72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #66007
    Én egyrészt nem szeretem ha 1 sorozatban minden utat bejárnak, hogy mindenkinek jó legyen. Ez itt sem tetszik, bár legalább nem úgy csinálják, hogy mindig visszaugranak az időben a választás elé.... Nekem Michiru tetszett, sőt őt kedvelem igazán a lányok közül. :D
    Én úgy érzem, hogy próbál nagyon drámai lenni a sorozat, de nekem ez nem jön át. Mégha nem is pont így, de ezt lehetett már máshol is látni. A lányok múltja is olyan erőltetettnek érződik....
  • Nirz
    Annyiban igazat adok hogy valóban a játékosok között Makina és Amane féle route volt a legnépszerűbb
    Érdekes hogy Michirut jónak mondod pedig részemről és sok helyen is olvasva én úgy szűrtem hogy a legunalmasabbnak tartott és legjobban utált főleg hogy az egyetlen route ahol a VN fantasy irányba ment ráadásul sokan nagyon idegesítőnek tartották mint szereplőt.

Számomra az egész VN leggyengébb része a gyenge kémia volt a főhős és hősnök között.

Lehet hogy Yumiko gyenge volt mint route de egyedül ott volt hihető a kialakuló szerelmi kapcsolat számomra az tette a legjobbá.
    Makina és főhős közti kapcsolatra inkább apa lánya illett volna legjobban
    Sachi tipikusan barát kategória.
    Michirunál meg abszolút semmi kémia nem volt
    Amane so-so,a végső jelenet azért ütős volt.
  • Prof William
    Elméletileg éppen ezért adaptálják így.

A VN legrosszabb-legérdektelenebb "route" -ja Yumiko és Sachi volt. Michiru már egész jó volt .

Makina és Amane sztorija örvendett a legnagyobb népszerűségek.
  • Nirz
    Mondjuk maga a VN sem volt egy kiváló alkotás vagy legalábbis nagyon hullámzó volt a szinvonala.
  • Prof William
    "Gondolom karddal kaszabolják, hogy mi maradjon ki a VN-ből..."

Jóé érzékeled. Viszont nagyon látszik hogy készítők között sztoriírókként ott vannak a VN készítői is mert bár sokszor csak 1 rész jut egy lányra de abból a maximumot kihozzák.

Ha igazak pletykák, akkor most jön két rész Sachi és Amane 3 vagy 4 részt kap majd...
  • Lelouch
    Nálam a Parasyte a szezon legjobbja.
  • LasDen #66001
    - Amagi nem rossz, vannak jó pillanatai, de voltak nagyon szarok is

- Grízalja meg elég nagy waddafak. Az előző két csajt 1 rész alatt megoldotta. Gondolom karddal kaszabolják, hogy mi maradjon ki a VN-ből...

- Shirobako érdekes, de annyi

Meg van a Fate...
  • BEAST #66000
    A zongorásdi tényleg aranyos, a parasyte pedig érdekes, de a Psycho Pass második évada eddig nekem nem tetszik. Olyan (számomra) idegesítő dolgokkal tűzdelték tele, mint pl a rendőrök, akik képtelenek megvédeni magukat a csodafegyver nélkül... rendben meglepik őket, de akkor sem sírva kellene fakadni, hogy anyu, anyu bántanak és a fegyverem sem működik.

Tudom, hogy csak a téma miatt, de nekem eddig még mindig dobogós a Log Horizon S2 és a Sword Art Online S2, az előbbi kezd komolyra fordulni, az utóbbi pedig kezd olyan virtuális valóság játszadozásba átmenni amit kicsit hiányoltam. Kár, hogy az első évadban nem mutattak ennyi történést.

Az újak közül nekem a Shigatsu wa kimi no uso mellett a Shingeki no Bahamut is tetszik, annak ellenére, hogy mennyire ellenszenves a főszereplő számomra. :D
  • efti
    Igy a szezon felenel jarva, az osz legjobbjai szerintem:

-Psycho pass s2
    -Shigatsu wa kimi no uso
    -Parasyte the maxim
  • LasDen #65998
    Persze azért megnézem, de akkor is :D
  • Lelouch
    Ez valóban nem ígérkezik túl jónak... :D
  • LasDen #65996
    Toriyama egyre nagyobb fasságokat talál ki. Ez még nagyobb baromságnak tűnik, mint az előző film....
  • Lelouch
    1st Key Visual For 2015 Dragon Ball Z Film Reveals Frieza

