72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
-
Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Lovecome o Zenryoku de Jama Shiteiru (AniDB) aka NouCome aka "My Mental Choices are Completely Interfering with my School Romantic Comedy": Néha előfordul, hogy azt hisszük, már láttunk mindent, aztán belebotlunk olyan kincsekbe, amire nincsenek szavaink és a szótárunkat fel kell bővítenünk új kifejezésekkel, amelyek közül most igazából egy sem jut az eszembe, mert az első rész teljesen kiürítette az agyamat... A NouCome már első blikkre sem néz ki tipikus középiskolás harem romkom-nak (ecchi nincs, csak kevéske pantsu), amit csak tetéz a főhős különös "képessége": időnként, főleg feszült helyzetekben, két feladat jelenik meg az elméjében és választania kell, különben iszonyú fájdalom járja át az agyát a totojázás büntetéseként. A választás pedig sohasem könnyű, sőt, csak a rossz és a rosszabb között választhat - de ezek a momentumok legalább színessé varázsolják az életét...
Ki a fene tud kitalálni ilyen hülyeségeket? 7/10
-
Ha nem vagy BB fan, akkor csak egy sima, érdektelen, összecsapott, elkapkodott, csúnya anime.
Ha szereted a BB-t, akkor még sértésnek is veszed ha meglátod.
(Pedig csak jót akartak :( ) -
nekem meg nem is volt :D -
Most jól elvettétek a kedvem a BlazBlue-tól. :D -
Eddig imádom az őszi felhozatalt. :D -
Hehe, nem a legjobb az eddigi felhozataluk, mármint a stúdiónak, csöcsszopó shounen, nyálszopogató romkom(?), meg incest sky. -
MAL-on komment:
"Fanboyként szeretem, de ha elfogulatlan akarok lenni akkor elég rossz."
Én fordítva vagyok vele.
Elég rossz, fanboyként pedig FELHÁBORÍTÓAN SZ-rettenetes. :) -
Na, fél részt bírtam. Igen. Szörnyen prezentálja.
Olyan szinten félresikerült az egész, hogy még az eyecatch (vagy hogy hívják azt, ami félidőnél van a reklám előtt, vagy után, vagy mikor) is rossz.
Szinkron: Mert kezdjük a jóval. Nekem tetszik. A játékból vannak, már ott is bejött. Jó viszonthallani őket. :)
Zene: A játékból vannak áthozva, kicsit módosítva. A játékokban nagyon bejött (van hogy külön hallgatok 1-2 számot, tényleg tetszik), a módosítás csak hátrányukra vált. Ez még el is menne, de szörnyen használják. Nem passzol sehova ahová beteszik.
Történet: Ahogy elnéztem ez is a játékból van. Ami jó. A tálalás viszont szörnyű. A jelenetek közti átmenet szörnyű. Nagyon amatőr hatása van.
Tragikus első rész. Bele akarnak zsúfolni 20 percbe minden szereplőt, minden történetelemet, minden információt. Legalábbis az első 10 percből nagyon ez jött le. Tényleg olyan, mintha a játékot játszaná az ember.
Kis történet, megjelenik valaki, párbeszéd = ürügy a harcra, verekednek, tovább, ismétlés.
Miért??? Még ha csak 13 rész is lenne az egészre (nem tudom milyen hosszúra tervezik) bőven beleférne a történet egy kellemes darabkája, és emellett be lehetne mutatni a szereplőket jobban, lassabban, alaposabban. Olyan görcsös, szenvedős próbálkozás az egész. Gyorsan szerepeltetni akarnak mindenkit, és fáj, hogy kb. ezen csúszik el.
Meg a valószínűleg amatőr gárdán. Kik csinálták ezt? Mennyiért? Talán a legrosszabb adaptáció amit valaha láttam. Pedig elég jó alapanyag volt hozzá.
1/10 ... -
Hát, akkor valószínűleg az anime prezentálja rosszul, mert bár a háttérben nagyon halványan ott bújkál a "világ ismét fordul egyet"-téma és az újra felbukkanó szereplők újra megtörténő tragédiája (?), ezt annyira érdektelenül teszi, hogy a sematikus panel-szereplők és az értelmetlen harcok miatt máris megszólal az egyszeri nézőben a vészcsengő. Mondjuk az ennyire überfantasy shounen fight amúgy sem a kedvencem, bár általában nincs bajom vele (lásd pl. Kingdom, amit szorgalmasan nézek, de ott a történelmi háttér is sokkal jobban érdekel).
