FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Na, fél részt bírtam. Igen. Szörnyen prezentálja.
Olyan szinten félresikerült az egész, hogy még az eyecatch (vagy hogy hívják azt, ami félidőnél van a reklám előtt, vagy után, vagy mikor) is rossz.
Szinkron: Mert kezdjük a jóval. Nekem tetszik. A játékból vannak, már ott is bejött. Jó viszonthallani őket. :)
Zene: A játékból vannak áthozva, kicsit módosítva. A játékokban nagyon bejött (van hogy külön hallgatok 1-2 számot, tényleg tetszik), a módosítás csak hátrányukra vált. Ez még el is menne, de szörnyen használják. Nem passzol sehova ahová beteszik.
Történet: Ahogy elnéztem ez is a játékból van. Ami jó. A tálalás viszont szörnyű. A jelenetek közti átmenet szörnyű. Nagyon amatőr hatása van.
Tragikus első rész. Bele akarnak zsúfolni 20 percbe minden szereplőt, minden történetelemet, minden információt. Legalábbis az első 10 percből nagyon ez jött le. Tényleg olyan, mintha a játékot játszaná az ember.
Kis történet, megjelenik valaki, párbeszéd = ürügy a harcra, verekednek, tovább, ismétlés.
Miért??? Még ha csak 13 rész is lenne az egészre (nem tudom milyen hosszúra tervezik) bőven beleférne a történet egy kellemes darabkája, és emellett be lehetne mutatni a szereplőket jobban, lassabban, alaposabban. Olyan görcsös, szenvedős próbálkozás az egész. Gyorsan szerepeltetni akarnak mindenkit, és fáj, hogy kb. ezen csúszik el.
Meg a valószínűleg amatőr gárdán. Kik csinálták ezt? Mennyiért? Talán a legrosszabb adaptáció amit valaha láttam. Pedig elég jó alapanyag volt hozzá.
1/10 ...