72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • qtab986
    Ezen jobban látszik mennyire.
  • Prof William
    Ez igaz. A marisak (Talán eddig csak Slaine mestere a kivétel) benne vannak a dologban nyakig. + Arrogáns bunkók akik egész városok kiirtását , holmi hangyaboly eltiprásának fogják fel. Elég komoly Űbermensch szindrómában szenvednek.

Ja és azzal kezdték háborút hogy a 19 Orbital Castle rázuhant 19 városra atomrobbanás méretű becsapódást produkálva.

A földiek pedig eddig nem csináltak mást mint az életükért harcoltak egy sokszoros technikai fölényben lévő ellenséggel szemben.

Szóval nem hinném hogy áll a "egyik oldalnak sincs igaza." -tétel.
  • Ruley
    Attól még mindíg nem igazán tűnt szimpatikusnak, inkább mint egy ködös elméjű bábfigura akit a lovagok irányítanak. Senki olyat nem láttunk aki őszintén azért harcolna a föld ellen mert a saját erkölcsi fölényében hisz, mind vagy idióták vagy manipulatívak.
  • Malakai
    Banner költözik, átmenetileg egy kis ideig nem lesz.
  • efti
    A marsiak vezere egyertelmuen be van csapva es igazabol alighanem az osszes lovag sincs benne az arulasban, lenyegeben az aruloktol eltekintve mindket oldal aldozat.
  • Ruley
    "kellemes elkenpont hogy egyik oldalnak sincs igazan igaza"

Ez alatt mit értesz? Mert nekem pont úgy tűnik hogy nagyon fekete-fehér az egész, vannak a lovagok, akik háborút akarnak gerjeszteni mert lol, és a gyerekek az őket védő Japán katonák, meg a hercegnő stábja, akik nem akarnak háborút mert peace&love.

• Count Adyn
    Hu jah engem is sikerült meglepnie nagyon hogy be merték vállalni igy:D
  • BEAST #65396
    Nekem eddig az Aldoah Zero, Akame ga Kill, Tokyo Ghoul trió jön be, nagyjából ebben a sorrendben. Bár kb nézem ezek közül az összeset. :)
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2014.08.12. 22:33:53
  • efti
    2014 nyari szezon feltavon:

Ao Haru Ride: az egyetlen nem original amit ebben a szezonban nezek. Kellemes kis romanc, de mivel a manga meg most is ongoing, igy tartok tole nagy fejlemenyek nem varhatoak. Eddig kb 7.5/10

Aldnoah Zero: furcsa kettosseg jellemzi, a borzaszto sablonos vigyorgos rosszfiuk, nevetseges sot egyre rohejesebb marsi mechak, ugyanakkor kellemes elkenpont hogy egyik oldalnak sincs igazan igaza. Eddig kb 6/10

Barakamon: csalodas abbol a szempontbol, hogy sztori alig van, viszont parszor mar tenyleg megnevettetett (villamoson tobbi utas biztos csodalkozott). Konnyed kis viccesnek vegul jo. Kb 7/10

Glasslip: igazabol masok se tudhattak mirol fog szolni, egy darabig a sorozatot nezve se vilagos. Valami Ano Hana szerusegben remenykedtem, de sima slice of lifeot kaptam eddig. Annak mondjuk elmegy 6.5/10

Tokyo Ghoul: index szeru sz@r. Egy probat gondoltam meger, mivel tul sok mindent nem nezek most, igy het 1x kibirom. Nalam kb 3/10

Zankyou no Terror: a szezonbol a kedvencem, persze minden heten ez jelenik meg utoljara. Izgalmas tortenet, szep megrajzolas. A legutobbi reszben feltunt egy mosolygos fajta "ellenfel", remelem nem marad, a kiegett nyomozo nekem kelloen bejott. Eddig 8.5/10
  • armageddon666
    Geocaching for Otaku :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem írtam sehol, hogy én találtam rá elsőként...
  • Lelouch
  • RelakS
    Van még olyan mahou shoujo sorozat, ahol a 8. részben a címszereplő
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    még nem mahou shoujo? :D Hülye Madoka még mindig csak filozofál :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ez azért "beteg" :)

Összerakták az összes, Japán-szerte elszórt Haruhi-frame-t: Haruhi Hunting
  • Nirz
    határozottan NEM a válaszom.
    Ha visual novelről beszélünk nincs jobb mint a PC
    Elég ha annyit említek hogy az összes port VÁGOTT eroge jelenetek nélkül,kárpótlásképpen általában hozzáadva vagy 2 plusz end.
    A gond az hogy moege VN a legtöbb port és ugye azoknak a story nem igazán erőssége szóval árt hogy nincs eroge...
  • WhiteStar
    android (tabletre) léteznek TÉNYLEG jó visual novel portok? nem az ilyen félperces dating simekre gondolok.
  • Belkar
    Köszönöm! Utána fogok nézni ezeknek és biztos elleszek velük egy darabig
  • LasDen #65387
    jó, elfelejtettem, hogy te eggyel előrébb vagy mindig :D 273-ról beszéltem.
  • Ruley
    "Zetsuen no Tempest"
    "Noein"
    "Scrapped Princess"

Ezekben megvan az az epikus grandiózusság amit a kedvenceid közötti közös nevezőként vélek felfedezni.

