72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • xblades
    Most már megvan a válasz :)
  • armageddon666
    City Hunter adaptáció Jackie Channel. Valaha készült legjobb adaptáció! :D (Bár eredetit nem láttam, de biztos vagyok benne, hogy hű hozzá! :D)

A hangalámondás pedig csak dob rajta
  • Lelouch
    Ping Pong/Kick-Heart's Yuasa Directs Adventure Time Episode
  • xblades
    Na be fejeztem az 1. évadot. Nagyon jó anime volt, semmi műdráma és semmi komoly fanservice. Ráadásul nem is happy end végű lett, inkább csak befejezett. És ez, plusz a jó szereplők és folytonos vezetésű történet tette egyedivé ezt. Kevés ilyen van.
    A vége sajnálatosan megint az Ending alatt kaptuk, de legalább volt, az előző animét tárgyalva ahol nem számítható ez anime formában.

Viszont nem értem a végén a LastExile aktiválásával mit értek el azon kívül hogy az eddigi rejtekhelyét eloszlatta?
    Mert komolyabb értelmet nem láttam abban hogy aktiválták.
    A másik a szerelmi szál, ami elégé parlagon lett hagyva, nem igazán foglalkoztak vele a végén már. Bármelyik lánnyal is összejöhetett, ez mi nem tudhattuk meg már.(lehet szándékosan?)
    Ahhoz képest hogy időhuzásként több részen át is egy hárem szállal és a szerelmi érzések vívódásával foglalkoztak.
  • armageddon666
    Azumanga? Történet? :o Újra kell néznem.
  • PetruZ
    Szándékosan. Olyanokat kért, amelyeknek nem nagyon van folyamatos sztorija, részről-részre nézhetők és viccesek. A Daioh és a Working is jók, de ilyen szempontból inkább történet-központúak.
  • efti
    Azumanga Daioh* lemaradt? Sztm a Working is * raadasul mindket evaddal.
  • Lelouch
    Jaaa. Hát abból már a Megami-hen is csodával volt egyenlő hogy elkészült... :D
  • xblades
    Az animéra gondoltam, hogy nem lesz záróévada.
  • xblades
    Köszi, mehetek letölteni:)
  • Lelouch
    Szerinted csak akkor ér véget egy manga, ha rosszul teljesít? :D Nagyon is jó eladásokat produkált.
  • Prof William
    Érdekesnek tűnik. Eddig még nem is halottam róla.

Feliratot vajon készít hozzá valaki?
  • xblades
    Na ez jó, ezt tetszik.
    A csók dolog meg jogos :), lassan eszembe jut még mi is tetszett meg benne. Így kerek jó vége lett.
    Az eladásról meg nem találtam adatott, eszerint ilyen rosszul teljesített?
  • PetruZ
    Ja, csak nem emlékeztem pontosan és a leírás alapján mentem. Amúgy a "hivatalos" neve Tooka.
  • LasDen #64066
    Tohka az, nem? :D
  • PetruZ
    Date a Live II (AniDB): Ott folytatódik, ahol abbamaradt. Tooka és Yoshino együtt él Shidou-val, mivel csak ő az egyetlen, aki képes kezelni az instabil hangulatváltozásaikat. A két lány (de főleg persze Tooka) ráadásul ráfügg egy hülye tévés szappanoperára és az abban látottakat látják mindenben, amit Shidou csinál és az ezekből levont mindenféle téves következtetések kishíján ismét katasztrófához vezetnek. Aztán ott van még Origami is, aki még mindig nincs teljesen meggyőzve a szülei haláláról, valamint a jelekre felfigyel egy másik társaság is, Origami felettesei, és persze az első évad nagy nemezise, az "időgyilkos" Kurumi is felbukkan újra...
    Vagyis mint volt. :) 5/10
  • PetruZ
    A kisdobos ahol tud, segít, csupa olyan anime, ahol a sztori másodlagos, vagy nincs is, és poénhalmaz az egész (*-gal kiemelve a kötelezők a témában): Acchi Kocchi*, Aiura, A-Channel, Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan*, Danshi Koukousei no Nichijou*, GJ-bu*, Ichigo Mashimaro, Joshiraku*, Kill Me Baby, Love Lab, Lucky Star*, Morita-san wa Mukuchi, Namiuchigiwa no Muromi-san, Nichijou*, Non Non Biyori, Saint Onii-san*, Seitokai Yakuindomo*, Shinryaku! Ika Musume*, Tonari no Seki-kun*, Yuyushiki.
  • Lelouch
    Eljutottam odáig, hogy megnézzem a Negima Final mozit. Bűnrossz volt... :D
    5/10
  • LasDen #64062
    ez...ez igen. nem szarral gurigázik :D
  • Lelouch
    Nem. :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kiderült, hogy több mint aminek látszik. Felülírta a valóságot, és már ténylegesen Keima testvére lett... :D Igaz így pl. Haquáék teljesen elfeledkeztek róla, mivel a démonlétét meg nem történtté tette ezzel.

