72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Sajna, az alapot sem ismerem - így a csupa loli nem tudom mennyire lenne ütős :)
  • BEAST #66126
    Nézném. :D
  • LasDen #66125
    Back seat writing
    - Take a show that you found to be poor, or missing the mark of greatness. Tell me what you would change to make it better.
    - Legend of the Galactic Heroes, replace all the characters with lolis :DDDDD
  • LasDen #66124
    nemtom, engem ez egyáltalán nem mozgat már. De valsz egy rendes folytatás sem érdekelne jobban....
  • Lelouch
    The Disappearance of Nagato Yuki-chan Anime's Cast, Staff Unveiled
  • RelakS
    nem csoda, aki citrom gerezdeket hord a szemöldöke helyén
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2014.12.17. 20:46:53
  • Lelouch
    Borzalmas, hogy a DB magyar felirata a Piccolo Daimao arc-tól kezdve a magyar szinkron szövegéből áll... :D
  • LasDen #66120
    Mugiban ott lappang a pszichopata :D
  • xblades
    Böngészés közben találtam rá erre, már múltkor is említettem, Mugi karaktere kicsit gyanús :) .
    Amikor kissé másképpen zárul egy anime:

• IMYke2.0.0.0
    Az jó lenne. Remélem, addig nem felejtem el az egész filmet :(
  • LasDen #66117
    csak nem kell 1 évet várni. A legend end szeptemberben volt a mozikban. tavaszra ki kéne jönniük vele...
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, tényleg erre játszottak :(
    Gyakorlatilag egy jelenetsor közepén ér véget a film - 1+ évet lehet várni a folytatásra :(
  • LasDen #66115
    valamikor majd sort kerítek rá. De lehett megvárom a 3. részt és együtt nézem a kettőt. Manapság amúgy is menő 2 részre szedni a dolgokat, biztos erre játszottak itt is :D
  • IMYke2.0.0.0
    A 2. részt megnéztem, de engem lehangolt, hogy mennyire látványosan a szétdarabolásra játszottak.

"[2014] - (imdb) - "Rurőni Kenshin: Kyőto Taika-hen" (Rurouni Kenshin Kyoto Inferno) - 6/10
    (2014.12.15)

