72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, köszönöm szépeeeeen :)
  • Lelouch
    Stiyl már lejárt lemez, a 6 éves Episode üti őt a Monogatari-ból. :D
  • Prof William
    "Hát ezt a The Sunday without God ha másért nem is a szép grafikája miatt érdemes nézni, elég tetszetösen van megrajzolva a világ és még érdekes is, mondjuk a föszereplö kicsit tul butácska, bár mondjuk milyen legyen egy 12éves..."

Hát igen kissé valószerűbb ez mint amikor 12-14 éves karakterek már a világot mentik megfelel vagy olyan mélyfilozófiai fejtegetésekbe bocsátkoznak az élet értelméről, hogy csak na.

A sokat megjárt sebhelyes veteránok meg már akár a 16 -éves kort elérhetik.:)

Ebből a szempontból még mindig az Indexes kőkemény profi mágiahsználó, cigizős Magnusa a kedvencem aki 14 éves. :)

De Garganita kalóza is lol volt aki 18 éves korára már olyan nagy vezér lett hogy mindenütt rettegték a nevét. Vajon mikor kezdte kalózkarrierje építését? 10 éves korában? :)

Egy ideje a számomra annyi éves egy kari amennyinek kinéz.
  • Zomil
    Hát ezt a The Sunday without God ha másért nem is a szép grafikája miatt érdemes nézni, elég tetszetösen van megrajzolva a világ és még érdekes is, mondjuk a föszereplö kicsit tul butácska, bár mondjuk milyen legyen egy 12éves...
    Gyorsan lepörgettem megint 3részt(4,5,6). Igazábol nem lett olyan rossz, mint gondoltam, továbbra is azért elég sötét az egész, ami nagyon tetszik, érdekes hangulata van, meg ugy az egész történet is eléggé ilyen filozofálgatos :)
  • LasDen #61352
    Háppy Börthday Imy! :)
  • LasDen #61351
    meglepő, de nem láttam :D
  • Lelouch
    Csak annyira, mint a Shingeki OP. :D
  • LasDen #61349
    nah, Kuroko manga talán a Teiko ív utolsó fejezetei felé fordul...legalábbis nagyon remélem. Csak legyen már a döntő...
  • Lelouch
    Ja, de ez már nem indított el olyan videó készítési rohamot, mint az előző. Igazából ez az első, amit látok belőle.
  • LasDen #61347
    nagy keszekuszaság az egész....
  • Zomil
    Hátööö :D

Ez is tipikusan olyan zene, mint az elsö op-nál, hogy minden trailerhez/op-hez passzol kb. :D
    Mondjuk viccesek az ilyen zenék, ilyen volt, pl. az Inception trailer zenéje is, az is mindenhez passzol és epikké tette :D
  • Bachstein
  • Lelouch
  • Lelouch
  • LasDen #61342
    az benne volt az ikkokuban...
  • armageddon666
    Az összes levágott fejes.
  • LasDen #61340
    dehogynem, elég sok volt. plusz a régebbiek. a többi meg gondolom manga vagy fanart...
    de konkrétan melyik részre gondolsz, hog ynem volt?
  • Bachstein
    Kvázi minden páratlan rész jó. :)
    Amúgy én sem értem nagyon ezt a Titan fikázást. Nem azt mondom, hogy az idei év csúcsa, de azért nem egy rossz anime. Nekem alapból tetszik a koncepció, karakterekkel sincs nagy bajom, kelően változatos érzelmi sémákkal rendelkeznek, bejön ez a középkori-reneszánsz környezet. Van benne egy kis misztikum, lassan kibontakozó titkok, remek akciók, durvulás. Az tény, hogy el van nyújtva, és néha tényleg egy helyben toporog a történet, de ennek ellenére mindvégig leköt, sosem unom el.
    A rajzolás kifejezetten tetszik (a vastag kontúrok), illetve az zenéje is olyan, amit bármikor meg tudok hallgatni. Utoljára talán a Black Blood Brothers OST-je jött be ennyire.
    Mangát nem olvastam, de gondolom ott is hasonló a helyzet, látszik, hogy nem akarják elsietni a dolgokat, gondolom terveznek majd egy következő évadot is... én legalábbis reménykedek benne.
  • armageddon666
    Tényleg, már el is felejtettem. Azt is láttam.

