72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ez meg bullshit. Nem egy olyan van ami teljesen jól néz ki... -
anime cgi-től mit vártok?:D
egy db animét nem tudtok mondani ahol nem ótvar szar a cgi(én még ilyet nem láttam), egyrészt nincs benne annyi pénz, meg eleve alapból elüt a rajzolási stílustól a cgi.
Animébe csak kétféleképpen működne, vagy full rajzzal oldják meg, de nyilván már ez is elég költséges, nem véletlen a rengeteg oda nem illő és ótvar cgi az animékbe, vagy full cgi stílusba, de az meg még durvább költségekkel járna. -
Prof William #63918 A mangája nagy kedvenc de miért kellett ezzel az ótvar CGI vel megoldani? Nihei stílusához kézzel rajzolt rajzstílus sokkal jobban értik.
Ezt CGI-t nem értem. Pl a Dead Space Aftermathban az egész jó animált minitörténeteket olyan szxr ótvar cgi keretsztorival kötötték össze hogy az magában 3 pontot rontott rajta. -
Berserk-Arpeggio színvonal. -
nem rossz, borzalmas... -
Ariakus #63915 Mi vele a probléma? Talán a karakterek arca nem a legszebb, de a CG így első ránézésre nem is rossz. -
egy jo scifi erdekelne, de istenem hogy nez ez ki...
-
Digimon - Avengers! -
Marvel digimon? Borzalmas ötlet. XD -
Tudom nem most volt de honosítottam ezt a képet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az összes Marvel kooperáció borzalmas -
Ezt fogja nézni valaki? :D -
Azert ne dobd az utolso epizod elott, raadasul van benne jo jelenet, de nem spoilerezem el -
Ó. :( Így viszont asszem dobom. Meg sem nézem a végét. :D -
Samurai Flamenco: nem lett utolso fordulat, eleg szimpla vege lett. Osszessegeben vegyes elmenyekkel zartam, az eleje nagyon tetszett de aztan tobbszor majdnem dobtam. Fura sorozat az biztos.
Sakura Trick: olyan volt amilyenre szamitani Lehetett: lapos. Ultra light yuri.
Golden time: ez is jol indult, de ez az egesz amnezias ugy elrontotta a dolgot. Atlag feletti azert igy is, de nem attoro sajnos. -
magyar feliratra gondolok. -
[FFF] végig lefordította, már ha angol kell. -
witchcraftot kik fordítják?
Ahonnan eddig töltögettem ott eléggé megállt a dolog. -
Prof William #63902 Kezdetben jó volt, de manapság már semmit sem adtak rajta. Nagyjából 90%-nak még az animéhez se volt köze.
Mindezt egy olyan korban ahol szinte japán megjelenésével közel eggyidőben de max pár nap eltéréssel az animék nagy részét bárki megnézheti magyar felirattal aki rendelkezik internettel. -
Én örülök hogy volt mert az indított el ezen az "úton", hogy miért végezte így már más lapra tartozik. -
Ez igaz, remélem majd több évad után kiderül mi volt az elképzelésük amikor belekezdtek a darknessbe :) -
Végre lekapcsolják a létfenntartó műszerekről. -
Ma van utoljára animax -
Ha Rito tököt növesztene, egyből véget érne a manga... :D -
Én azt vázoltam fel, hogy mit tartok valószínűnek, nem pedig azt, hogy én mit akarok, vagy mit szeretnék. Az eddigiek alapján a totális hárem megvalósulása teljesen életszerűtlen lenne... Ha meg nyitott véget akartak volna az egésznek, akkor nem kezdtek volna bele a Darkness-ba, hanem úgy hagyták volna, ahogy a Trouble végződött. Óriási csalódás lenne, ha ez se kapna romantikus zárást.
Amúgy én ismerek olyan népszerű mangát, ahol a magaka magasról tett mind a rajongókra, mind a kiadóra... ;) -
Mondjuk az ilyen művekben is sokat dobna a megítélésén ha tennének bele egy kis sztorit is és lenne egy kis jelem fejlődés a karakterek közt (mint pl. High School DxD), ezt úgy éreztem a Darkness elkezdte Yami és Mea történetével és szerintem a lányok is változtak valamelyest. Csak Rito az akinek kéne egy kis tököt is rajzolni ennyi Lala és Momo (plusz többi lány ) tréning után, ne ájuljon már el egy mell láttán. Másból is lehet poént csinálni még ebben a műfajban is. Pl a jégkrémes sztori vagy Momo és Risa zuhanyzás esete. -
Ezt nem értem mire érted.
Mindegy hány mangaka van mögötte ők döntik el mi lesz a vége. És biztos számításba kerül az elég nagy rajongó tábor, plusz a "felhördülése" ellen hogy ha valami beteljesülne azt ne egy vagy két lánnyal tegyék. Talán nem véletlen hogy ez sosem történt meg teljesen, mindig van egy "nyitott" lehetőség.
Vagy hogy nincs beleszólása a kiadónak egy sikeres mű alakulásába, nem hiszem hogy nem.
Nyilván nem a te vagy az én elképzelésünket fogják megcsinálni, de eddig nagyon is jól halad a sztori, én akkor sem leszek csalódott ha nyitott lesz a sztori vége (ami biztos) mivel úgy mindenki azzal képzeli el a beteljesülést akivel akarja.
Eddig sem volt gondom a döntéseikkel, talán csak azzal hogy nem akarják kiadni az új évadot.
-
Mivel az első évadot régen láttam,másodikból is láttam részeket és felkapott volt a darkness is így azért piszkálta a fantáziámat.
Nyilván nem gondoltam hogy belekezdek, főleg miután utánna néztem a darknessnak, csak fantáziám piszkálása szintjén maradt az érdeklődésem. -
Kill la Kill x PSG :)
-
Tehát a Seirinnek esélye nem lett volna ha murasakibara végig komolyan veszi. Sírva mentek volna haza. Kijarna már nekik egy kiadós veres...:D -
Viszont előkerült a hajgumi és volt zóna is meg minden! :D -
És murasakibara meg bog mint egy kislány...:D -
Kuroko S2: Sajnálom hogy vége, remélem minél hamarabb jön majd a folytatás. 
Az első évad után erre is megadom a 10/10-et. -
Szerintem még akár valami jó is kisülhet belőle... :D Mondjuk nálam max. akkor jön majd szóba a nézése, ha befejeződött. -
Jaj hagyjuk már ezt... Ja és a TLR mögött nem EGY mangaka áll. -
Ez úgy is a mangaka fogja eldönteni, rajongói és ezáltal kiadó befolyásra. -
Hát eznagyon érdektelennek néz ki... -
-
A Darkness egy közvetlen folytatás, ha a sima szériát dobja valaki félúton, akkor mi értelme egyáltalán foglalkozni is vele? Szerintem semmi. Csak jól neki lehet akkor állni fikázni azt is. :) -
Kicsit önellentmondást érzek. Mintha többször említetted volna, hogy a Darkness mennyivel jobb. Lehet, hogy ez más füléig is eljutott, és annak ellenére, hogy a TLR nem tetszett neki, a Darknessen elgondolkozik. (Aztán meglátja a koncepciót, és már bele sem kezd)