72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #63560
    Pont most nézem YouTubeon Cryaotic Corpse party vegigjarszasat. Jó játéknak tűnik.
  • LeventeV
    Akkor megfogadom a tanácsod és inkább várok.
  • Prof William
    Ebben az esetben lehet hogy várnod kellene vele amíg végigviszed/elolvasod a játék/mangát. Az anime ugyanis minden nagyobb fordulatot lelő.
  • LeventeV
    Én is hallottam, hogy a játék nagyon jó, csak kicsit drágállom, mert valami 7 font körül van és szerintem az sok egy psp-s játékért. De valamikor biztos beszerzem, mert csak jót olvastam a játékról meg a hangulatáról is.
  • Prof William
    Ha goret keresel abban nem lesz hiány de szerintem a Corpse Party OVA-ban rettenetesen lebutították mint a játék, mint a manga eseményeit. A mangát követve egy SOKKAL jobb sorozatot lehetett volna kihozni ebből.
  • LeventeV
    Köszi a segítséget. Törlöm a listámból. Helyette megnézem a Corpse Party-t. Na arra kiváncsi leszek.
  • LasDen #63554
    Az a szellem csajos? Az egy kalap fos. Az első rész után tűzzel egettem volna el az egészet...
  • armageddon666
    Le van töltve, úgyhogy majd várom a véleményed. :D
  • PetruZ
    A feléig néztem, aztán dobtam, elég jellegtelen volt, nem kötötte le az érdeklődésem.
  • LeventeV
    Akkor azt hiszem, hogy belevágok, aztán kiderül, hogy milyen. Akarnék nézni valami jó horror/misztikus thriller animét.
  • Lelouch
    Magát az animét nem néztem, nem érdekelt.
  • LeventeV
    Csak az? :P
  • Lelouch
    Az openingje jó... :D
  • LeventeV
    Látta valaki közületek a Tasogare Otome x Amnesia című animét? Milyen? Érdemes megnézni?
  • Lelouch
    New Dragon Ball Z Kai Anime Series to Premiere on April 6
  • efti
    Space brothers 94: most se volt valami sok sztori, de azert legalabb picit haladt a fo tortenet szal
  • efti
    Noragami 5 - 6: nem vokt tovabb turelmem Hatsuyukira varni, megneztem horriblesubssal. Meg mindig nagyon tetszik ez a sorozat, de egyre kevesbe vilagos kirol-mirol is szol a tortenet igazan
  • Lelouch
    Én még egy új mangának is örülnék.
  • Lelouch
    Kurokóban a kövi részben már kezdődik is a Yosen elleni meccs? Király.
  • LasDen #63541

Tippre valami manga projekt lesz mint anime. 10 év...
  • LasDen #63540
    Aldnoah Zero
    Tag line:
    Let justice be done. Though the heavens fall
  • Prof William
    És mi a címe?
  • LasDen #63538
    A fantasztik uber király urobuchi új original mecha animevel jelentkezik az A-1 pictures és az F/Z 2. évad rendezőjével. De ők senkit nem érdekelnek...
  • Prof William
    Puella Magi Kazumi Magica - The Innocent Malice

Ritkán fordul elő hogy ezt történik velem. Valahogy az elém került ez a sorozat és elkezdtem olvasni amolyan unaloműzőként. A vége az lett hogy egy ültő helyemben végigolvastam mind az 5 kötetet és amikor megtudtam hogy a YenPress már kiadta angolul, meg is rendeltem a sorozatot.

Mint ahogy címből kiderül hogy a Madoka világában vagyunk, annak minden szabályával és megkötésével együtt de még Madoka Magica eseményei előtt.

Hősnőnk Kazumi egy emberrablási kísérlet kellős közepén egy bőröndbe zárva tér magához. Kiszabadulás után semmre sem emlékszik, így nagyon meglepődik amikor kiderül hogy Puella Magi. Szerencsére a barátai akik sintén magical girlök hamarosan megtalálják (előző nap tűnt el) és megtudja hogy az elrablása és az emlékvesztése előtt a Pleiades Saints nevű 7 tagú Puella Magi csapat tagja volt. Aki látta Madokát annak feltűnhet hogy egy ilyen nagyméretű csapat meglepő, hiszen már 2-3 együtt működő Magi esetén is nagyon nehéz a Soul Gemek tisztán tartása.

