72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Csak úgy... hátha... nem valódi emberek elvetemültségének eredménye... de hát... már mindegy akkor. :D -
Szerinted?
-
Miért ne lehetne összehasonlítani? Ugyanúgy másabb hangvételű volt, még ha nem is akkora nagy kontraszttal. Nisio szándékosan vette ilyenre a figurát, és nekem személy szerint nagyon bejött a sok agymenés. Emellett szerintem a Nise is tele volt érdekes és szórakoztató párbeszédekkel, illetve remek karakterek közötti interakciókkal. Szellemességből és poénokból se volt hiány. A történet nem volt túl erős, elismerem, de ezt a karakterek kiegyenlítették, elég csak Shinobu-ra vagy Kaiki-ra gondolni, de nekem Karen is nagyon tetszett. A többiek is hozták magukat. Lényeg a lényeg, hozzám sokkal közelebb állt a Nisemono-féle koncepció, mint a Neko Black. -
szórakoztatónak szórakoztatók...de olyan bukó dolog már :D rájönni meg gondolom a végén fognak csak :D -
Shinobu harca ugyanolyan egyoldalú volt, mint a Kagenui vs. Araragi. Nem nevezném érdekesebbnek. Animáció szempontjából meg szerintem a Karen vs. Koyomi viszi a pálmát, már ami a Nise/Neko kettőst illeti. -
Hát, pont ez az egyik lényege a sorozatnak. Kíváncsi leszek, mikor veszik észre. De addig is ritka szórakoztatóak. :D
-
ez jó :DD
amúgy érdekes, hogy mennyire nem tekintik egymást barátnak. Ha még csak a klubban találkoznának csak, de rendszeresen csinálnak iskolán kívüli dolgokat együtt, ahogy a barátok, haverok....szóval messze nem csak összejáró idegenek :D -
És ezt az otakuk csinálták, ugye? :D -
-
Sztem nem igazán lehet összehasonlitani a kettöt, mert a Fumoffu végig poén, a Bakemono széria meg amellett, h vicces, azért elég sok mondanivaloja van, ezért némileg komolyabb darab. De ahogy irtam, a történet/beszélgetések se nagyon hoztak lázba(egyedül Kaiki féle beszélgetések voltak érdekesek), de pl. a testvérek története nem fogott meg. -
Remélem így már jó. :D -
"Végre jó akciók? Az igen. :)"
Jo persze kicsit tuloztam.
Öszintén szolva lehet, h csak nekem ilyen gyenge a memoriám, de nem nagyon emlékszek az összecsapásokra Nise-böl. A végén ugye jol elpicsázzák szegény Araragit, a Shinobu harcot(ami pont a legérdekesebb lett volna) nem mutatják. -
Boku no Imouto wa "Oosaka Okan" (2013, AniDB): Újabb 5 perces minisorozat (feltűnően sok van idén), újabb high-school bátyus - hugica páros, csak most a Tokyo - Osaka eltérésekre és beszédstílusra kihegyezve. Teljesen felejthető. 2/10, dropped.
-
403
(Imgurró' nem linkelünk! Paff!)
-
Haganai Next facebook...
Nem rossz... :D -
Tudom, nem a legjobb példa, de a Full Metal Panic Fumoffu-hoz is így álltál? -
Számomra a Nise nagyon gyenge volt, egyszerüen se izgalmat, se feszültséget nem éreztem közben, h na vajon most mi fog történni, csupán a csalo csávoval valo beszélgetések keltették fel az érdeklödésemet. A "harcoknak" se volt igazábol semmilyen sulya számomra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt az egyiknél leszakadt a keze, a másiknál pedig félbetépték :D
Szoval nekem a Nise csalodás volt, ahhoz képest meg ez nagyon tetszett.
(persze mindez saját vélemény) -
Végre jó akciók? Az igen. :)
Egyébként ami engem illet, nekem a Bakemonogatari-ban sokkal jobban bejött a Tsubasa Cat arc.
Azzal meg már szembesültem, hogy a kisebbségbe tartozom azzal a véleményemmel, hogy a Nisét jobbnak tartom a Neko Black-nél. :) -
Ebbe meg nemrég futottam bele...wtf, fejével kettévágja a házat :D
-
Nekomonagatari Kuro megnézve(igen még csak most jutottam ide). Hát annak ellenére hogy nem szeretem Hanekawa-t és amennyire nem érdekelt a Bakemononál ez a szál, mégis ez most nagyon bejött. Szokásos soksok duma és végre jo akciok(jobbak, mint Nise-be). Szoval nekem ez Nise-hez képest jobban tetszett. Viszont az elején lévö Shinobu-s jelenetekért kapja be a Shaft, most emlékeztettek, h mennyire várom már az elözményeket és a Shinobu-s történetet, hogy lett Araragi ami és Shinobu-vel mi történt :)
10/10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hugica mellfogdosás mindenféle probléma nélkül... :D
Ez a powerpuffgirls-ös Shinobu meg hatalmas volt :D
-
majd kiderül mit hoznak ki belőle :D -
-
Fanfilm, csak hozzáteszem (ami már ennyin is látszik, ez picit aggodalomra ad okot), gondolom kaptak engedélyt, azért ofisöl. :) -
-
You didnt see that coming...:DD
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szeretnék ajánlani minden pokémon rajongónak egy most indult új weboldalt. A neve Pokémon-aréna. Ez egy böngészös pokémon játék.