Tudom hogy voltak ilyesmi flashbackek, de nem ennyi.
  • Fresh Duke
    Csak minden 2.-ban.
  • Bachstein
    Nem sipákolnak minden részben.
  • LasDen #61335
    pedig az Ikkoku Keiseiben voltak ilyen flashbackek...amúgy az anime utolsó részei a Beam Saber ívet dolgozták fel.
  • armageddon666

Ilyen Shouyo-sensei meg Shiroyashas részek voltak a mangában? Anime most hol tart? A sógunos lázadásos komoly résznél hagytam abba.
  • armageddon666

Calamity Trigger...
    Continuum Shift...
    Continuum Shift II...
    Continuum Shift II Extend...
    Chronophantasma...
    ...
    ...
    ...
    ALTER MEMORY
    *nyálcsorgás*

Váó. :D Már Guilty Gearnél bánkódtam hogy nincs anime, BlazBluenál pedig elég korrektül meg volt csinálva a story mód, ziccert lett volna kihagyni. Szerintem nagyon jó shounen alap. A sok időhurok miatt még jobb alap. :) Simán bele lehet illeszteni a világba, maximum "n+1 hurok" és el van intézve. :)
  • Fresh Duke
    Attól még nem kell minden részben sipákolni. Meg oké, hogy 1x sokkot kapnak, de nem 120x.
  • LasDen #61331
    nem hangzik túl érdekesnek...
  • Prof William
    Dolls Fall (Most már emberi nyelven.)

A rajzért Sansyoku Amido felel aki eddig ilyen kis aranyos történeteket és vanilla hentaikat rajzolt a sztorit viszont Kedouin Makoto a Corpse Party sorozat atyja írta. Innen már sejteni lehet hogy nem a "aranyos kislányok aranyos dolgokat csinálnak" lesz a főtéma.

A Jiaiin egy árvaházzal egybekötött lányiskola ahol a szüleiket elvesztett fiatalok a legjobb körülmények között tanulhatnak.
    Főhősnőnk Chibana Meiri is idekerül miután egy tűzesetben az egész családját elvesztette.

Aranyéletnek tűnik mindössze csak néhány egyszerű szabályt kell betartani. Az első és legfontosabb, hogy sötétedés után be kell zárni az ajtókat és SEMMILYEN körülmények között nem szabad kimenni valamint 1-2 terület tiltottnak számít.

Hogy mennyire érdemes betartani ezeket a szabályokat azt főhősnőnk újdonsült barátja is megtanulja amikor is takarodó után kisurranva egy furcsa maszkos alakkal találkozik. Ezt követően szegény többé már nem csinál aranyos dolgokat és az aranyosságából sem marad túl sok miután a gyilkos egy jókora kampóval átrendezi az arcszerkezetét.

Kicsit hasonlít a Bloody Maidenre mármint a "Csini lányok Vs a Gyilkos" viszont úgy tűnik nem gyúr rá annyira az ecchire és a gorera valamint a történet is bonyolultabban tűnik az átlagos slasher alapoknál.

Érdekel mit hoznak ki belőle. A Corpse Party írója már írt pár remek történetet. Remélem most is így lesz.

Dolls Fall
  • NovaTerra
    A rinyálás meg a sírást azért meg lehet érteni. Szemük előtt falják fel társaikat. Azért a legtöbb ember ilyet nem tudna elviselni. Elég fura lenne, ha mindenki terminátor pofával csak menne előre.
  • Fresh Duke
    Szerintem csak 2 egyértelmű, a 3. az nem.
  • Lelouch
    Már egyértelmű? A múltkor még nem volt az. :D
  • EnxTheOne
    Nekem meg az nem tetzsik hogy tul egyértelmü hogy ki a 3 árulo :D
  • Fresh Duke
    Bárki bármit mond, nekem tetszett az út Titan. Persze, én is már a nagy küzdelmet várom, de tudtam előre, hogy majd csak a következő részben lesz. Nekem amúgy nem a beszélgetésekkel / monológokkal van bajom, hanem a sok rinyával meg sírással...
  • EnxTheOne
    Köszönöm.