És ez nem vicc... :D
  • LasDen #64060
    kapott egy tűzoltóautót? :D
  • Lelouch
    Záróévad? LOL. Szerintem ne nagyon reménykedj.

"Ja és csók nem csattan a végén sem." A végén SEM? WTF? :D Tényleg nem volt, ésszerű okokból, de ezt úgy írtad mintha egyetlenegy csók se történt volna a történet során... :D

Elsie-t nincs miért sajnálnom, elérte az általa áhított endinget... :D
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen, ő nyert. Viszont a szívem megszakad szegény Tenri miatt, mert az utolsó ív alapján inkább neki kellett volna összejönnie Keimával... De hát ez van.
  • xblades
    És tudtok olyan animét még ajánlani ahol tömény poénokkal van tele mint a Seitokai no Ichizon, Haiyore! Nyaruko-san, Yuru Yuri, de nincs komolyabb történet vezetése, hogy külön külön is nézhetőek legyenek a részek.
    De ne legyen olyan elvont mint a Gintama, Hetalia, School Rumble.
    Csak laza humorra kiélezve.
    Köszi
  • xblades
    Igen őrá gondoltam.
  • xblades
    Nos ezt én is sajnálom, bár a mangát nem olvastam de az anime tetszett, végre egy talpraesettebb srác főszereplő.
    Gondolom akkor jön majd egy záróévad.
    A vége meg biztos, hogy a démon lányok visszatértek oda ahonnan jöttek a befutó lány pedig nyilván aki állandóan ott lebzseltetek körülötte (nem emlékszem már a nevére), ha igen akkor sablonos vég, nem egy tucat is van ahol így történik. Ja és csók nem csattan a végén sem.
    Ettől még jó történet max bosszantani fog a vége.
    És gondolom Elsie akit sajnálsz.
  • armageddon666
    Ugye

Mert akkor YES! Best ending 20xx, et cetera. :))
  • Lelouch
    Na véget ért a KamiNomi manga. Nagyon fog hiányozni.
    És igen, a hárem le lett zárva. A vesztesek közül csak egy lányt sajnálok igazán, de őt nagyon... De ha már úgy esett hogy nem ő nyert, akkor ez az az ending, amit még el tudok fogadni.
  • Oddball29
    War of the Worlds: Goliath elemzés (angol), amit elkövettem.
  • IMYke2.0.0.0
    "Princess Mononoke" újranézve - sok-sok év után, immáron brutál jó minőségben.
    Még mindig jó ez az anime.
  • DasIsFuck
    Ha tudok róla én is megnéztem volna az elsőt előtte:D

Mondjuk az, hogy az előzmény nélkül is simán megállta a helyét megintcsak az anime zsenialitását mutatja:)
    Kb 1-2 dolog volt ahol azért kijött, de szinte fel sem tűnik.

mondjuk a 10 év eltelte biztos sokat játszik ebbe.

Talán a világ felépítés szempontjából nagy veszteség az előzmény nem ismerete, mivel egy igen jól összerakott világa van az animének.
  • xblades
    Annyira témázátok ezt az animét hogy meg is nézem miről van szó. Így legalább tudom hogy az első évaddal kezdjem, bár én ezt mindig igyekszem így csinálni.
  • armageddon666
    Viszont attól, hogy meg van magyarázva, még nem kell, hogy tetsszen. :) És attól, hogy meg van magyarázva, még továbbra is "túlreprezentáltak" maradnak.
  • BEAST #64047
    Én sem kedvelem az olyan sorozatokat ahol túlzásba viszik az egyik-másik nem szerepét.
  • DasIsFuck
    lehet, de attól még ez nem kell hogy tetsszen nekem.
    Én meg ezért írtam hogy valszeg nem változna ezirányba a véleményem az első évad megtekintése után sem.
  • IMYke2.0.0.0
    Erről beszéltem ám végig...
  • armageddon666
    Á-há! Lehet, hogy az első évadban meg van magyarázva, miért szinte csak nők a főszereplők. :)
  • DasIsFuck
    igen és én pont ezt róttam fel az egyik legnagyobb negatívumként(talán az eggyetlen ami úgy negatívumként feltűnt az animébe), hol itt a gond akkor?

Ráadásul az anime témája és amiről szólt ahhoz képest nekem nagyon túl erőltetett hogy szinte csak nők a fő és mellékszereplők.

Alapvetően nem vett el az élményből csak egy kicsit zavart.
  • LasDen #64042
    téged mindenki mindig félreértelmez. te egy megnemértett ember vagy :D
  • IMYke2.0.0.0
    Vehemencia?

Hol láttál tőlem a vele folytatott beszélgetés során például felkiáltójelezést, indulatjeleket?
    Mondom, hogy félreértelmezel.