72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jagi

Ja az AA! Megami Sama (Oh! My Goddess), hogy megy sorba? Van az OVA, van Talán egy movie is meg a sorozat + a Mini... Ha ez így van akkor milyen sorrendben nézzem?
    Melyik az eleje?
    Látta már valaki?
  • Sadun Tryst
    Spoiler

nem pont így értettem. hanem harci tudásra. ok, h nem akarja bántja kirát se shinnt, de ha megtámadják, akkor legalább 1 döntetlent hozzon ki :)
  • Jagi
    G:S SPoiler.
    Athrun azért bal*sz mert bizonytalan nem akarja bántani egyiket sem (se Kira-t, se Shinnt így patt helyzet van nem tud tenni semmit. :( De majd kialakul.
  • Sadun Tryst
    Spoiler!

Igaz az a rész. És azt a pilótát én is sajnáltam, h hamar leírták... :S
    Most amúgy már a 30. résznél vagyok, és mondanom sem kell, a helyzet nem változott. Kira még mindig odaver mindenkinek, Shinn pedig nemtom mivel etetik, de ő is összeszedte magát. :)
    Athrun pedig maradt balf*sz, bár még mindig ő a kedvenc karakterem :)
  • Jagi
    !SPOILEER!

Ez nem a rész amiben meghal a Zaku pilóta? (neve nem jut eszembe) 1 részig volt benne :( hamar leírták.
    Ne aggódj Kira rendberak nómindenkit ; ) Kira Lacus-sal edzett. :DD
  • Sadun Tryst
    GUNDAM Seed Destiny ep23
    Eddig a sorozat jó, nemtom miért fikázzátok. Igaz, nem hozza a Seed hangulatát, de nekem ez is tetszik. Sőt ha eleve nem negítvan álltam volna hozzá a sok kritika miatt, lehet, h még jobban tetszene.
    Eddig a sorozatban 2 "hibát" véltem felfedezni.
    1, Nincs az lebilincselő hangulat, túl sok az üresjárat, amúgy nagyon jó a törénet.
    2, Asthrun gyökérnek tűnik Kira mellett. Míg Asthrun és csapata vesződik a 3 harcigépezettel (Stellar, Sting...), addig Kira jön, lát, győz. És nem is akárhogy, mindenféle gond nélkül mind a 3at 1szerre.
    Kérdem én. Kira titokban edzett 2 évig, vagy ilyen erős a Freedom? Vagy Asthrun kopott a 2 év alatt, plusz a Savior sem erős?
    Nekem ez valahogy nem áll össze. Kirát nem szabadott volna ilyen erősnek beállítani. Pedig a nagy háborúban szinte semmivel sem volt jobb pilóta, h Asthrun.
    Bah! Remélem ez a felállás a jövőben változik...
  • Prof William
    Na mivel nagy a pangás, már megint beírok!!!

Tanaka Yutaka BÁRMELY mangája elérhető angolul? Ha igen pls irjátok meg hol... Persze privibe....
  • Prof William
    A mai tanúság....

A szex leszokat a dohányzásról....

Forrás: Tanaka Yutaka - Mermaid Kiss
  • Sadun Tryst
    nálam is ugyan ezt a kategóriát érte el.
    bár lehet nálam az volt a fő ok, h valami iszonyú rossz kamerás verziót láttam, borzasztó magyar felirattal :D
  • CSOCSO
    en mar lattam.. nagyon jo film! mondjuk nem estem tole hanyatt de azert zsir! az angol hang meg elvezheto...
  • Prof William
    Na Media Playerrel megy... De azért jó lenne ha normális lenne a file....
  • Cat #7606
    próbáld ki VLCvel (videolan)
    ha az se viszi, akkor leves
  • Prof William
    már megvolt... semmi változás...
  • Jagi
    Vagy kodek...
  • Jagi
    AáÁáááááááááAáaáaaaarrghhh!
    Kéne a Samurai Champloo OST-je de sehol nem találom a Torrentreactoron van 2 link,oszt egyik sem ok! Heeeeeeeeeeeeelp me! [könyörög]
  • Jagi
    szedd le megint...
  • Prof William
    BSplayer v1.36.825, Unhandled exception at EIP: 01CCDFF3
    If you click 'Close' application will be terminated.
    Please report this info to the author with description what were you doing.
    If you have internet connection, it's recommended to send error report, this will help us solve problems faster.
    Access violation at address 01CCDFF3 in module 'mpeg2dmx.ax'. Read of address 01D62000
    EAccessViolation
    Call stack: 00000000,01CCDFF3,0040367F

Ezt írja ki... Mi lehet a baj?
  • Prof William
    Nektek jó a saiyaman, féle mai otome 8-ik része? Nekem nem játsza le a Bs, míg a többit igen. Az expoler is hibát jelez. Még a könyvtárat amiben bennevan ha megnyitokm, akkor is hiba.

