72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Köszönöm! :)
  • armageddon666
    "Nyaraltam", így késve kicsit, de boldog születésnapot utólag is, Lelouch! :)
  • EnxTheOne
    mostanában elég kevés mechás sorozat van, szoval nem nehéz "királynak" lenni :D
  • Lelouch
    A Valvrave királyság???
  • LasDen #62755
    a DB sem csak manga és anime volt. ott is rengeteg mindent lehetett eladni vele. sőt, az OP-pal ellentétben még nemzetközileg is sokkal erősebb helyzete volt. és mégis befejeződhetett. Ahogy a One Piece is úgy 10 év múlva befog. És ahogy a DB-t, úgy az OP-ot is 25-30 év múlva is el lehet majd adni az országban.
  • NovaTerra
    Egyet is értenék, ha csupán egy manga és anime lenne. De ez már egy több milliárd yenes franchise. Dragon Ball még ne érte el ezt a szintet üzletileg, de még abból is jött idén új film.
  • LasDen #62753
    egyszer vége lesz. ez nem amerika, hogy superman, amerika kapitány és társai módjára örökké menjen. Ha a Dragon Ball és a YuYu Hakusho is véget ért egyszer, akkor ez is véget fog.
  • cataflam02
    Sziasztok!

Pár havonta írogatok ide :D Írok már én is egy kis összefoglalót az új szezonról.

Kill La Kill: Nagy királyság, pedig a TTGL nem tetszett, de ebben kellemeset csalódtam. Jók a harcok, a villantások meg úgy eddig minden.

Golden Time: Nem akartam elkezdeni, mert a PV alapján nem tetszett, de örülök hogy mégis elkezdtem. Nagyon jó kis romantikus vígjáték, a sztorija is érdekes.

Log Horizon: A SAO bejött ezért ezt is elkezdtem, hát azon kívül hogy mindkettő MMO-ban játszódik kb itt véget is ér a kettő közti összehasonlítás. Tetszik meg minden, kíváncsi vagyok hogy fog alakulni a sztori, 25 rész alatt lesz idejük kibontani.

Strike the Blood: Természetfeletti romantikus akció :D Nem rossz és kellően véres is
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elég szépen lefejezték Akatsukit, kár hogy olyan hamar felépült.

Valvrave the Liberator S2: Ez is nagy királyság. Első évad bejött a másodikban sem kellett eddig csalódnom.

Nagi no Asukara: Elkezdtem, de első rész után inkább pihentetem, majd később előveszem, mert annyira nem jött be.

Coppelion: Ezt vártam a legjobban a jelenlegi szezonból, de nem kapott el annyira, mint vártam. Kaszálni nem fogom, de többet vártam.

Yuushibu: Hataraku Maou-Sama copy, de azt a magas színvonalat sajna nem hozza, ettől független nézni fogom, de lehet kisebb lemaradásokkal.

Ezen kívül van még pár amit, majd el fogok kezdeni, meg folytatom a Magit és Kurokot.

• LasDen #62751
    Anohana film pár hét alatt összeszedett 1 milliárd yent. Az nem szar...főleg, hogy a sorozat kvázi recapje.
  • Lelouch
    Köszönöm!
  • Malakai
    Megkésve kissé...

Boldogat, Lelouch!
  • RelakS
    Hát, ha a tiéd elfér ekkorában...
  • Lelouch
    Köszi! :)
  • LasDen #62746
    esetleg??? :D
  • RelakS

