72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    Pelleri Topikból:
  • LasDen #66246
    Kurokóból Akashi meccsei majd érdekelnek azért :D
  • Lelouch
    Nálam a Kuroko S3 és a Durarara! S2 ami biztos.
  • LasDen #66244
    Aldnoaht dobtam, Ghoult meg nem is néztem. Nálam a 2. évadok alapból kimaradnak, egynek se láttam az előzményét :D
  • BEAST #66243
    Én azért az Aldnoah és a Tokyo Ghoul második évadának is adok egy esélyt. :) Ezek mellett még bevállalom a szokásos "különleges srác egy halom lány között" animét is a Seiken Tsukai no World Break képében.
  • IMYke2.0.0.0
    Én is jobbra számítottam _:(

//Ja, néha tényleg kell az ecchi is és a könnyedebb / bénázósabb hárem is, mert uncsi lenne a kevés jó(nak tűnőre) várni/azt nézni - és ki tudja, sokszor a cím/plot alapján el(s)őre/első rész által elítéltből lesz a cserebogár...
  • LasDen #66241
    Az új szezonban így látatlanul ezek kapnak minimum 1 rész esélyt tőlem:

- Kantai Collection - túl elborult és népeszerű dolog ez, hogy kihagyjam :D
    - Senai Heroine no Sodatekata - próbálom az iskolás animékből a jobbakat (jobbnak tűnöeket) kiszűrni
    - Death Parade - az OVA korrekt volt, és szeretem a billiárdot
    - Absolute Duo - Néha kell az ecchi is na :D

Asszem ennyi. Nem sok, de nem is kell sok. Meg aztán benne van, hogy menet közben még belekukkantok valamibe...
  • LasDen #66240
    A szinopszis nekem bejött, mert érdekes felvetés volt, hogy eltűnik, de kiábrándító romantikus nyáladzás lett a vége.... nálam is hatos lett a vége
  • IMYke2.0.0.0
    "Steins;Gate" - The Movie.
    Egyezzünk ki egy 6/10-ben.
    Haruhi eltűnése-fíling. Kicsit rosszabbul.
  • Lelouch
    Boldog új évet mindenkinek!!
  • LasDen #66237
    HAJRÁ!
  • IMYke2.0.0.0
    Jó (!) animékben gazdag boldog újévet!

• BEAST #66235
    Boldog új évet mindenkinek! :)
  • xblades
    Hát igen így a végén visszatekintve ez az év sajnos elég gyengére és szegényebbre sikeredet. Mind anime mind magyar fordítóközösség szintjén is.
    Bár én majdnem minden fogyasztó vagyok anime terén, idén nem sok új kezdésnek és folytatásnak tudtam örülni. (talán egy kettőnek)
    És persze néhány Ova-nak, ami persze kissé visszavezet első mondataimra, sajnos a széttagolódás és lemorzsolódás miatt nem mindig akad felírat ezekhez vagy nehezebb megtalálni őket, mivel a nagy gyűjtőoldal kiesését mostanáig nem tudta pótolni senki.
    De sebaj bár lehet morbid, de én ennek örülők mert így folyamatos taszigálást kapok, hogy más alternatíva után menjek. Bár azokat sajnálom akik most kezdtek bele ebbe a világba.

A jövő évet viszont animék terén már biztatónak látom, több műfajban is lesznek folytatások és újak amik adnak okot bizalomra. Persze majd meglátjuk, de már most van vagy fél tucat amit nyomon fogok követni.
    Humor- kikapcsolódás, ecchi-szórakozás, dráma-történet műfaj nálam ígéretes már csak egy kis akció műfajú kellene ami jónak ígérkezik.
  • efti
    Vegiggondoltam es nalam az ev animeje a Zankyou no Terror volt.
  • Lelouch
    Jobb.
  • IMYke2.0.0.0
    A "Steins;Gate" Drama CD Gamma... Moekával, hm, fincsi volt.
  • Nirz
    Én csak a live sorozatot láttam eddig, amúgy a manga az jobb?:D
  • Lelouch
    Nem valószínű, hogy lesz folytatása. De ha már így esett, remélem a mangaka következő műve is valami hasonló lesz, mint ez és a One Outs. De addig is mindenképpen kellene valami pótlás. :D Lehet elkezdem a Gin to Kin-t Fukumotótól, ahogy nézem fordítgatják angolra. Valamint remélem minél hamarabb jön a Zero folytatása is. :D
  • LasDen #66228
    hát most akkor mi lesz? :OOO szvsz folytatni fogja valahogy :D
  • Lelouch
    Shinobu Kaitani's Liar Game Manga Ends in January

