72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
merí kuriszumaszu mindenkibe -
Én imádom a Haruhit, de nem tudnám megindokolni, hogy miért fogott meg.
Endless Eightre rá lehet húzni művésziességet meg satöbbit, de esélyesebb a haszonmaximalizálás. -
Nekem is vegyes a tetszési ráta, de ennél rosszabbakba is belefutok, tőle legalább jó történet várható. Aztán kinek tetszik majd kinek nem.
Bár érdekes hogy nem a Rewrite lett feldolgozva így nem is tudom mi az alapja.
A képben kissé bizonytalan vagyok az első kettő nemrég volt aktuális téma így nektek küldöm a 3.-at meg magamnak :)
-
A Clannad után én már inkább kerülöm az összeset. :D -
Nekem még pótolnom kell a korábbi műveiket is :)
//Clannad, Angel Beats persze megvolt. -
ahogy sok másik sem, hogy szakadjanak meg...:D
amúgy van valaki, aki ráizgult az új Key animére? Bár engem már a little busters sem fogott meg, de azért becsületből megpróbálom...
-
Hát igen, most vettem én is csak észre, hogy nem közép-európai-kompatibilis a betűtípus / vagy rosszul örökölte meg az előzőleg beírt betűtípustól :(
A Stenstreet betűtípus nem támogatja a készletünket :(
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.24. 17:51:04 -
az 'á' betű pöppet kilóg a sorból :) -
Tőlem is érkezzék akkor egy jó kívánság:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.24. 17:40:43 -
Rakuen Tsuihou ~Expelled from Paradise~
Igen kellemes Anime, a történet szép kerek, nincsenek benne látványos marhaságok, de mondjuk túl nagy WTF sincs (egy mondjuk akad, a közepén). Aki el tudja viselni a CGI Anime stílust (mint az Arpeggio of Blue Steel) annak az animációval se lesz gondja, kifejezetten szép és részletes, (csak zárójelben: néha már nagyon tudnék örülni, ha végre legalább ide, a CGI animációkhoz eljutna a 60FPS, és nem ragadnának le a 24FPS-nél). Ami mondjuk tipikus, az az, hogy az akciójelenetek többsége követhetettlen, de nem jobban, mint egy Transformers-mozifilmben. :)
A fő karakterek szépen és korrektül ki vannak dolgozva, Angela jellemfejlődése is gyönyörűen le van vezetve, Dingo sem egy tucat karakter, a hacker Frontier meg ha jellemfejlődést nem is mutat, karakterként nem lóg ki. Talán egy picit kevés a karakter mondjuk, és a mellékkarakterek egydimenziósága a villanásnyi idejükben is jól látható. Egy apró geg mondjuk az idegen nyelv megjelenése, és abból már kvázi mém is lett, hogy az első (Fishy) fordítás hogy próbálja ezt lekezelni (az "(I have no idea)" és a "(Some hella language)" máris szállóige lett). Egyébként a fordítás a finomhangolások után (én a v6-os Fishy-vel néztem) egész élvezhető, az elsőt még nagyon sokan szapulták.
A desing és a mech-ek egész korrektül vannak összeharácsolva, Dingo Valmet gépkarabélyától az újragondolt Landmaster féle terepjárón át a ROMBUS űrhajóig. A zenétől mondjuk kicsit többet vártam, ahhoz képest hogy beharangozták, annyira nem ütött, de persze ez erősen zenei izlés kérdése...
És ha már... Ez úton is kellemes karácsonyt mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2014.12.24. 17:14:37 -
-
Itt tudsz mindent beállítani a profilodhoz:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.24. 16:16:34 -
Hogy csináltál ilyen hátteret ? Esetleg tudnátok még ajánlani sorozatokat? lista -
Nem hittem volna, hogy lesz olyan anime körüli téma amiben egyet fogunk érteni, de a Death Note nálam is hasonló okokból van a listám legalján. :D -
Prof William #66193 Így karácsony táján frissült az egyik legritkábban frissülő blog...
Az enyém. :)
Prof. William blogja
2015-ben újraindulnak a fordításaim is. szóval Kellemes Ünnepeket mindenkinek! -
L és (követője) a viselkedése. Ez a "kúlság" és okos(kodás)ság már irritáló a számomra. -
Belkar #66191 Csak úgy kíváncsiságból mi az ami annyira kivetnivaló a Death Note-ban hogy 3/10 pontot adtál rá? -
Te is tudod, hogy egy "igen" nem lett volna elég.
Így több választ is kaptál, a linkkel. -
-
Elnézést, hogy nem vagyok naprakész , hogy miket néztek. Egy "igen" is elég lett volna. -
Kérlek, mondd, hogy vicceltél... -
Láttad már amúgy ? -
Amúgy meg Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)
-
Rosszul kezdődik... Death Note...
Szerk.: Látszik, hogy fiatal a csávó...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.24. 11:03:03 -
-
Azzal tényleg nincs probléma. :D -
nekem egyedül a lányok character designja tetszik :D -
Már az ecchi szituációk is rémesen unalmassá váltak. Most meg hogy a Darkness plot is lement már, maradt a hárem terv, ami eddig egy nagy rakás sz*rral volt egyenlő... Rito is egy nyomorult... Egy-két lányról is megvan a magam nem túl pozitív véleménye... :D -
Tudom - be is tettem plan to watch-ba, hogy ne felejtsem el a BD-ripet megnézni majd 1,5 év múlva... -
Én másképp látom, persze a téma áttevődőt másra de az eredeti űr témát az anime át sem vette.
Ecchi terén pedig egyedi és népszerű, néha egy lépést tesz előre néha egyet hátra.
De én egy-két lányt még szeretek benne így megnézem, főleg ezt az új évadot. -
Pedig jön az új évad belőle, vagyis voltak akik megvették :) -
valahol a 2. rész után ment a lefolyóba annyira gáz volt.... -
Liar Game: Az utolsó forduló jó nagy csalódás volt.
Kiváncsi vagyok mennyi van még hátra a manga végéig.
-
"Hidan no Aria" - 12+1 rész - 6/10
Röviden: fanservice.
Akadtak jó pillanatai, de nem olyan sok, hogy bárkinek bátran ajánlani merném.
A kötelező csendes/hűvös kari szerencsére megvolt (Reki).
-
Ja, ott nagyon hamar le lett tudva az egész. Ezért is érthetetlen a dolog. Bár ha az volt a cél,hogy kitoljanak a rajongókkal, akkor az sikerült nekik. :D -
Úgy tudom, hogy a regényben valami két ismétlés volt az endless 8-ből, azt kalap. -
Kezdem unni a mangát. Lehet jobb lenne, ha hamarosan véget érne.
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.12.21. 22:24:35 -
Szülinapi ajándékként megkapom.
Utoljára szerkesztette: xblades, 2014.12.21. 22:12:41 -
-
Áprilistól újra Gintama!! :)