72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nálam eddig egy 5-ös.
De csak a lányok miatt. Seraphimnek nehéz a szemébe nézni. -
1 hónapja újra néztem az 1. évadot és igazából nemtom mire adtam én 8 pontot :D -
Szerintem nyugodtan eláshatod. :) -
Ez valoban kivitelezhetobbnek tunik mint a planetes fele megoldas. Ugyanakkor a sorozatban nagyon tetszett hogy sok mas scifivel ellentetben egesz jol kovettek a fizika ide vonatkozo torvenyeit -
Más módszerrel, de az űr megtisztítására készülnek a japánok.
Anime az űrtakarítás témában: "Planetes" -
Minden előzetes infó nélkül vágtam bele a "Kore wa Zombie Desu ka?"-ba, és eddig csalódás.
Nyilván, sok jót nem sejtetett a kérdés-cím, de azért halvány remény sejlett bennem, hogy ennél (sokkal!) komolyabb sztori lesz kibontakozóban. Persze, 3 rész után még nem ásom el [hehe], de azé' fura. -
Noragami ep.1. Eddig egesz tetszetos, barmi kisulhet meg belole. Nem valoszinu hogy Madoka szinten, de remenykedjunk -
az jutott eszembe hogyha SE Not anime pozitív fogadtaatasra lel akkor lehet hogy egy SE remake is bejatszana
(álmodik a nyomor) :D -
Saki (2009, AniDB): Középiskolás lányok mahjong klubja, ami az előző évi korosztályos országos egyéni bajnokkal és egy különös őstehetséggel kiegészülve elindul a kormányzósági selejtezőn, hogy bejusson az országos bajnokságra.
Azt tudtam korábban, hogy a mahjong nem csak azt az egyszerű szóló játékot jelenti, mint amit szinte minden oprendszerhez meg lehet találni, de nem gondoltam volna, hogy ennyire taktikai és kombinatív játék. A sorozatban előforduló kombó bemondások jó részét nem is nagyon értettem, szerencsére a Doki elég jó TL note-okat szúrt be ezekhez. De ezeken kívül is élvezhető, viszonylag izgalmas, bár néhol giccses sorozat volt. 6/10
(Van még az Achiga Hen, ami egyfajta párhuzamos sztori ezzel, csak egy másik iskolában, más karakterekkel (és csak egy karakter köti a fősztorihoz), de most januárban már elindult a Zenkoku Hen is, ami az igazi folytatás.)
-
Kb. mint a Kingdom esetében. A mangában előreolvastam a mostani részeknél és utólag meglepő volt látni, hogy mik maradtak ki, vagy lettek letompítva (karlevágás, toroknyisza, stb.). Inkább maradtam az animénál, nem akartam, hogy zavarjon a továbbiakban. :)
-
Prof William #63229 Kíváncsi leszek az anime adaptációra mert a manga nem éppen az erőszakmentességéről híres és nem szívbajos ha egy-egy szereplő kinyírásáról van szó.
Ha viszont ezeket ksizednék az anime lényegét ölnék meg. -
"An anime adaptation by Shaft of Bakemonogatari aired 12 episodes between July and September 2009, and released three more episodes online between November 2009 and June 2010. An anime of the sequel Nisemonogatari aired from January to March 2012. An anime of Nekomonogatari (Kuro) aired on December 31, 2012. An anime titled Monogatari Series Second Season aired between July 6 and December 28, 2013. An anime film will be produced based on the prequel novel Kizumonogatari."
Jó, akkor már majdnem minden megvan, ami mozgókép belőle. -
Akame ga KILL! Dark Action Fantasy Manga Gets TV Anime
A manga eléggé népszerű, terveztem is hogy majd valamikor belekezdek, de így már inkább megvárom az animét. -
[2010] - "Shiki" - 5/10
Amilyen jól indult, annyira szar lett a második felétől.
A felesége halálát érzelemmentesen fogadó doktor volt az utolsó csepp a pohárban, és majdnem töröltem a g*cibe az egészet. Utólag: jobban is jártam volna.
-
Fairy Tail's Hiro Mashima to Start New Manga Series
Valami To Love-Ru féleség jó lenne tőle. :D -
bigbigle #63224 Oh, köszi szépen. -
Ami a DM után jön. Az első 52 részt adta anno az A+ és az Animax. -
bigbigle #63222 A Gx az éppen melyik évjáratú?
Annyi Yugioh van már hogy nem tudom. -
Hoppáré! Most olvasom a Viasat6 facebook oldalán, hogy a Yugioh GX összes részét tervezik leadni. Ami tuti, hogy a 104. részig elmennek első körben, már a hangok is be vannak jelentve... -
[2010-11] - Gosick - 8/10
Mondjuk, a vége felé a srác kicsit már irritált (a szokásos animés "kemény vagyok", "barátja vagyok", nyitott szájas, fog- és ököl összeszorítós futások brrrr), de még éppen jól egyensúlyozta a történet.