Ne már.
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.12.31. 11:01:09
  • efti
    Az ev legjobbjan meg gondolkodok.

Amit most neztem meg az a Giovanni no Shima. A megrajzolas finoman szolva fura, de atortenet jo, ahogy azt a tortenetet bemutatjak meg jobb, igy nalam vegul 8/10 lett.
  • Lelouch
    Én se néztem túl sok mindent. Véleményem szerint talán a Parasyte az év legjobbja, de az is csak egy 8/10-en áll jelenleg nálam.
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.12.30. 15:05:11
  • BEAST #66224
    A No game no life nekem is tetszett, de már csak a témája miatt is a Log Horizon az idei kedvencem. Igaz, csak az első évad fele csúszott bele 2014-be és a második évad jelenleg is csak félidőnél jár. :)
  • LasDen #66223
    Kinek mi az idei legjobb? Nekem asszem a No game, no life... de nem is láttam túl sok mindent
  • IMYke2.0.0.0
    "Steins;Gate" - 7/10
    Nehezen indult be (5 és 6 pont között lebegett a 12. epizódig), de utána...

Ja, és nagyon tetszett, hogy nem éreztem semmiféle "fanservice" veszélyt, a megszokott anime elemek nélkül is lehet izgalmas, jó sorozatot tálalni.
    A szerelmi szál is jól el volt helyezve, nem tolakodott és nem volt túlpörgetve sem.
    Jót tett az is, hogy 99%-ban minden szereplő 18+ éves volt.
    Mayuri és Moeka volt a favoritom. Viszont, Kurisu sem kutya :)
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.30. 08:11:18
  • LasDen #66221
    Én is voltam már így, de néha van, hogy annyira nem is jó, hogy folytatódott. Ilyen volt a Sakurasou. A 13. rész után örültem, hogy még folytatódik, de aztán egyre inkább sajnáltam...
  • LeWyTy
    "Utálom az animéket!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De még jobban utálom ha a vége és én még nézném pár1000 részen át! (╥︣﹏᷅╥)

indokolatlan random
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.12.30. 00:42:33
  • efti
    Psycho Pass S2: Sokkal osszeszedettebb, sokkal atgondoltabb volt mint az elso sorozat, nekem nagyon tetszett. Kis toprenges utan vegul megadtam neki a 9/10-et, bar lehet ennel kicsit gyengebb.

Vegre egy nyitott befejezes ami tetszik is
  • LasDen #66218
    ha éppen nem lesz jobb, akkor esetleg. De nem igazán hozott lázba....
  • Lelouch
    Na végül akkor fogod olvasni a folytatást? :D Kéthavonta jön majd új fejezet.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor nekem jó lesz :)
  • LasDen #66215
    inkább ilyen Keion féle trombitálós, zenélősnek néz ki :D
  • IMYke2.0.0.0
    Engem érdekel.
    Remélem, nem hárem lesz.
  • BEAST #66213
    Engem sem nyűgözött le. :D
  • Lelouch
    Számomra biztos nem. :D
  • LasDen #66211
    Az új KyoAni anime. Még akár érdekes is lehet :D
  • LasDen #66210
    ... :D
  • Lelouch
    LasDen! Úgy néz ki a Kuroko folytatásában
    újra összeáll a csodák generációja Kagami-val kiegészülve egy amerikai csapat ellen... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Beléd is :)