Nektek volt ilyen?
  • Cat #7599
    kijött a Howls.Moving.Castle.DVDRip.XviD-NeDiVx, de sajna ez angol
    japán nyelvű van valahol?
  • Gábor
  • Ottto
    Hööö?
  • Dying Soul
    Köszi ^^
  • Prof William
    Excel Saga? Karin? Pokemon?
  • Sadun Tryst
    nem mintha verseny lett volna :D
  • Ottto
    Megelőztél :P
  • Ottto
    Blood+
    Blood The Last Vampire
  • Sadun Tryst
    Blood - The Last Vampire (ez 1 OVA)
    Blood+ (ez meg 1 sorozat ami most fut, és az OVA előzménye)
    ^_^
  • Dying Soul
    Melyik az az anime amiben vámpírszerű lényeket gyilkol egy fekete hajú csaj egy szamuráj karddal, és a csaj neve Saya?
  • Sadun Tryst
    blood+ 07, naruto 161, stb... @ m13
  • Jagi
    Jah, figyi, valaki linkelt egyszájtot ahonnan endinget meg openinget lehet lehúzni... tudjátok véletlenül a címét kéne a Blood+ opening és endingje
  • Jagi
    A fordítás mindíg katasztrófális. A hangok... ha megszokod, nemrossz.
    Az Inuyashától, meg a FMP-tól a hideg futkos a hátamon. Szoszke az nem Sousuke akar lenni? OK hogy japánul igy kéne kimondani, de a HANGSÚLY!!! Vazzee [agyforraló smile]

Elven lied - sztem (ahogy a többiek is mondták) kicsit sok volt a vér a story viszont nem rosz a kaszni meg pláne nem rosz egyszóval NYŰű! : )
  • Bucser
    őőőőő

Néztem CB-t A+-on gyorsan el is nyomtam a szinkront japora:d Borzalmas volt... Faye-nek ilyen kislányos dagadt lány hangja van semmi sexy jellemző benne Spike mint egy rosszfát tűzretevő kisfiú Jet meg ne is beszéljünk:D Ein a legjobb:D

Vicious meg egy vicc kategória:) a sSzinkron minősége szar fordítás mértéke még szarabb...

Másik megnéztem az Elfen Liedet.:)

Hmm nos... első 2 rész utan hosszú szünetet tartottam mert kicsit nehéz volt elviselnem a folyamatos gyilkolást benne aztan 2 részenként folytattam 6-ig majd onnantól egybe néztem..

DÚÚÚÚÚÚrrrrrrrrvvvvaaaaaaaa:) De határozottan tetszett...

Spoiler: Azt nem értettem, hogy ki volt az aki az utolsó rész utolsó snittjében áll az ajtó mögött (szerintem Lucy volt). Valamint hogy ki volt a General Director és a fia valójában és hogy mit akartak egyáltalán...Szóval érdekes egy story de erősen befejezetlennek tűnik nekem:(
  • Jagi
    Szerintem sem gáz (annyira)
  • Seth
    Pedig meg annak van a legjobb szinkronja :D
  • Jagi
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD :DDDDDDD ::DDDDDDDDDDD
  • Ottto
    Nekem azt nem volt merszem megnézni.
  • Gábor
    Fél percnyi cowboy bebop után kapcsoltam is el!
    Szerinted?
  • CSOCSO
    nah.. mindjart ulok neki a Howls's moving castlenak.. vegre szereztem dvdripet...
  • Sadun Tryst
    kérlek számolj majd be a szinkronokról. kiváncsi vagyok, h melyik milyen lett :)
  • Prof William
    eddig nem volt nállam fogható az A+, most meg igen... Kódoltalan napot tartanak? Vagy.... JEEEEEEEE!