Victorique meg fincsi volt, minden aspektusból. -
whaddafuck??? O_O -
Sora no Otoshimono 76.- Kevés lesz ide az az egy fejezet ami még hátravan... -
De a jelenlegi helyzetet látva, sajnos úgy néz ki pont így gondolkoznak a csatornák fejesei is. Plusz abban is van valami, amit armageddon írt.
Most egyelőre tényleg csak a Viasat6-ban mocorog valami, kiváncsi leszek rájuk... Elvileg a februári mondo magazinban fognak írni a további terveikről... -
Ha már konkrétan évi legalább egyetlen értelmes sorozatról írtam... Szerinted van olyan csatorna, ami egy évben semmivel se bukik, és minden teljesen megtérül nekik? -
ha jól tudom akkor nem éri meg. többe kerül mint amennyit visszahozna. és itt nem a pokemon, yugio fele merchendise sorozatokra gondolok -
Ilyen matiné szinten mehetnének. Reggeli rajzfilmként. Esetekben estiként. Csak ugye ORTT (vagy hogy hogy hívják, de biztos valami Nemzeti...).
Animék nem alternatívák a Cartoon Networkös, meg ... Nem tudom most milyen hasonló csatornák vannak. Szóval nem alternatívák, mert általában valamilyen elhivatottságot igényelnek. Sokszor nehéz becsatlakozni, és végig kell követni hogy jó legyen. Nem epizodikusak. -
Ez azért túlzás. Például a DBZ is elég jó nézettséget produkál most a Viasat6-on. Egy full anime csatornának tényleg nincs jövője, de szerintem annyira messze nem vészes a helyzet, hogy ilyen mértékben ignorálni kelljen a műfajt hazánkban... Igazából 2010 óta nem volt magyarra szinkronizálva egyetlen értelmes sorozat se... Azért nem bánnám, ha évente legalább egyet produkálna valamelyik csatorna. -
Pontosan. De Verselő Lina hiányozni fog. :( -
Prof William #63211 Ez igaz. Manapság amikor annyi magyar és angol fordítócsapat csapat van még csak meg se nagyon kell erőltetnie magát annak, aki animét akar nézni.
Jó internetkapcsolat esetén kb 5 perc alatt letöltheti angol/magyar felirattal a japánban is éppen futó animék aktuális részét alig pár nappal azután hogy az kijött a szigetországban.
Olyan óriási választék van hogy az embereket már nem igen hozza lázba az hogy a tévében megnézhet magyarul pár 3-4 (vagy több) éves közepes minőségű animét.
Az animaxnak talán kilencvenes években vagy max a kétezres évek legelején lett volna létjojosultásga mert akkor talán tényleg csak ők tudtak volna animét adni az arra vágyóknak. -
mo-n nincs értelme animet adni. mindenki rinyal érte de senki nem nézi. -
Ahogy nézem igen. Azt az 5 bizonyos részt, amelyet sehol se lehet fellelni szinkronosan, hogy adták le? :D -
A DBZ-t szinkronosan adták le? -
Már csak a Dragon Ball GT, a Naruto filler évad és a Kilari megy rajta, mind mind csupa minőségi darab. :D Kiváncsi vagyok, majd az "utódja", az a C8 hogy fog állni az animékhez...
Amúgy úgy néz ki, a Viasat6-ban elkezdett mocorogni valami, a DBZ után most majd adni fogják a Yugioh GX-et is... -
Nagyon szomorú ez a táblázat. 2 éve kb semmi -
Valamikor azért ment 1-2. Azoknak az animéknek (/rajzfilmeknek) a szinkronizálásáért ez a csatorna volt felelős?
(Engem leginkább a Kertvárosi Gettó sorsa érdekel. [Tudom, az pont nem anime.]) -
Anime egy sem ment rajta ,bármikor átkapcsoltam, úgyhogy számomra nem nagy veszteség -
Csak te. :D Mondjuk a legújabb hír szerint március 31-ig még kitart... -
Megszűnik az Animax
Vagy csak én tudom meg ilyen későn? :) -
Ha nem írsz róla bele se nézek a címe alapján. Már régóta várok egy Gundam SEED utódot. Sajnos a Valvrave messze nem lett olyan jó, mint reméltem, de majd talán ez. Ellenséges oldalak, mindkettőn érdekesnek tűnő szereplők. Plusz a két főszereplő (lehetséges romance rész) két külön oldalon indul. :o
Pontot nem adnék rá, de nézni fogom, ha nem viszik túlzásba a két srác barátkozását. -
Vagy Accel World S2-re.