Most mechás hangulatban vagyok igy a gargantiát kezdtem el nézni.
    :D
  • Bachstein

kurozuka - nálam nagy kedvenc, szerintem mindenképpen tégy vel egy próbát

kore wa zombie desu ka? - egyik legszarabb anime, amit valaha láttam, unalmas, idióta, irritáló, 1-2 poéntól eltekintve szánalmasan gyenge és erőltetett, ahogy kb az összes karakter

ao no exorcist - szerintem ez egy korrekt animére sikeredett, ezzel is tennék egy próbát a helyedben

dante inferno - nagy kedvenc, érdekes megvalósítés, szép és változatos rajzolással, jó zenével és lendületes történéssel és akciókkal

gargantia - elmegy, végignézhető. :)
  • Zomil
    redline: nagyon kellemes meglepetés volt nekem
    bakemonogatari: kötelezö
    gosick: nagyon rendben van, 1-2 unalmasabb résztöl eltekintve az összkép nagyon tetszett
    kore wa zombie desu ka?: teljesen idiotaság sok hülyeséggel...nekem nagyon tetszett :D
    ao no exorcist: háááát...jol indult...aztán erösen lezuhant a szinvonal számomra
    shinseki yori: ez igy nálam az év animéje...szoval kötelezö megnézni, nagyon jo lett
    gargantia: szodával elmegy...többet vártam töle, de egy kis bugyuta valamit kaptam
    black rock shooter: nézd meg elöször a filmet, meg utána a sorozatot is, nem függnek össze, mert 2alternativ történet, de igy többet tudsz meg a karakterekröl meg ilyesmi. Öszintén szolva kicsit mindfuck-os anime, de nekem valamiért bejött, talán kicsit sok a dráma benne, de igazábol ez a lényege. Mondjuk szerintem már a harcok miatt érdemes megnézni mert brutálisan látványosra sikeredtek.
  • NovaTerra
    A Redline világa nekem bejön, a sok furcsa karakter. Maga a történet igyen egyszerű. Ugyanabban a világban játszódik, mint a Trava. Lehet azt láttad.
    Technikailag viszont nagyon magas színvonalú. Gyönyörűen megrajzolt. Nem nagyon van másik anime, amiben nincsenek állóképek, a háttér is mindig mozgásban van.
  • WhiteStar
    a black rock shooter nekem dobott/útált. teljesen fogyatékos a sztorija, még így alternatív/fantasy anime kategórián belül is, egyszerűen nem bírta befogadni a szervezetem
  • Lelouch
    Redline: Egyszer mindenképp érdemes megnézni.
    Bakemonogatari: Erősen ajánlott.

Zombie, Daimaou, Ao no Exorcist: szerintem ne fáraszd magad velük...
  • WhiteStar
    gosick - egész jó

gargantia - elmegy, végignézhető, olyan kb 10/6.5 körüli

arakawa under the bridge - hatalmas, ezt mindenféleképp nézd meg :D

ao no exorcist - én 10/10re értékeltem , egészen jó sorozat

pale cocoon - egész érdekes kis ova, megéri megnézni

kurozuka - dobtam az első rész után. fájdalmasan unalmas volt. érdekes hogy kétszer is elfelejtettem hogy nekikezdtem, és így kb háromszor kezdtem neki, mindháromszor nem sikerült végignéznem az első részt sem

a többi nem ismerős
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem:

Pale Cocoon - kötelező
    Redline - nekem nem tetszett nagyon

Elkezdtem:
    Kore wa zombie desu ka? - marhulás, de lehet, hogy jó lesz
    Black Rock Shooter - a sorozatot még nem, de a bevezető filmet láttam, és az tetszett
    Arakawa Under The Bridge (1. évad) - 3 rész után: érdekes anyag [bolondos].