72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #66087
    van kismilliló anime, nem is lehet mindet megnézni....
  • IMYke2.0.0.0
    Augusztus 15.
    Egyiket sem ismerem. Ez is azt mutatja, hogy rohadt kevés, és szűk stílus-intervallumban mozgó animét láttam.
  • LasDen #66085
    Minden anime/manga karakter szülinapja

Hát az enyémen egyedül Yoshiyuki Kojima említésre méltó a Chobitsból (jun 18), a tübbit nem ismerem :D
  • Lelouch
    Már valóban van hozzá végig, de annak a megbízhatósága erősen kérdőjeles. :D
  • Prof William
    Az már kijött végig magyarul nem?
  • Lelouch
    Sajnos nem.
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.12.07. 16:40:19
  • LasDen #66081
    az US fordította, nem?
  • Lelouch
    Szomorú vagyok, hogy a No Game No Life-t még mindig nem fordította le végig egy megbízhatóbb magyar csapat se. :D
  • LasDen #66079
    ez már betegség :DD
  • efti
    Ezekben a vadakban igazad van, kisse sarkitott ilyen teren a sztori, de ugyanakkor ez egy tarsadalom kritika bemutatva egy utopian keresztul, ugyhogy muszaj sarkitott legyen.
  • BEAST #66077
    Nekem valahogy az egész plot sántít. Az első évadot izgatottan néztem végig egészen a nagy felfedezésig. Ezt eddig nem igazán élvezem. A másik ami nagyon zavar, azok az apróbb de annál bosszantóbb furcsaságok, mint a korábban említett szánalmas rendőrség, ami a "gondolkodó" csodafegyver nélkül képtelen bármire is. Tulajdonképpen ők nem is rendőrök, egy két szereplő képes a nyomozásra, de a többség csak a ravaszt rángató agyatlan droid. Persze ott vannak az Enforcerek ha agresszióra lenne szükség, de alapvető képességet az önvédelemre, közelharcra, vagy bármiféle profizmusra azért úgy érzem jogosan várhatna el az ember.

Főleg az a rész vágta ki nálam a biztosítékot amikor az egyik őrültet képtelen volt megfelelően azonosítani a fegyver, így nem engedélyezte az erőszakos fellépést, erre a kemény rendőr lelkes pánikban hagyta, hogy egy egyszerű civil ellássa a baját.

Ettől függetlenül kíváncsi vagyok, hogy mit szeretnének kihozni ebből az egészből.
  • efti
    Mikre gondolsz konkretabban? Koncepcio hibak, vagy logikai hibak? Vagy valami egyeb?
  • BEAST #66075
    Szerintem meg sokkal rosszabb ez az évad, mint az előző. Egyszerűen nem győzöm takarni az arcomat olyan dolgok vannak benne. :(
  • efti
    Psycho Pass S2 ep07: nehez nem elspoilerezni, ugyhogy csak annyi nagyon jo resz volt. Szerintem sokkal jobb ez mint az S1 volt
  • LasDen #66073
    az nem kifejezés. Lazán leoltott mindenkit....
  • RelakS
    Próbálom az InuYashát kiírható állapotba hozni, és találtam kimentett frame-eket.
    Meg oldalt, ami gifet csinál belőle :D

OSUWARI!
    OSUWARI! OSUWARI! OSUWARI! OSUWARI!

• armageddon666
    Yessssss (Y) Megnézem ötödszörre is. :D Remélem nem George Lucas jellegű speciális kiadás lesz, csak sima, egyszerű, HD remaster. :)
  • Prof William
    Az élőszereplős filmre vagy a sorozatra gondolsz? A filmnek van magyar felirata, az animét meg az AA-csinálja.

Grisaia no Kajitsu 09

Yuuji nem szarral gurigázik, ha Makináról van szó.

Jövő héten pedig kezdődik az Angelic Howl! Remélem Amane legalább 3 részt kapni fog. Őz ő routeja volt a kedvencem.

Kíváncsi leszek hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amane "nyeri" -e el Yuuji szívét vagy őt is csak megmenti. Van köze Kazamihoz és az hogy felajánlja magát neki, + a szerelem szerves részét képezi a történetnek. + az animében ebből a szempontból egyedül Amanének van létjogosultsága megnyerni a srác szívét.
    + az ágyas masztijelenet után remélem, hogy ha úyg alakul , akkor amolyan Yosuga no Sora szerűen láthatunk némi akciót is. :)
  • Count Adyn
    Saber odahívása vagány lett:)
  • LasDen #66068
    Na, egész normális epizód volt a mostani FSN. Az eleje megint faszság volt, de a végére összeszedte magát...
    ----
    Hír: HD Remastered érkezik majd a EVA sorozatból és filmjeiból. Úgy is régóta újra akarom nézni, legalább lesz miért :D
  • xblades
    Értem köszi.
  • Lelouch
    Tudtommal még nincs hozzá teljes fordítás, de az AnimeAddicts még idén ki akarja adni magyar felirattal az egészet.
  • xblades
    Space Battleship Yamato 2199
    Év 2012

Ehhez tudtok teljes magyar felíratott, esetleg találok hozzá?

Köszi
  • armageddon666
    ++
    :)
  • LasDen #66063
    szarok én rátok :P
  • IMYke2.0.0.0
    Engem meg az nem érdekel, hogy téged nem érdekel, hogy engem nem érdekel, hogy őt mi érdekli.

Szerk. 1.: Szmájli

Szerk. 2.: Ez már óvoda, nem Inception.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.29. 17:04:28
  • Prof William
    Engem meg az nem érdekel, hogy téged nem érdekel, hogy őt nem érdekli. :)

Öcsém ez tiszta inception. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Tudhatnád, hogy én nem olvasok mangát. Nem ma ismerkedtünk meg a topikban :)
  • Lelouch
    Engem érdekel mások véleménye, de csak abban az esetben, ha azért valamivel erősebb alapon állnak.
  • IMYke2.0.0.0
    A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senkit sem érdekel a másé.
    Engem meg az nem érdekel, hogy téged nem érdekel.
  • Lelouch
    Tudod mit? Sz*rok a véleményedre. Egészen pontosan 0 fejezetet olvastál el belőle, és erre itt kijelented hogy rettenetes a történet. Nevetséges. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nyitott vagyok és tudok lenni dolgokra, de a "fasságok" (egyértelműen: ez a sztori) sosem tudták felkelteni az érdeklődésem. Én már csak ilyen vagyok és maradok.
  • Lelouch
    Most mondjam azt, hogy nem is vártam mást tőled? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Statisztika nem érdekel. A véleményem változatlan.
    Ez a plot rettenetes.
  • LasDen #66053
    hát őőő... érdekesen furán hangzik, vagy furán érdekes...
  • Lelouch
    Ha ránézel a statisztikákra akkor láthatod hogy talán mégse lehet olyan szar, mint azt hiszed.
  • armageddon666
    Miss Understanding. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ez a "fantasztikus" történet...
  • Lelouch
    Mi a probléma? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Úristen.