Kazumi visszaköltözik a barátai Pleiades Seints házába ahol reméli, hogy lassan eszébe jutnak majd a dolgok.

Aki látta Madokát az sejtheti hogy itt sem az aranyos Magical girleken lesz lényeg, és mivel Urobochi ebben is részt vett nem maradhat majd el suffering, a leki terror és persze a durva fordulatok sem.

Engem teljesen lenyűgözött és magával ragadott ez manga. Mindenkinek akinek tetszett Madoka melegen ajánlom!

http://mangafox.me/manga/mahoushoujo_kazumi_magica_the_innocent_malice/
  • LasDen #63536
    Hogy én is mindig a legjobb mangakat kezdem el. A Kamimura bár véget ért, de lassan fordítják, az Ahiru no Sora hiatuson van és 20+ kötettel le vannak maradva a forditassal, a Giant killing rendesen megy deca fordítás ott is vagy 30 kötettel le van maradva és lassú is.... :(
  • Lelouch
    Köszi! Ha véget ért, lehet bele fogok kezdeni.
  • LasDen #63534
    Nagyon nem megy nekik az original series készítés. Koncentrálnanak inkább a Gundam Originre meg a Horizon S3ra...
  • BEAST #63533
    Félúton járunk, kicsit aggódok, hogy nagyon elkanyarodtak a Hiyori sztoritól, de mint kiderült Yato érdekesebb karakter, mint elsőre gondoltam volna. Nekem eddig tetszik. :)
  • Lelouch
    A Noragami-ról mi a véleményed?
  • BEAST #63531
    Hát reméltem, hogy valami Gundam SEEDes 2 oldalas, szerelmi szálas hadakozás lesz az egész, de eddig több barátkozás volt a két srác között, mint az első részben szereplő lány és a főszereplő srác között. :D

Én az előző részen sírtam be, ahol megjelent a tipikus anime húzáshoz méltó "rivális" a 2 pilóta mellé... az arcomat takartam úgy nyomtam ki a részt. :(

- A Magical Warfare-nek adok még pár rész esélyt, de eddig nagyon nem szimpatikus, hogy mennyire átgondolatlan a főszereplő személyisége.

- A Maken Ki második évad eddigi részei pedig inkább fanservice OVAknak mennének el.

Nem sok jót tudok eddig elmondani erről a szezonról, de még akár 180 fokos fordulatot is vehetnek a dolgok... vagy nem. :)
  • Lelouch
    Bennem valahogy már a PV is azt az érzést keltette, hogy jobb lesz elkerülni, ezek szerint jól döntöttem. :D Mostanában nagyon sok csalódást okoz a Sunrise...
  • LasDen #63529
    Ez a Buddy Complex kész röhej. Fogtam a fejem és röhögtem annyira idióta baromság. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Azért elég komoly, hogy sosem látott mennyiségű hó csapott le a hőség városára: Tokyo Snow Storm (meg úgy Japánra).
  • Máté94
    Még megy, tehát nézem, igen.
  • Prof William
    Ez azért így jobb hír. Csak a harcok legyenek kellően dinamikusak és véresek mint mangában.
  • armageddon666
    Samurai Flamencot nézte valaki?
  • Lelouch
    Én se bánom, hogy ezen a ponton túl nem húzza tovább Suu. Egyedül még az érdekelt volna igazán, hogy egészen pontosan mi is a helyzet , de gondolom a bónusz fejezetben ilyen szempontból semmi érdemleges nem lesz már.

Még arra leszek kiváncsi, hogy a Final moziban mi lesz. A manga befejezését látva nem sok köze lesz hozzá.
  • Lelouch
    Wakaki mekkora egy troll... Az utóbbi idők egyik legnagyobb cliffhangerével végződött az előző KamiNomi fejezet, erre most nem azt folytatta, hanem a nyominger Kanon spinoff mangát vette elő.
  • Lelouch
    Nem csak OVA, TV sorozat is.
  • Prof William
    Más szóval jön a "Mutáns Űrnégerek Támadása" anime OVA-ja? Kár hogy az ova 100%-hogy csak egy anime kedvcsináló lesz...