrugaszkodik a mangátol(mert mikor csinálták akkor még nem volt befejezve a manga)
  • SpeedXHUN
    Van sima Fullmetal Alchemist? Nem azzal kéne kezdenem?Vagy ez a brotherhood más kiadás?
  • SpeedXHUN
    na köszi! így könnyebb válogatni,főleg ha más ajánl:D
  • Lelouch
    HunterxHunter 2011, Yu Yu Hakusho, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Soul Eater, Darker than Black, Index, Needless, Dragon Ball/Dragon Ball Z, Nurarihyon no Mago, Medaka Box, Hellsing Ultimate, Fate/Stay Night...

Csak hogy tudj válogatni. :D
  • SpeedXHUN
    Hali!

Kérdésem lenne,milyen animét ajánlotok nekem?Annyi van,de nem tudom mibe kezdjek:D
    Főbb szempontok:
    -Naruto,Bleach:ezt a kettőt láttam eddig
    -szeretem ha van kiterjedő sztori
    -birom,ha a szereplőknek képességeik vannak,mint pl narutoba a természeti elemek használata

ötlet,tipp?
  • efti
    BUEK :)
  • Zomil
    Akkor majd meglesem, mert magyarul elég nyögvenyelösen jött ki teli elirásokkal(és az már nagy szo, ha engem zavar egy felirat :D)
  • Lelouch
    Azt nem nézem. :D De ja, befejezték, és már felirat is van a 4 részhez.
  • Malakai
    Boldog új évet, mindenki!

• Zomil
    Hát igen az elözménnyel igazán belehuzhatnának...mert kb. vége lesz a sorozatnak, mire megkapjuk az elözmény-t :D
  • Zomil
    Már csak a feliratot kell kivárni :D

Amugy Kokoro Connect-et is most fejezték be ugye?
  • Lelouch
    Ebből se lesz már idén Kizumonogatari... BD legalábbis biztos nem. Muszáj lesz a Zenmonogatari előtt elolvasnom az LN-t, mert addigra már tényleg nagyon esedékes lenne ismerni mindennek az előzményét.

A PV-vel kapcsolatban:
    - dat Kanbaru
    -Nadeko szövege
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ""I hate you, Koyomi onii-chan!!"
    Kiváncsi leszek HanaKana hogy hozza majd a szerepet, elvégre neki tett ezzel szívességet Nisio... :)
    Ez a fan video meg nem rossz az Otorimonogatari-ból.
  • Lelouch
    Én is pont beakartam tenni, csak közben mást is írtam... :D Nekem is nagyon tetszik.
  • Zomil
    Nagyon jo lett:

• Zomil
    Boldog uj évet mindenkinek! :)
  • RelakS
    Akeome mindenkibe (あけおめ = BÚÉK)
  • IMYke2.0.0.0
    Boldog, nyugodt, (animékben is) gazdag új évet kívánok Nektek! :)
  • LasDen #56515
    Boldog Ujj Évet Nektek is! :D
  • BEAST #56514
    Boldog új évet mindenkinek! :)
  • Lelouch
    BÚÉK mindenkinek!