Hát nem erre számítottam... :D
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.11.17. 15:50:59
  • Count Adyn
    Számomra is csalódás sajnos, azt reméltem legalább kicsit darkosabbra veszik a Zero után, de maradt ugyanaz a napközis naivitás...
  • Lelouch
    Én lehet, hogy a további részeket már csak az évad végén nézem meg egyben.
  • LasDen #65992
    FSN UBW 6 rész után

Hát ez eddig nagyon sovány. Ezek a folytonos 'most nem öllek meg ezért, azért, amazért, éppen erre jártam' dolgok borzalmasan frusztrálóak. Minden részre jut 1-2 ilyen. Olyan erőltetett szagú az egész, hogy Shirou mindig csak a másik lustasága miatt ússza meg a harcokat. Aztán meg kilométernyi expoziciós beszélgetések, ami egy idő után szintén sok lesz. Kb ugyanaz eddig, mint az elődje....
  • Lelouch
    Nem csak a tündérkedéstől kezdődtek ott a bajok...
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam a kötelező fanservice-nél (főzőcske, cuki csaj stb.) és a kötelező háremnél pattant meg valami odabenn a sorozattal kapcsolatban.
  • shaddam
    Pedig rohadt jól indult a sorozat. Aztán amikor jött a tündérkedés :(
  • LasDen #65988
    Én SAO-val a sao végéig szenvedtem, 1x. rész. Ott elég volt a sok baromságból és dobtam...
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, ez akkor biztató. Köszi az infót :)
  • BEAST #65986
    A második évad most kezd magára találni. Az elején nálam is rezgett a léc a lövöldével, de az utóbbi pár rész már egész tetszett. :D
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2014.11.12. 11:02:52
  • IMYke2.0.0.0
    "Sword Art Online" annyira nem volt szar - az elején volt benne potenciál.
    Akkor bukott a pontszám, amikor elkezdte a szokásos köröket...

Tartok tőle, hogy a 2. sorozat folytatja az előbbi hagyományait. Majd "eccer" ránézek.
  • Lelouch
    "Attack on Titan és Sword Art Online? Jézusom! Animéket ajánljatok, de ilyen ***at. Death Note jó tipp, és a Ghost in the Shell is. De első kettőt el lehet felejteni. "

Legalább nem nekem kellett beírni, hogy az Attack on Titan és a SAO szar. :D
  • LasDen #65983
    Nem érted? Mi majd lefordítjuk ingyen index cikk az itthoni fansubberekről. A legjobb a kommentek :DD
  • dregnarr1 #65982
    Frak :(

Köszi a választ!
  • Lelouch
    Nem.
  • dregnarr1 #65980
    A Tsubasa Chronicles anime le van zárva, úgymond? Vagyis egész történet amit elmondanak?
  • Prof William
    Jaja. Mindössze csak s manga eddigi legepikusabb csatáját sikerült kihagyni/30 másodpercre leredukálni.
  • Lelouch
    Már a legutóbbi részben elkezdtek eltérni.
  • Ariakus
    Ez mit jelent? El fog térni a mangától?
  • Lelouch
    Úgy néz ki, hogy az Akame ga Kill! anime original befejezést fog kapni. A White Fox-tól nem ezt vártam.
  • Lelouch
    Itt elég jól össze vannak szedve.
  • Lelouch
    Összesen, vagy lemezenként? XD
  • xblades
    Nem vagyok telhetetlen csak érdekelne a régebbi animék közül hogy az eladás miatt nem folytatják-e vagy sem.
    Küzdök vele már egy ideje így ezzel küzdenem nem kell :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ha ennyire telhetetlen vagy - küzdj meg a japán nyelvvel!
  • xblades
    Ez is jó de engem érdekelne a 10.000 alatti is.
    Ha ilyent tud valaki azt is megköszönném.

Itt tényleg per lemez az eladás és nem az összesített amit a sorozat hozott? Mondjuk úgy soknak nem is lenne értelme, de így meg néhány elég erős szám :)
  • LasDen #65970
    Ha 100k fogy majd az UBW-ből, akkor garantált a Hollow Ataraxia anime - Ufotable
    o_O
  • IMYke2.0.0.0
    Parancsolj - például ez az oldal.
    Ráadásul, itt a 90-es éveket is épp úgy megnézheted, mint az ideieket...
  • xblades
    Tudtok olyan oldalt ahol régebbi, pár évvel ezelőtti animék eladási mutatói megtalálhatók?

Köszi