Evvan. :)
-
kb mint én mindig :D -
Ujjuj de kemény itten valaki! Gondok lesznek itten ám, na. ;P -
Na de legalább tudom, hogy kijött, meg is nézem! :)
Egyébként játékadaptáció. A játékban meg VN stílusban adják a történetet. Van manga is hozzá ha minden igaz, meg talán elég sok Drama CD. Ezek kerekítenek ki egy amúgy elég jó történetet. Elég jót. Mindenképp túl mutat a szokásos verekedős-játék történeten. És jár egy kellemes világ is az egésszel, egész jól kidolgozott kamutudománnyal.
Én az animétől egy közepes shounenre számítok. :)
-
Ú, várjál, máris felhúzom a pontozást: 10/10. Ja, nem, megfogadtam, hogy most ősszel szemét leszek ilyen téren, sry. :P
-
Hé, a Blaz ennél sokkal jobb stb :DDD !!!
-
hűha, na majd Armától kapod az oltást, hogy a Blaz ennél sokkal jobb stb :DDD -
BlazBlue - Alter Memory (AniDB): Szimpla agyatlan swordfighting urban fantasy valami alternatív univerzumban, de a történetnek csak kb. annyi jelentősége van, hogy átmenetet biztosítson az egyik harci jelenetből a másikba, a szereplők meg csupa Mély Hangon Beszélő, vagy Idiótán Vihogó alakok. 2/10, ennyi elég is volt belőle.
-
Tokyo Ravens (AniDB): A sámánizmus elfogadott mágiaforma, amióta a japán kormányzat a II. világháború végén egységesítette és rendszerbe foglalta a működését és gyakorlóit. Azóta a Mágikus Nyomozóhatóság feladatkörébe tartozik az ellenőrizetlen és tiltott sámáni praktikák üldözése. Hősünk egy vidéki kisvárosban él békében és nyugalomban, bár egy híres sámán família leszármazottjaként volt esélye, hogy ő is sámán legyen. De ő nem látja a szellemeket, sem a mágikus energiákat, így másvalaki, egy tehetséges lány vette át tőle az örökséget és Tokióban, a mágikus egyetemen tanult. Mikor a nyári szünetben hazatért, kisvártatva feltűnik a tizenkét állami sámán egyike (egy másik lány), hogy valami ismeretlen szertartást hajtson végre rajta, de összekeveri a lányt hősünkkel és a hatóság is felbukkan...
Újabb urban fantasy / shounen-fight cucc, egyelőre nem sok minden látszik belőle (csak a vége felé kezdődik valami akció), akármi is lehet még belőle, bár elsőre nem nagyon fogott meg. 5/10
-
Csakis egy nő szülhet ilyen animációt :)
Mylady666 ugye. -
Meg kellett bizonyosodnom róla hogy fake. De wow. :D -
de nem nekem... -
A fiataloknak több esélye van, mint a magam korabelinek, ebből indultam ki. -
nemtom mé gondoltad, hogyvan bárkim is :D csak mer fiatal vagyok? :DD -
EnxTheOne #62457 Nincs :( -
Van dakimakurád? :D -
EnxTheOne #62455 amig van 2d waifu meg dakimakura addig no problem :D -
Azt hittem, hogy csak én vagyok egyedül ebben a topikban, mint a kisujjam :( -
Viasat6, 17.00, Dragon Ball Z 53. rész, akit érdekel :D
#62452 Nem vagyok egy nőcsábász :DD -
Ilyen fiatalon nincs barátnőd? Megleptél
-
mondjuk egyikből sem lesz semmi szerintem :D -
Az már lejárt lemez, most a Lucy x Flare korát éljük... :D -
Lisanna szerintem teljesen esélytelen... Nagyon parkolópályára lett téve a karaktere. -
mostanába elég felületesen olvasom csak a mangát. Átlapozgatom van-e fan service meg 1-2 sort elolvasok :D -
EnxTheOne #62447 erza x lucy akkor is jobb -.-
:D -
nem. azért érdekes, mert elsőre tényleg azt hittem, hogy animéből van. Korrektül megvan csinálva :D
Amúgy én Natsu x Lisannat favorizálom. Lucy meg egyedül marad vagy összejön Levy-vel :D -
:DDDDDDDD
Remélem azért nem vagy Lucy x Gray shipper.
-
az én barátnőm mindig kéznél van....
#62441 mer érdekes :D -
Lehet, hogy nála van a barátnője...
-
EnxTheOne #62442 ez a danganronpa jo szar volt -
Ezt most miért kellett? :D