72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ja. -
Ariakus #65766 Most lett vége az animének? -
HunterxHunter(2011): Ezt nevezem én minőségi munkának.
A Madhouse maximális dicséretet érdemel. A manga viszont nem tökéletes, így az anime se az, így ez "csak" egy 8/10.
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.10.08. 23:39:12 -
Ebbol az evadbol egyenlore semmi sem fogott ugy igazan meg. :-( -
Chuu2 kulisszák mögött
Valami bhs videóból lehetnek a képek. Igazából semmi olyan nincs köztük, amit ne tudtál volna, de azért érdekes... -
-
commie
-
sónen battle mangában nem nagyon lehet újat mutatni, csak amit korábban is láttál...:D -
Ezen vagy kiakadva? :D
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.10.06. 20:47:37 -
Az tuti :D
Születésem előtt indult öt évvel és lehet sokat mondok, hogy egy hét volt beérni...nincs elkapkodva :D
#65756: Ne is mondd.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ginjo-nál, ez a helyettes Shinigami + hollow + fullbringer + Ichigo-tól lopott form az már nekem volt kínos. WtF?! -
Mert a Naruto már évek óta nem az? -
A Bleach az Aizen-arc lezárásig az a szint mint a Naruto egésze kb, utánna brutális bullshitstorm:D -
A Berserk mangából nem tudom hány év(tized)be fog telleni míg kijön 100 fejezet... :D -
Legfőbb ideje. Már így is nagyon rétestészta, dragon ball z klón császárkodás folyik benne.
A Bleach is nevetséges. Másfél éve nem követem a mangát, és kb. most tart ott az anime, ahol abbahagytam :/
A Berserk manga is felidegelt a múltkor. Másfél hónap után megint egy olyan semmit kiadni... akkor inkább szüneteltetem, és majd valamikor megint bedarálok vagy 100 chaptert.
Valami más, remélem még nem volt :D
-
Nirz #65753 +1 lerágott csont meg sokadik lehúzott rókabőr kategória mind2 :D -
Egy fokkal se jobb a Naruto mint a Bleach...
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.10.06. 20:31:07 -
Én nem:D Inkább zárják le szép kereken a sztorit minthogy az legyen belőle mint a bleach mangából:D -
most hogy véget ér mindenki szomorkodik.... Még azok is, akik nem nézték/olvasták :D -
"Mert új anyag nélkül is ömlik a pénz"
Hogy ez mennyire így van :( -
benne van, de nem hiszem. Az anime még menni fog egy ideig, a filmeknek eddig sem volt köze a mangához és játékok meg azután is készülhetnek. Anno a Dragon Ball v a YuYu Hakusho manga is véget érhetett, pedig azokban is volt üzlet rendesen. És látod, hiába nincs évek óta DB manga, játékok, filmek, sorozatok (mégha remaster is) még mindig készülnek. Mert új anyag nélkül is ömlik a pénz.... -
Hogy aztán fél vagy 1 év múlva folytatódjon... vagy a pénz, vagy a kiadó, vagy a rajongók nyomására... az üzlet, az üzlet. -
Már itt volt az ideje. :D -
1 hónap és véget ér a Naruto manga o_O -
Azt nem mondtam, hogy nem csinált szart, de nem tré :D
-
Soha nem tré? Valvrave...? :D -
szerintem nem lett csapnivaló. Tény, a dupla rész ellenére nagyon összesűrítették a dolgokat és voltak csapongó részek, de ennek ellenére nem volt rossz. A nem folyamat túl komoly, atom dráma hangulat sem hiányzik. A könnyedebb nhagvétel teljesen jó. A sztori nem tűnik elsőre túl nagy számnak, de más Gundamoknál sem volt olyan erős...
A Cross Ange meg csak most jön nekem.
A Sunrise soha nem tré :D -
Durva, hogy csak 6.80-on áll MyAnimeList-en. Tényleg ilyen csapnivaló? :D A Cross Ange is csak 6.84-en áll. A Sunrise ennyire tré lett? :D -
Ahol a nők így mennek harcba, az csak jó sorozat lehet :D
-
F/SN UBW 0-1. rész
Jólvan, jólvan. Jó kis dupla rész volt ez. Többször a szereplők arcai olyan furcsák voltak. RIn az egyik jelenetben, mikor megállt a telefon mellett és nézte, hogy üzenete van, akkor tök fura volt a szemeinek az állása. A helyzet azt sugallta ugye, hogy a telefont nézi, de a szemei mégis mintha valahova teljesen máshova néztek volna. Olyan fura volt.
