72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A RAW alapján több is lesz. -
hogy hogy? -
Úgy néz ki, hogy nem csak egy extra Sora no Otoshimono fejezet lesz... :D -
Boku Ha Tomodachi Ga Sukunai NEXT
Megnéztem belőle 2 részt és kegyetlen emlékeztetőt kaptam abból, hogy miért nem érdekelt annó ennek a második évadja.
Az első évadja is ezért ment az agyamra, elviselni a szereplőket,a töménytelen baromságot, a fapofával végigülhető "poénjait" és hogy repetetív és unalmas...pedig egy jó kis alaptörténete lenne, de az anime minden egyéb pontján nagyon sokat dolgozik azon h ezt a lehető legjobban ellehetetlenítse... -
Aki akar egy jó mangat olvasni annak ajánlom az Ahiru no Sorat. Első felutesre a sztori egy lightos Kuroko no basuke, de sokkal több van benne. Sokkal mélyebb, szerteagazobb annál. Kosaras szempontból földhözragadtabb, de így is nagyon izgalmasak, és nem csak a meccsekről szól. Rengeteg karakter építés megy. De ami a legjobban tetszik hogy a Kuzu-High nem egy Seirin ahol varázs utesre jobbak mindenkinel. Szinte vért izzadnak a játékosok fejlodjenk. -
#63587 -
Kuroko S2 20. rész SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Murasakibara nem kicsit OP. :D Fasza kis meccsnek ígérkezik a Yosen elleni is. -
De legalább készül a helyettesítő oldal.
Már van címe? Mikor lesz kész? Szeretnék többet megtudni róla. -
Ahiru no sora mangakaja nem lehet jó ember. Ott rúg bele a főszereplőibe ahol csak tud. :D és 90 fejezet után sem tartanak sehol... Beszaras -
Azért nem kell ennyire túl dramatizalni. Szar helyzet, de az új oldallal a sok sub csapat feliratai megtalalhatok lesznek, szóval annyira nem lesz ez olyan nehéz.
De az AAn az eddig feltoltott feliratokat későbbiekben is megtalalhatok lesznek. -
Megnéztem a Shigurui / シグルイ / Crazy for Death / 剑豪生死门 animét. Felvilágosítást kérek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 6. részben Seigen Irako-t csapdába csalják. Azt ígérik, megtanulja Kogan Iwamoto-tól a titkos technikát, a hullócsillagot. De ez egy csapda. Jól elverik.
Aztán egy másik helyszínen Lady Iku-t arra kényszerítik, hogy izzó vassal égesse meg az eszméletélen Seigen Irako alsó testét. De nem derül ki nekem a sérülés mibenléte.
Utána Seigen Irako magánál van én megküzd Kogan Iwamoto-val.
Aztán több résszel később kiderül, hogy Seigen Irako megégette Lady Iku egyik mellét.
Ezek valahol kiderülnek az animében, hogy történtek pontosan? Mert én nem értettem, ezek ilyen sorrendben. -
de ők meg azért sértődtek be, mert hogy a fordító csapatok nem töltöttek fel rendeszeresen nem?
Én eggyik oldalról sem tudom ezt hova tenni, de mint egy átlagos anime néző meg nem tudom nem az AA oldaláról megközelíteni a témát, mert egyszerűen a legjobb és legpraktikusabb megoldás nem ez.
Onnan egy kényelmi,praktikus=hasznos elem tűnik el, bejön egy felesleges közvetítő oldal és valszeg a sok millió fansub oldalra való ingázás problémája sem fog megszűnni.
Enegm ez annyira nem érint, mert szezonos animék nálam nem működnek, de inkább a mögöttes tartalom ami zavar, mert ez az egész a nézettség és az ebből befolyó pénzről kezd szólni, non-profit fansub csapatok között...
-
Ez az egész főleg az AA sertodesebol fakad. -
Nem csak az lesz de már létezik is csak még zárt formában.
Issho Tosho -
Én ebben nem foglalok állást, mármint a két fél torzsalkodásában.
Tudok mindkét féltől mocskosságot és ugyanakkor meg is lehet érteni ha az ő szemszögükből nézem.
Pedig a nagyjáról én nem is tudok.
Nekem az a nemtörődömség nem tetszett amit a felhasználók felé mutattak akikért csinálják ez az egész fansub dolgot.
Inquisitor
Ez elég egyéni szemszögű leírás,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert az hogy valaki nem egy nagy csapat tagja vagy még éppen csak mostanság alakultak nem jelenti azt hogy nem igényes a munkájuk.
Én is tudok olyan egyéni fordítóról aki feltöltőt oda mert igazán saját weboldala nem volt ami ismert lett volna, mégis jó és igényes munkát végez. Most hiába csinál saját oldalt azt nehéz lesz ismerté tenni, hogy az a néhány anime felírat ott található, tehát nem ment az oldala forgalom mutatóira.
Ezzel én azt akartam írni hogy vannak ilyenek is, és őket az új oldal nélkül elfelejthetnénk. Mivel a nagy csapatok sem vesznek fel minden animét a projekttűkbe, ami nem jelenti azt hogy az ne lenne jó anime.
Az új oldalon is lesznek azért elvárások ha valaki jelentkezik, és szólhatnak is érte ha nem úgy teljesít.
De a különbség abban is lesz amit már az AA-n is eldöntöttek hogy nem kell feltölteni feltétlen hanem lesz lehetőség az saját oldalára mutató linkre is tudtommal.
Tehát aki a nézetségért sír az linkel, aki meg nem akar saját oldallal bibelődni vagy nem zavarja ez az feltölthet, de az a lehetőség is meglesz (remélem) hogy egy adott forumon megbeszéljék a felhasználók, fordítók hogy esetleg hol található a felírat vagy ki csinálja most vagy áll neki.