Elérhetőség: http://www.poke.swtorhungary.hu -
Ebben az esetben ez most nagyon nem helytálló. :) -
Prof William #57408 Anime/mangában ha egy karakternek győznie kell akkor kilógó belekkel, szilánkosra tört bordákkal és egy sertésbontó szekercével a fejében is felkel és győz. :)
Aztán egy kis sebkötözés és minden oké... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Értem szoval most van egy karakter a mangában aki kvázi szinte sebezhetetlen és amugy se nagyon akarják bántani. Hát, hogy ez miként lesz megoldva/lezárva... :D
De érzésem szerint a szokásos Medaka WTF megoldássa ki fog találni vmit Nisio :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Ha a címet nézzük, akkor már kb. az eleje óta nincs értelme a sorozatnak, mivel a doboz teljesen jelentéktelenné vált...
2. Nisio az író, simán benne van a pakliban, főleg hogy már nincs sok hátra a mangából.
3. Iihiko már megölte Ajimu-t és Fukurou-t is. Utóbbi volt a stílusok kitalálója, mégse volt momentuma neki se. Medaka is meghalt már, csak egy stílussal tudott visszajönni átmenetileg. Végül nagy nehezen legyőzte Iihiko-t, de most meg Shiranui-Iihiko bánt el vele. Szerintem neki annyi. Addig biztosan, míg le nem győzik teljesen Iihiko-t. Akkor talán megszűnik az a szabály, hogy az Iihiko által okozott pusztítás helyrehozhatatlan. De mostmár fogalmam sincs hogy győzhetnék le. Pláne úgy, hogy mostmár ha ártanak Iihiko-nak, akkor azzal egyben Shiranui-nak is ártanak.
Bár lehet tényleg jobb, ha nem áltatom magam. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát nem hiszem, h Medaka végleg meghalna, mert akkor nem lenne értelme az egész sorozatnak, mert a cimbe is ö van :D -
Na jó, míg várok letöltöttem Sankareat és Tasogare Otome x Amnesiat. :) Remélem jók lesznek. :D -
nekem eszembe se jutott...de lehet mert nem agyaltam rajta sokat :D viszont elég érthető fordulat. mégis több értelme van, mint Cronaval :D -
The World God Only Knows 218. - OMG, runaway-spirit vadászat jön? :D Jó rég volt már az utolsó...
Medaka Box 180. - OMGSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shiranui Iihiko lett, Medaka meg valószínűleg végleg meghalt.
Most már el se tudom képzelni, mi lesz itt.
Soul Eater 106. - Le mertem volna fogadni, hogy ez fog történni... :D -
igen-igen....csak helyeselni tudok :D -
A második "évad" még jobb:) Csak hogy segítsek a várakozásban :D -
azt nem bánom, hogy nem láttam Caterék csatornáját....fekete volt a tv-s, de nem baj...nem vagyok kíváncsi ilyen elfajzott szarságra :D -
Ja és a magyarázatok. Valami nagyon jól megcsinálták. Nem érződik természetellenesnek mikor elmagyarázzák hogy működik a világuk. :) Nagyon jól teremtenek szituációkat hozzá, és valahogy beleillik a történetmesélésbe, nem töri azt meg. -
Hát ez a Fate/Zero első évad nem tartott sokáig és elég szemét helyen vágták el. :) Most akkor várok UTW-re... még mindig... Viszont ahogy utánanéztem megéri. Legalábbis első évadból elég fontos jeleneteket vágtak ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kirei és Gilgamesh párbeszédei? Ki nem hagynám. Kiritsugu és Ilya játszik a kertben? (Mikor rügyeket keresnek a fákon vagy mit csinálnak) Elég komoly résznek tartom, bár egyesek szemében lehet apróság. Caster és Ryuunosuke jelenete a csatornában cenzúrázatlanul? TV-ből ezt a részt kivágták, vagy full fekete volt?
A hősök a szememben egyébként valahogy így vannak: Lancer, Rider, Archer, Saber, Caster, Berserker. A mesterekkel még nem jutottam dűlőre... A fiatal srác idegesítő, de a kapcsolatát Riderrel jó nézni. :) Eizenberg szerethető, Archibald sem jött át negatívan. Archibald felesége annál inkább. Én félek attól a nőtől. Hátba fogja szúrni. :( Kiriyat sajnálom, de szegény megőrült. Kiritsugu és Kirei... A két legnagyobb karakter talán. Fate/Stay Nightban mit csinált Kirei? Olyan szótlannak maradt meg. Csak ott áll... meg ő a gonosz. Ennyi. Meg volt valami kavarás a szolgákkal. Na mindegy. Zeroban viszont nagyon jó karakter. Külön is, meg a "viszályuk" is Kiritsuguval. Pedig még nem is találkoztak. :D -
Ez elmenne trailernek is :)