Mikor Lancer feltűnt és adta a keményet, nem bírtam ki nevetés nélkül, olyan lúzer, szerencsétlen :D De Saber belépője fasza volt... -
Hát sikerül az elmúlt időkben 3 filmet is megnéznem:
Sakasama no Patema
Számomra az egyik legjobb film amit eddig láttam, minden megvolt úgy benne ami egy 1 részes animéhez szükséges. A két világ felépitése a fordulatos történet és a végén az utolsó csavar az ember addigi felépített elképzelését befolyásolja és hökkenti meg.
Tökéletes megjelenítése a két megjeleníteni kívánt világ néha valóban 180 fokos ellentétének, de megmutatja azt is ha összefognak mennyire kiegyenlíthetik egymást. Bemutat egy lehetséges szürke monoton valóban emberrobot szerű jövőképet, és az ezzel járó emberi jellemkülönbségeket.
A két főhős jellemábrázolása és kapcsolat alakulása is elég jó sikerült, nem éreztem hosszabb unalmas pillanatot sem.
Nálam toronymagasan kategóriájában 10/10
Toki wo Kakeru Shoujo
Ismét egy érdekes időutazást feszegető anime, ami itt nekem bejött sok más hasonló ezt a témát felhozó animével ellentétben. Itt nem volt gondom a lehetséges és szembetűnő ellentmondásokkal föleg ha meg sem oldják az a írók. Itt ezt a részt is jónak találtam.
Leginkább pont az utazás és annak következményeit taglalta a film, emberi érzelmek és cselekedeteik által bemutatva.
Tetszett maga a történet is és a folyamatos fejlődése ahogy szépen derültek ki a fontosabb lényeges dolgok. A szereplők is és a köztük lévő kapcsolatfejlődés is jól lett kidolgozva.
10/10
Psychic School Wars
Megnéztem, így nem jött be, de ez teljesen az én hibám mivel ez nem ide készült hanem az anyaország lakóinak. Így mindennel vagyis sok részletet nem ismertem és nem tudok, így ami nem érthető belőle a hiányosságok miatt az nekem köszönhető.
Majd ha bepótoltam ezeket talán újra nézem.
Ennek ellenére örülök hogy megnéztem és szembesültem a saját felkészületlenségemmel.
Utoljára szerkesztette: xblades, 2014.10.04. 20:30:06 -
-
Akkor egyelőre inkább kihagyom ezt is... :D -
Ugyanezt éreztem én is, csak kapkodtam a fejem, hogy most mi a fene történik és miért. -
Gundam G no Recongista
Ez volt aztán a kaotikus valami. Röpködtek a jelenetek, a nevek, a helyek, a mechák, nagyon durva volt. Ami biztosnak tűnik, hogy nem egy vérkomoly dráma lesz, mint mondjuk 1 körrel ezelőtt volt az Aldnoah. Elég lazán veszik a dolgokat és nem is igazán válik hátrányára. A főszereplő srác nem is igazán próbálkozik és minden megy neki, közbe no fuck given. A harcok nem lettek volna rosszak, ha közben nem hatalmas clusterfuck az egész... Nehéz volt navigálni, hogy ki mit hol miért harcol.
A BrightSlap azért ütött :DD
Vagy a szereplők random dolgokat mondanak (amit kinézek belőlük) vagy a felirat volt geci szar....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.03. 22:11:36 -
olyan, mintha durván be lenne tépve...:D -
Oké, ez így, szinte még reggel nagyon ütött :)
Denki Gaino Honyasan Episode 1 Omake 7.gif -
na miatta lehet bele nézek :D -
Nézd csak LasDen ki van benne a Marvel Disk Wars 27. részében... :D
-
Nem csak a befejezés volt béna... :D Az összkép a manga egészét tekintve nem túlságosan pozitív nálam... -
béna lett a befejezés?
nekem nem tetszett ez a klip. Olyan fura :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.02. 22:23:28