A korábbi film jobb volt.
    Kaorut szabályosan meggyűlöltem - ez a "ne ölj" dolog az agyamra ment (olyan szituációban is ezt szajkózza, ahol a srác és/vagy mások élete a tét).
    A doktornőt továbbra is bírom.
    Ebben a filmben már sok volt a látványos időhúzás, és a ripacskodó szereplő is; és sajnos, egyértelművé tették, hogy mozivásznas-sorozatot gyártanak: gyakorlatilag úgy hagyták abba 134 perc környékén (139 perc összesen) a sztorit, mintha legalábbis egy kábelcsatornás "24" epizódot láthattunk volna.
    Ha szerencsénk van, a második felét 2015-ben meg is nézhetjük... de legalább a credits alatti zeneszám kiváló volt.
    Csak azoknak ajánlott, akik az előzményt ismerik. Mások kerüljék addig, míg meg nem nézik az előzményt!"
  • BEAST #66113
    Engem sem fogott meg a téma, de nem ez az első anime aminél nem értem a mérhetetlen hypeot. :D
  • LasDen #66112
    én is sokszor el akartam kezdeni, de végül nem lett belőle semmi. Egyedül a live action filmet láttam, az nem volt rossz....
  • efti
    Ennyire jo lenne a kenshin? 2000 korul lattam par reszt es egy mozit, de annyira nem fogott meg. Latta itt valaki vegig?
  • LasDen #66110
    MAL -top Anime lista evolúciója 2007-2014
  • LasDen #66109
    Nah. Végül 8. résszel ment a kukába az új FSN. Nekem ez a szutyok nem kell...
  • Lelouch
    Máshol sincsenek túl jó véleménnyel a legtöbben. Én már eddig se voltam elájulva a sorozattól, ha ezután meg még ezt is sikerült alulmúlni a White Fox-nak, akkor inkább nem pazarolnám az időmet. :D
  • BEAST #66107
    Lehet csak nekem nem tetszik, nyugodtan nézd végig. :)
  • Lelouch
    A Seryuu vs. Mine harc után kezdtek eltérni.
    Én egyébként még csak a 17. részig láttam az animét, de úgy néz ki jobban járok, ha nem nézem tovább. :D
  • BEAST #66105
    Nem olvastam az Akame ga Kill mangát, fogalmam sincs, hogy mennyire követte az anime, de számomra amennyire ígéretesnek tűnt az elején, legalább annyira csapnivalóra sikeredett a végén. Ez a befejezés is nevetséges szerintem. :/
  • LasDen #66104
  • IMYke2.0.0.0
    "Darker than Black - Kuro no Keiyakusha Gaiden OVA" - 2014.12.09 - 01-04 - 7/10 pont
    Tetszett.
  • LasDen #66102
    Kettőre szűkítettem a listát. A Tobaku meg a Yotsuba. Plusz egy amit találtam magamnak az az Otogi no Machi no Rena. Bár a Fukumoto mangával vannak fenntartásaim, de feldobálok párat mindháromból tabletre, aztán meglátjuk melyik jön be :D
  • LasDen #66101
    tess
  • [NST]Cifu
    Úgy nehéz, hogy nem tudni, miket olvastál. Az All you need is kill (amiből ugye Hollywood összehozta az Edge of Tomorrow-ot) számomra nagyon kellemes csalódás volt.
  • Lelouch
    Gondoltam hogy a One Outs-ra most is nemet fogsz mondani, pedig az a legjobb az összes közül... :D
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.12.09. 20:52:48
  • LasDen #66098
    a One Outs baseball, az nem érdekel (nem érdekel, hogy mennyire nem baseballosan baseballos, nem érdekel) :D a többit megnézem majd, köszi...
  • Lelouch
    Mondok többet is, hogy legyen miből válogatni. :D
    Tobaku Haouden Zero, Buraiden Gai, Liar Game, One Outs, Black Cat, Yotsuba
  • LasDen #66096
    valaki mondjon nekem egy jó mangát
  • Lelouch
    Vagy mint a Detective Conan. :D
  • Prof William
    Olyan lehet ez mint a South Park vagy a Familly Guy ahol Stewie már vagy 12 éve folyamatosan csecsemő. :)
  • LasDen #66093
    Grízajja 10
    Hát ez szar volt...
  • IMYke2.0.0.0
    Végignézve. 7/10
  • efti
    Az en szulinapom csak az enyem. Nem osztozik velem semmilyen anime katakter. De igy is jobb tobb torta marad nekem :-D
  • LasDen #66090
    Mysterious girlfriend X Anime+Manga

Újra néztem, mert. Az első rész után kicsit döcögősen indult be újra a dolog, de ez a sorozat még mindig nagybetűsen JÓ. Nem tízes, közel tökéletes, de nem is rossz. Egyszerűen jól el vannak találva az arányok. A legteljesebb képet a mangával együtt lehet látni igazán. És bár látványos változásokon nem megy át Urabe és Tsubaki kapcsolata, de részről részre, fejezetről fejezetre mélyül és egyre többet tudnak meg egymásról. Gyerekesnek hat a kapcsolatuk, mert lényegében érzelmekben nyilvánul meg, mintsem fizikailag.
    Urabe a kezdeti antiszoc hipszter lányból egy sokkal kedvelhetőbb bár még mindig különc barátnővé változik. Tsubaki fejlődése már nem ennyire látványos az elsőtől az utolsó részig. Vannak kihagyott ziccerek, hibák, egy kapta fára épülő fejezetek, de akkor is az anim 7/10, a manga 8/10.

Az azért vicces, hogy legalább 3-4 év eltelik a sorozatban, mert nyári, tavaszi süznetek, ünnepek, karácsonyok, tél tavasz van többször is egymás után, de végig a 2-A osztályba járnak :D
  • IMYke2.0.0.0
    Jut eszembe:

2014.12.07 - "Darker Than Black - Ryuusei no Gemini - 01-07. - 7/10 pont, eddig.
    Kellett az előzmény is, hogy ez már tetszeni tudjon. Bátrabban bánnak már a szereplőkkel, ami az előzőből hiányzott.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez igaz.