72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
EnxTheOne #60596 egész jó ez queens :D
hxh
imádom bisuke hangját, remélem seiyuu is dögös :D -
MEDUKA MEGUCA!!!1 -
Ariakus #60594 Na végignéztem a Shin Sekai Yori-t és meg kell hogy mondjam nagyon jó kis anime volt. Maga a téma is elég érdekes volt ahhoz, hogy végignézzem, illetve nem tobzódott minden rész fanservice-től (nagyon nagy piros pont nálam). Az a pár plot twist iagzán sokat emelt a történeten, végig úgy voltam vele, hogy már vártam a következő részt. Ugyancsak piros pont a zenéért és a grafikáért.
Elkezdtem nézni a Space Battleship Yamato 2199-et is. Hát ez vmi fenomenális és epikus. A grafika az vmi olyan minőségi, hogy már emiatt is érdemes megnézni (ilyen jó full CG űrhajókat nem is igen láttam még, mert más animékben sokszor jóval igénytelenebbül és lassabb amimációval oldják meg: pl Gargantia). Jó látni, hogy VÉGRE nem visítozó tinédzser lányok (extra nagy mellekkel...) és tinédzser fiúk a hősök, hanem vannak idősebb karakterek is. Szívesen megnéznék ilyen szép grafikával egy új Legend of Galactic Heroes-t. -
na az nagyon teátrális volt :D -
Jo hát te alapbol nem szereted a sorozatot :D
Én mondjuk imádtam, és eleve ez csak egy teaser, de a fejbelövös rész már tetszetös :D -
nagyon izgi :D -
3. Madoka Magica film teaser-je.
(elsö 2film recap, de ez már teljesen uj lesz)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mindenki azt néz, amit akar :D -
Sikerült kritikán aluli darabokat elkezdeni nézni :D -
Igazán minőségi darabok. :D -
EnxTheOne #60585 code breaker:
nézhető, de semmi különleges
queens blade :D
hehe, tetszik :D szívesen lennék a kígyó helyében (zöld hajú elf) :D
Meg elkezdtem letölteni egy másikat is, seikon no qwaser :D
-
majd meglátod :D -
Hát ez nem hangzik túl jól. :D -
hát, onnan már csak lefelé van... -
Ni Gakki 19. rész -
hol tartasz benne? -
Én a behind-félén filóztam, de akkor lehet erre is vetek majd egy pillantást. Mondjuk még mielőtt belekezdek be szeretném fejezni a School Rumble-t, de nem nagyon haladok vele...
-
Anime-Sekai feliratával, a Little Busters-t velük néztem, azzal nem volt semmi problémám. Ebbe viszont belecsuszott 1-2 helyesirási hiba. -
Melyik csapat feliratával nézed? Vagy maradtál az angolnál? -
Blood Lad 01: Ez ekkora marhaság? :DDD
Azt hittem valami komoly cucc lesz, tetszik :D -
Az OST-ban kerested már? -
Valaki nem tudja véletlen, hogy mi az a zene ami az Attack on Titan-ban szól mikor először látjuk Rivaille-t harcolni ?
Aki tudja vagy linkelné, annak hatalmas köszönet. -
Na igen, ha már annyira nem akartak belekezdeni egy hosszabb arc-ba, akkor legalább elővehették volna az LN-ből a Railgun melléksztorikat. Több értelme lett volna.
Ennél nekem nem okoz nehézséget kivárni. :D -
Hát igen, egy anime-only nyári fürdöruhás rész aztán nagyon hiányzik...pfff....nevetséges.
US-re én biztos nem fogok várni, nekik 2év leforditani egy 26részes animét... -
Ilyen lassan haladnak? Egyébként mire véget ér, addigra talán már Albel is belekezd majd a fordításba. :D
Railgun S Director: Season to Include Original Summer Vacation Story
Akkor a sportfesztiválos rész megmarad az Index III utánra.
-
Railgun S2 14: És Touma ismét megmenti a napot :D
Következö részben meg végre már jön az Accelerator elleni harc. -
A FGTH-é az eredeti.
A Brooklyn Bounce feldolgozta [annyi más együttessel együtt] :) -
EnxTheOne #60568 toradora:
nagyon jó sorozat, kb a 17. résznél tartok.
Ez az első anime ahol éneklem az endinget :D -
ez 905 egyéni letöltés vagy X ember 905-ször töltötte le? mert nem mindegy ám :D -
EnxTheOne #60566 köszcsi,
egyébként az miért van ha töltök le valahonnan valamit akkor a következő részt néha többen töltik le?
pl:
queens blade 3. évad:
10. rész: 768 letöltés
11. rész: 732 letöltés (tehát 36 ember dobta)
12. rész: 905 letöltés
általában csökkenni szokott a szám ha nem nézik tovább x rész után, de néha miért növekszik a szám? Még akkor is ha csak 1 team fordítja az adott sorozatot. -
Aoi Toori - Kyoukaisenjou no Horizon -
Lusta dög vagyok :D -
EnxTheOne #60563 köszi :D
és brain? :D:D:DD:D -
Tomoki - Sora no Otoshimono -
EnxTheOne #60561 lusta disznók vagytok :D
zomil bugyi tolvaj mascotja az ki? -
Queens Blade : csöcs, túl sok
Mascot : kabalafigura
Imyke : stréber
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!biztos nem állja meg szó nélkül, kent véjt :D -
mascot - a csapat arca. aki csak azért van ott, hogy ott legyen. Nem csinál/nem tud csinálni semmit, csak van :D Mint nálam Lucy, hogy elhagyja a ruháit menekülés közben :DD
Imy ráírta, míg a többiek - kivéve Zomilt - a kép aláírta, hogy ki kicsoda.... -
A mascot a csapat kabalája.
Imyke képein azért szerepelnek a karakterek és a sorozataik mert vette a fáradságot, hogy odaírja. :p
A Queens Blade pedig egy nagyonecchi hadakozós anime, ha nem zavarnak a szakadt ruhák és a pattogó mellek, akkor hajrá. :) -
EnxTheOne #60557 queens blade jó sorozat? :D
A zombi csapatal kapcsolatban, a mascot az milyen "kaszt"?
És az miért van hogy csak imyke képeinél szerepel név/anime?
a legtöbb szereplő ismeretlne számomra :D