72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • benőmenő
    Sziasztok!
    Azt szeretném megtudakolni, hogy itt mi az általános vélemény (már ha van) az Attack on Titan-ról?
    Kedden láttam egy videót róla Tube-on, ami addig fajult, hogy szerdán ledaráltam mind a 25 eddig megjelent részt, majd csütörtökön a maradék mangát :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én szobában nézem meg, körülöttem böfögő/fingó/geciszarpoénokatellővő nézők nélkül - 1080-ban, 5.1 mellett.

Nem lesz hangos, nem lesz 3D, de legalább nyugodtan tudom végignézni majd. Ja, és később, mint bárki más - de ez utóbbira amúgy is tojni szoktam.

:)
  • Lelouch
    Ki fog menni a Tom Cruise-féle All You Need is Kill feldolgozásra? :D
  • Inquisitor
    Sidonia kezd érdekesebb lenni így a hatodik epizód végén. :)
  • efti
    Telefonrol sehogysem akart atmenni, ugyhogy hatha majd igy geprol:

Mushishi hetedik epizod nem volt most?

Befejeztem a Last Exile elso sorozatat. Nagyon jo volt, nagyon izgalmas tortenettel, alig birtam lerakni. Ugyanakkor kisse zavaro volt egy ket karakter, Delphine pl kifejezetten idegesito volt. Nem szeretem amikor egy tortenet "gonosza" csak ugy pusztan gonosz es kesz. Ettol eltekintve nagyon jo sorozat volt, kapott is tolem egy 9/10-et
  • SzirmosSzisza
    ez úgy wtf :D
  • Lelouch
    Én nem bánom a spoilert, 4chan-on amúgyis sok dolgot láttam már lelőve. A legutóbbi fejezet twistjéről is tudok. Részben azért álltam neki most a mangának. :D
  • Győri Devi
    jah bocs azt hittem ott tartasz ahol az angol fordítás akkor nem spoilerezek többet :D
  • Lelouch
    Ja vagy úgy. :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én még csak ott járok, hogy 7 évig nem evett semmit míg Rakival utazgatott, így össze is ment a teste is, jelezve hogy lecsökkent az ereje, most meg hirtelen elkezdett lezúzni nagyon durva arcokat übergod módban, a felébredt formája nélkül.

Most egy kicsit el is ment a kedvem az egésztől. Nem tudom hogy lesz majd legyőzve, mert annyival mindenki felett áll, de kimúlásának pillanata nagyon édes lesz majd számomra úgy érzem... :) De az még nagyon odébb van ahogy elnézem...
  • Győri Devi
    végig... már rég legyilkolhatott volna mindenkit
  • Lelouch
    Mikor balfaszkodott Priscilla? :D
  • Győri Devi
    a szokásos főgonosz balfaszkodásra gondolsz? :D
  • Lelouch
    Senki? Akkor nem állok neki panaszkodni Priscilla miatt... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem volt részem a címben tárgyalt tragikomédiában, sajnos, a XXI. században (is, mert előtte meg éppenséggel egyetemi kollégium LAN T3-on is előfordult, amikor szerver döglődött, de az más tészta)... 2009-2013 között a maximális letöltési sebesség ugyanis itt 64 kbyte/sec volt.

Most már a négyszerese.
    //Mások meg 240 megabites netről sírnak, hogy lassú...
  • armageddon666
    Na, a Seitokai Yakuindomot egyelőre szüneteltetem, talán dobom is. Nem azt hozza, amit vártam. :(

A Mangaka-san viszont fél rész alapján egyelőre tetszik. :D
  • Prof William
    Egy igazán szívbemarkoló történet.

• armageddon666
    Értékelések alapján a többi felett van. Szemmel tartom.
    Azt nézem van új Yakuindomo. "új". De mintha valamit kihagytam volna. Csomó karaktert felsoroltak az elején.
  • Lelouch
    Amúgy a No Game No Life-ba szerintem még mindenképp érdemes belenézni.
  • armageddon666
    Mahouda. :D
  • BEAST #64342
    Mahouka eddig nekem nagyon tetszik, de tényleg tök tipikus iskolás mágiás. :p

Black Bullet tele van szupererős lolikkal, meg egy sráccal aki nem szuper, de azért erős. Nagyjából eddig ennyi jött le a sorozatból. :D

Mangaka-sant csak két részig néztem, azóta el is felejtettem, hogy létezik... pedig nem tűnt túl rossznak, még mosolyogtam is néha.

Amit viszont bírok, bár sportkodásról szól, az a Baby Steps. :)
  • Lelouch
    Mahouka?
  • armageddon666
    + ez a cenzúra a sírba kerget. Mintha JJ Abrams műve lenne. :D

Mangaka-san to Assistant-san to The Animation
    Black Bullet
    + valami tök tipikusnak tűnő iskolás "mágia technológiás" anime, nem jut eszembe a címe.

