kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • [NST]Cifu
    Rakuen Tsuihou ~Expelled from Paradise~

Igen kellemes Anime, a történet szép kerek, nincsenek benne látványos marhaságok, de mondjuk túl nagy WTF sincs (egy mondjuk akad, a közepén). Aki el tudja viselni a CGI Anime stílust (mint az Arpeggio of Blue Steel) annak az animációval se lesz gondja, kifejezetten szép és részletes, (csak zárójelben: néha már nagyon tudnék örülni, ha végre legalább ide, a CGI animációkhoz eljutna a 60FPS, és nem ragadnának le a 24FPS-nél). Ami mondjuk tipikus, az az, hogy az akciójelenetek többsége követhetettlen, de nem jobban, mint egy Transformers-mozifilmben. :)

A fő karakterek szépen és korrektül ki vannak dolgozva, Angela jellemfejlődése is gyönyörűen le van vezetve, Dingo sem egy tucat karakter, a hacker Frontier meg ha jellemfejlődést nem is mutat, karakterként nem lóg ki. Talán egy picit kevés a karakter mondjuk, és a mellékkarakterek egydimenziósága a villanásnyi idejükben is jól látható. Egy apró geg mondjuk az idegen nyelv megjelenése, és abból már kvázi mém is lett, hogy az első (Fishy) fordítás hogy próbálja ezt lekezelni (az "(I have no idea)" és a "(Some hella language)" máris szállóige lett). Egyébként a fordítás a finomhangolások után (én a v6-os Fishy-vel néztem) egész élvezhető, az elsőt még nagyon sokan szapulták.

A desing és a mech-ek egész korrektül vannak összeharácsolva, Dingo Valmet gépkarabélyától az újragondolt Landmaster féle terepjárón át a ROMBUS űrhajóig. A zenétől mondjuk kicsit többet vártam, ahhoz képest hogy beharangozták, annyira nem ütött, de persze ez erősen zenei izlés kérdése...

És ha már... Ez úton is kellemes karácsonyt mindenkinek!

Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2014.12.24. 17:14:37