Aki meg ezek után is sír azért valóban nem kár. -
Inquisitor #63585 Egy fenét nem, az odajárók többsége szerint igen is az. A fordító csapatok azon részének meg akik elérték ezt, meg gratula. Én inkább megkeresem azt az IGEN KEVÉS értelmes csapatot akiknek normális a fordítás és nem hagynak több havi szünetet a saját oldalukon.
Most lesz egy új feliratos oldal, ahol ugyan azok a hibák lesznek, csak már senki nem szólhat érte. Hát ez nagy eredmény. :(
Az egész a csúszó és félbehagyott projektek, meg a semmire nagy arckoskodás emlékműve lesz. érdekes módon azok akik normális fordító csapat voltak, azok voltak legkevésbé az ügy mellett, mivel az ő oldalaik forgalma nem is csökkent. -
már megbocsáss, de eleve miért nem volt eleve jó az AA akkor a fordítóknak?
ha nem is tökéletes,de amolyan központi oldalként jól funkcionált,valszeg a legismertebb animés fansite volt...
nem tudom eldönteni melyik oldal hozzáálása szánalmasabb...
fansubbereké akiknek kvázi fontosabb az önreklámozás vagy az aa akik fittyet hányva sok-sok anime nézőre döntenek egy ilyen fontos részleg felett.
Ez az egész faszság csak méginkább eltántorított az anime műfajtól.
-
Issho tosho lesz a neve -
Ezért nem kell velük foglalkozni.
Hanem támogatni az új oldalt, azzal hogy aki "felhasználó" az ott keres.
Aki fordító vagy feltölti oda vagy jelzi ott, hogy hol kell keresni az adott felíratott.
Így elkerülve azt hogy az egyszerű anime néző, több tucat fanoldalt kutason át egy adott anime felírata után.
Ha van egy felület ahol jelezni tudják a fordító csapatok, hogy az ő oldalukon melyik animéhoz található felírat vagyis egy kiinduló gyűjtő pont az mindenkinek csak jó lesz. -
a régi animéknél igazán otthagyhatták volna a feliratokat.
Elég szánalmas az e körüli mizéria.. -
Nem az AA-t, hanem a felirat feltöltős részt. -
Helyettesítő oldal? -
De legalább készül a helyettesítő oldal.
Én majd csak oda teszem fel a munkáimat, persze ez nem nagy veszteség senkinek. -
Hm... De legalább csak 2 napra bannoltak. :D -
Provokaltam picit őket. A ki mit fordít szezonos topikjaban rakerdeztem, hogy ez a topik minek van még. Mert ugye megszüntetik a felirat feltöltős, közösségi siteos részt. Aztán bannoltak 2 napra miatta :D -
Toshokan Sensou series + special: elvezheto, kellemes, kikapcsolo darab, de semmi igazan mely vagy meglepo dolgot ne varjon senki aki megnezi. A megrajzolas nagyon kellemes, rajz-szeru, az idonkenti chibi fejek miatt kisse regies jellegu, de jol kidolgozott. Akarhogyis, elveztem. 8/10
A mozihoz tenyleg csak francia sub letezik?? -
Mit műveltél? :D -
Heh, bannoltak AArol :DD -
Hat ja. Parszor mar nalam is nagyon tezgett a lec.. -
Nézd tovább!! :DDD -
Belenéztem. Az eleje nekem még egész tetszett (amíg Kick Ass módra mentek a dolgok), de most tartok ott, ahol átmegy az egész valami gagyi power rangers utánzatba és ez valami iszonyat szánalmas. :/ -
en anno elkezdtem, de 2 resz utan dobtam. foleg a karakterek miatt, de az egesz olyan abszurd volt, es picit unalmas... -
Én már a cím miatt dobtam, valahogy nem volt szimpatikus. El sem olvastam miről szól, de lehet adok neki egy esélyt. :D -
Belekezdtem a Toshokan Sensou-ba, igy egy resz utan meg nem igazan vilagos a ket szervezet mukodese, de maga az anime eddig tetszik -
Ó, nem tudod mit hagysz ki...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elején kicsit néztem, hogy mi is akar lenni, de aztán arra jutottam, hogy kicsit olyan, mint a Kick-Ass. Tévedtem... Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, de basszus, ezek a plot-twistek... :D Ha visszagondolok már az első pár részben is voltak elborult dolgok, de akkor még nem vettem észre a jeleket.
- Átlagos srác hőssé akar válni, megváltani a világot kis tettekkel kezdve
- Valójában léteznek szörnyek
- A szörnyek vezére hasonló motivációval indult, mint ő
- De nem is ő volt a főgonosz
- 4 gonosz király
- 64 harci isten
- 65000 szörny
- minden mögött a kormány áll, végig ők voltak a gonoszok
- a kormány valójában jó volt, az űrlények a gonoszok!
- ???
Hű... meredek. -
Anime mirai: Arve rezzle es Ryo
Ha a keszitok a jovo animatorai, akkor szep jovo var rank. Nagyon jol elkeszitett mu mind a ketto. A sztorik letezo one shotok, vagy originalok? -
Na nem hittem, hogy eljön a pillanat mikor egy egész estés Hentait látok:D
A Swing Out Sisters ramake vagy remade nem is tudom mi a pontos kifejezés rá a maga 1 óra 20 percével teljesítette ezen kritériumokat
-
Neha en is igy vagyok vele, ugyanakkor vagy becsapom magam, vagy valojaban tenyleg kisse masrol szol mint aminek elsore latszik -
Én az első rész után kidobtam a gépet az ablakon akkora baromság -
Samurai flamenco 17: az epizod legnagyobb resze double facepalm volt, de azert az a kis csavar sokat javitott az osszkepen