Boldog Születésnapot Lelouch

(vajon abba a pici dobozba mi férhet? )
  • LasDen #62744
    egy kanna benzint és öngyújtót...
  • Lelouch
    Hát ezek közül semmit.
  • BEAST #62742
    Én inkább gagyinak mondanám. :(
  • EnxTheOne
    Na gyerekek, mit kértek károcsonyra majd?
  • LasDen #62740
    Gintama is coming...
    "The recent series will make an appearance by 2014!!!"
    "The movie may have ended, but the anime Gintama will continue!"
  • LasDen #62739
    ez nagyon beteg :DDDD
  • NovaTerra
    Nem lesz vége, hacsak nem változik nagyot a világ, Japán. Túl nagy üzlet. Ráadásul szerintem már a segédek is megrajzolják bármelyik karaktert álmukban is akár. Történet meg alig halad egy év alatt.
  • LasDen #62737
    Tippem szerint Oda előbb fog meghalni, minthogy befejezné...
  • NovaTerra
    Marha szépen felépítették az évek alat a franchise-t. Mindenhol ott van Japánban, csokipapíron, étterem reklámokban, stb.. Már egy generáció felnőtt az első kötet óta és az gondolom jót tesz az eladásnak, hogy újak is olvassák, de a régiek is megveszik. Aki elolvasott, megvett 71 kötetet, az meg fogja venni a 72.-et is és 99.-et is.
  • Lelouch
    Tényleg érthetetlen.
  • Lelouch

Köszönöm! :)
  • LasDen #62733
    Hinnye.
    Hétvégére jön ki a 72. One Piece kötet, amivel átléphetik majd a 300 milliós példányszámot. Összehasonlításként a Dragon Ballból tavaly februárig 156 millió fogyot.

Hihetetlen milyen számokat produkál a One Piece manga. Igazából nem tudom megérteni mitől ilyen borzasztóan népszerű. Nem különbözik a többi sónen szériától, semmi nem indokolja, hogy ennyit verjen minden másra...
  • LasDen #62732
    nem magával a sorozattal van a baj. nem az verte ki a biztosítékot. A fenyegető a leveleiben azt állítja, hogy Fujimaki Tadatoshi - a mangaka - tönkre tette és elvett tőle mindent az életben.

#62730 Tavaly októberben kezdődött, mikor fenyegető levelek érkeztek Fujimakihoz köthető helyekre, amikben hidrogén szulfid szerű anyagok voltak. Ezután több Comiket eseményt töröltek vagy kitiltották a Kurukot, mert ők is leveleket kaptak. Aztán most a 7-11 és Family Mart láncok kaptak fenyegetést, hogy a Kurokos merchendise snackeket, sütiket mérgezett meg. Gondolom Tatsuya meg megelőzésként levett inkább mindent. A 7-11 cuccok nov 4-ig lesznek levéve, az X napig (előbb rosszul írtam, a Tatsuya nov 3-ra levesz mindenhol mindent)
  • NovaTerra
    Nem követem a sorozatot. Mi van benne, ami kiverte a biztosítékot?
  • BEAST #62730
    Honnan indult ez az egész? Tényleg létezik ennyire elborult elméjű ember?
  • LasDen #62729
    nah fasza. a Tatsuya videó kölcsönző nov 3-ig leszed minden Kuroko no Basuke dvd-t, mangát a polcairól. A kialakult helyzet miatt tettek így. A fenyegető meg korábban írt valami X napról, ami valamelyik suli fesztiváljának az utolsó napja, november 3...hogy mi lesz akkor, fasz tuggya...
    Remélem nem lehetetleníti el az animét annyira, hogy ne folytassák.
  • BEAST #62728
    Boldog születésnapot Lelouch! :)
  • LasDen #62727
    Boldog Zülletésnmapt!
  • Lelouch
    Köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Boldog születésnapot Lelouch!
  • Lelouch
    Köszönöm szépen!
  • biomage
    Boldog születés napot Lelouch :)
  • LasDen #62722
    nálam teljesen let down ez a szezon. Yoshibuu már kibukott, Coppelion mingyár kibukik. Kuroko és Machine doll maradt stabilan :D
  • PetruZ
    De, én is nézem, írtam róla reggel az összefoglalóban is (a rövid neve az Ars Nova). Szerintem se rossz. Aki ilyen Tom Clancy, Dan Brown, meg hasonló futurisztikus techno-thrillert keres, szerintem bátran belevághat.
  • Count Adyn
    A Brotherhood sokkal darkosabb és érzelmesebb később, az eleje kicsit darálós, mivel azt már láttuk a bölcsek kövében(aminek az utolsó harmada a wtf:D), igazából nem tudom megnézném e most mindkettőt, de valószínű:)