Még egy pár amik ugyan nem hasonlítanak a kedvenceidhez, de a dobottakhoz/leértékeltekhez sem, csak az egész műfajaik fölött elsiklottál eddig, tehát *hátha* bejönnnek:

"Higurashi no Naku Koro ni" (horror/thriller, pár megtévesztően komolytalan elemekkel)
    "Monster" (detektív thriller, jóval lassabb, komolyabb, realisztikusabb mint a megszokott harcolós sorozatok)
    "Kill la Kill" illetve "Tengen Toppa Gurren Lagann" (betépett, szélsőségesen intenzív önparódiák)

Ha még ennél is jobban feszegetnéd a komfort zónád határait, akkor a Death Note illetve a Fullmetal Alchemist szerzőitől a Bakuman illetve a Silver Spoon. Mindkettő hétköznapi életről szóló szappanos kis sorozat, de valahogy mégis az alkotóktól már megszokott minőségben és hangvételben.

• Lelouch
    Már kint van a 274. fejezet, vagy mi? :D
  • LasDen #65384
    bejött a flashback meg a tippem is. Most még nincs vége. Majd a következő fejezetben. Csak az a szánalmas, hogy 1-2 meccsel ezelőtt ugyanezt játszotta el.....
  • Belkar
    Oké lehet hogy kicsit túlértékeltem de nekem nagyon bejött :D

Még valaki valami ajánlás?
  • LasDen #65382
    Working 3. évad!! Fuck yea. Még több Inami :D

#65379: Shingeki no Kyojin 10/10. Nothing to do here....
  • Lelouch
    Kaiji
  • Prof William
    Akame Ga Kill! 6-rész.

Ahogy Árpád apánk mondta a Honfoglalásban...

A játékos időknek vége!

Úgy tűnik ez nem az a típusú anime ahol kesztűs kézzel bánnak a szereplőkkel. Olvastam mangát de mégis Sheele halála nem volt piskóta.

Ismét közel 100%-ban sikerült adaptálni az animét úgy hogy kb 0 cenzúra volt pedig hősink megint egy kisebb vérbanknyi vörös lét ontottak ki.

Pl. A Tokyo Ghoult és társait miért kell szinte élvezhetlenné feketíteni?
  • Belkar
    Sziasztok!

Kérnék egy személyre szabott Anime ajánlást ezen lista alapján.

Annyi feltételem lenne hogy csak befejezett és 100-nál kevesebb részes sorozat érdekel.
  • RelakS
    2 résszel megvagyok, most folytatom

a boszi vadász jelenetek eléggé .... durvák :D
  • LasDen #65376
    Csalódtam. Ez nem olyan, mint az animéban :(
    Yu-Gi-Oh! Trading Card Game World Championship 2014
  • LasDen #65375
    Újabb "origi" anime jövőre

Valsz valami SoL téma lesz a rendezőből kiindulva.
  • armageddon666
    Hol tartasz?
  • IMYke2.0.0.0
    "Infinite Stratos" - 6/10

Mechás fanservice. Rosszabbra számítottam az első fele okán, de azért a végére egy ponttal jobb lett a kezdő pontszámomhoz képest.
    Nem azért, mert vele többet foglalkoztak, de nekem Charl jobban bejött, mint a mindig-a-gyerekkori-barátnőt-kell-előnyben-részesíteni Houki.
  • Lelouch

707 different Haruhi Suzumiya photo frames were printed and scattered throughout convenience store and outdoor advertising, magazines, websites, and elsewhere all over Japan. As people took snapshots of all 707 photo frames and uploaded them to the campaign's website, the new Haruhi Suzumiya footage was gradually unveiled.
  • RelakS
    Nekiálltam a Madokának.

Egyelőre a véleményem: WTF is this shit?! :D
  • Lelouch

Vajon lesz olyan vicces, mint a Fumoffu? :D Egyébként jellemző, hogy a KyoAni ahelyett hogy folytatta volna az FMP-t, inkább ebbe vág bele.
  • LasDen #65369
  • LasDen #65368
    Under the dog anime kickstarter
    Tele van animesékkel. A stúdió meg volt Production IG-sekből áll. A másfél perces előzetesből nem tűnik rossznak. Remélem összejön a péz. Eggyel több vagy kevesebb nem baj. Ha meg jó is, akkor bónusz :D
  • DasIsFuck
    Ez a Rail Wars egész kellemes kis anime, naponta nézek 1 részt és tud úgy szórakoztatni/lekötni, hogy nem a hibáin és baromságain akadok fenn:D
    Bár tény, hogy a témája elég vonzó, ugyanakkor nem egészen arról szól sajnos.(mondjuk szerintem ilyen témában a század eleji gőzmozdony világ az igazi:))
  • LasDen #65366
    jah. hacsak nem rak be egy gyors flashbacket :D de az lesz a vége, mint a seirin előző 2 meccsének, 1 ponttal nyernek, mert kinek kell a kreativitás...
  • Lelouch
    Na LasDen, úgy néz ki a következő fejezetben eldől a meccs Kurokóban. :D
  • armageddon666
    Olvastátok már az "Anno utál téged" értelmezését az Evangelionnak?
    itt

Rebuild 4 nagyobb trollkodás lesz, mint a 3, és megint történelmet fog írni. :D

redditen vannak jó hozzászólások. :D

"I think if he wanted to truly buttfuck his fans, he'd make it and never release it, after giving out some amazing trailers, naturally.
    He sets the studio, with all traces of the Final movie, on fire, himself inside. He'd die a fucking legend... no, a god."

"Anno becomes God. Anno is SEELE."
    Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2014.08.07. 15:49:45