Ezeket terveztem még nézni így hirtelenjében. Vélemények róluk? Esetleg a harmadikhoz cím? :) Valami zöld-fehér egyenruhájuk van.
  • armageddon666
    Attól még lehet egy benyomásom róla. :) Nem mondom, hogy rossz, csak jobbra számítottam. A story érdekes. A hánesszó-k durván néznek ki (azért kezdtem el nézni :D durva az a nyakba szerelt fém bigyó). Meg gore, meg Elfen Lied alkotó.

De valahogy a rajzolás fura, meg helyenként a rendezés nem tetszik. Aztán simán lehet, hogy csak elszoktam az animéktől.
  • BEAST #64338
    De hisz még a fele hátra van. :o
  • Count Adyn
    Hjah énis igy vagyok, de már végignézem ha belekezdtem:)
    a No Game No Life viszont bejött még ha kifolyik is a szemem a színorgiától:D
  • armageddon666
    Gokukoku no Brynhildr:

Kazumi ist mein waifu desu. <3
    Kazumi über alles.

:D

Egyébként gyengébb a sorozat, mint amire számítottam. :(
  • Lelouch
    A Claymore mangát olvassa innen valaki?
  • Count Adyn
    FT eléggé így megy:D
  • LasDen #64333
    pont azért jön ez. Akashit felemeli az űrbe, hogy aztán Kagami ezzel lenyomja. Mert anélkül sehol sincsenek Akashihoz. Teljes joggal nézi le őket...:D
  • Lelouch
    Látszik, hogy már nem nagyon tud mit kitalálni a mangaka. Mostmár akkor nyerjen a Seirin, és fejezze be a mangát inkább. Mert innentől már csak mégrosszabb lenne.
  • LasDen #64331
    pontosan :D
  • Lelouch
    Zóna a zónában? :D
  • LasDen #64329
    Pár hétre félre raktam a Kuroko no basuke mangát, mert már észveszejtően hatalmas baromság volt. Persze ez nem változott az eltelt időben. Egymás után húzza elő a nagyobbnál nagyobb bullshiteket a Seirin, nem beszélve Kagami zónájáról, ami akár öt meccsen egymás után is működne. Egyetlen pozitívum Akashi, aki ultra badass, mert hatalmas magaslatokba felemeli Fujimaki, hogy aztán onnan essen majd egy nagyot a Kagami mega seggből kirántott bullshitjével.
    Az elmúlt 30 fejezet alatt - ennyi ideje megy a meccs, kész halál - a Seirin folyamatosan ugyanazt mantrázza, kurva unalmas.
    A manga amit felépített a végére teljesen porba száll. Még nem tudom, hogy az értékelésem egy kalap szar vagy csak szar lesz. Seirin v Rakuzan. A korrekten felépített mangát a végére ezzel a szarral teljesen kinyírja. Számomra legalábbis. A döntő után kuka!

Ja, és a legutóbbi fejezet (261) végén akkora baromsággal állt elő, hogy azt már nem bírtam ki röhögés nélkül. Konkrétan fetrengetm az ágyon a röhögéstől. Annyira tipikus húzás, hogy az ember a fejét fogja. Szánalom...
  • armageddon666
    Biztos tudna még újat mutatni. Szerintem csak harmadjára, vagy negyedjére vettem észre, hogy
    Rei-Lilith homlokán és tenyerén ilyen megavaginák nőttek, és az egész Third Impact egy gigantikus orgia, ahol mindenkinek valóra válnak a szexuális vágyai, és tele van behatolás metaforával.

A Mass Produced Unit-ok orgazmusarcokat növesztenek, miközben penetrálják magukat a lándzsákkal.
  • Lelouch
    Nézd meg ötödjére is, és megtudod. :D
  • armageddon666

End of Evangelion. 4:27-nél jelenet. Legalább 4-szer láttam a filmet, de ez mikor volt? :o
  • Fresh Duke
    Nemrég találtam (pedig már 3 hónapja fent a youtubeon). Ha a movie nem is lett valami nagy szám, ez elég jól sikerült.
  • armageddon666
    "Gondolkoztam, hogy olyanra csinálom a bannert, hogy próbáljon releváns képeket berakni mindig, de elvetettem inkább. :)"

A mágikus bannernél minden algoritmus csak rosszabbul működhet !! :D
  • IMYke2.0.0.0
    És én ennek nagyon örülök - elfogult vagyok, tudod :)))
  • Malakai
    Gondolkoztam, hogy olyanra csinálom a bannert, hogy próbáljon releváns képeket berakni mindig, de elvetettem inkább. :)

Elfen Lied esetén picit nagyobb a valószínűsége, hogy bejön. Viszonylag sok bannere van, csak Azudai és Mushi-Shi amiből még van annyi. Per pill kb 1:55-höz az esélye.