72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Én meg sem lepődök... A kritikusoknak mindenben szokása valami rosszat találni... Ezeknek semmi sem jó.. ha egy rajzfilm túl komoly az a baj mert akkor minek elvinni rá a gyereket (lsd Chichiro) ha meg gyermeteg akkor meg minek menjen rá el felnőtt??... Semmi sem jó nekik:(
  • Prof William
    Olyan igazi amcsis NGE-vég nem?
  • Prof William
    Valahogy így? :)

Tudom hogy már volt, de pont ide illett....
  • Cat #7814
    "Sinji meg összejön Rei-vel, vagy Asukával. Tetszés szerint fakultatív. :) "

inkább mindkettővel :D
  • Jagi
    De ne mán'! :DDD
  • Cat #7812
    vándorló palota az origon

Bazz, ez a csávó mit nézett meg? Ennyire különbözne az angol és a magyar szinkronos változat ??
  • Prof William
    Ja igen... Jonny Depp-et Sinjinek!

- Végünk van!!!
    - Egy valamit elfelejtettél Rei (vagy Ray).
    - ?
    - Én vagyok Ikari Sinji!!! (Tádádádádmmm)
  • Prof William
    Amcsi Eva borzalom lenne.

Nem lenne filozofálás, hanem egy végső gigagmegabrutál csatában legyőznének egy főangyalt, aztán meg mindenki örül hogy a világ megmenekült.
    Sinji meg összejön Rei-vel, vagy Asukával. Tetszés szerint fakultatív. :)
  • Sadun Tryst
    Ragnarok Onlinenal játszok (www.fatero.hu), szal a GUNDAM Wing-ből is csak 2 részt haladtam 1 hét alatt :D

(ja és nagyon ajánlom mindenkinek)
  • Sadun Tryst
    jaja, meg most a a Narnia-t (disney LOTR) is ők csinálják :)
  • Gábor
    Tegnap fejeztem be a macrioss 7-et. Mindenkinek ajánlom ugyanazért, amiért az előző macross sorozatot, úh nem is pazarolnék több szót erre, viszont

SPOILER

sok mindent hiányoltam! Pl: Max és Miria kapcsolatából több info, részlet, történés.
    Basara múltja, és több romantika Sivillel. Igazából azt vártam, hogy lesz egy oltári csattanó, hogy Basara nem is ember, hanem vmi más, hiszen tudta Sivil nevét anélkül, hogy hallotta volna bárhol, ugyanez igaz a csajra is, plussz telepatikusan kommunikáltak néha, és áldozatokat hoztak egymásért a csatatéren többször is. Azt hittem, hogy Basara hasonló Gigilhez, aki egyértelműen régóta szerette Sivilt, csak valami történt vele, és azért van az emberekkel...nem is tudom.
    Akkor ott volt Ray meg a producer csajszi, róluk sem tudtunk meg semmit.
    Ami viszont nagyon nem tetszett, az az, hogy a 14 éves kiscsaj volt a főszereplő nő! Az a vergődés, amit két felnőttért rendezett, az nagyon gáz volt! Legalább Rexet is beledobták volna a szerelmi háromszögbe, hamár egyszer Sivil nem mehetett.
    Ja, a protodevilnek kétszavas mondataitól falra másztam!
    De egyébként fantasztikus sorozat volt, nagyon élveztem, csak volt benne pár hiányosság számomra.
  • Cat #7806
    "ahogy elnéztem a weta workshop 1 spec-effekt, és animációs cég"

ők felelősek a gyuruk uráért és a king kongért
  • Cat #7805
    most ért véget a howls moving castle
    kibaszottul kurvajó, nagyon tetszett. Sajnos angol szinkronnal néztem meg, és egy két dolog a magyar feliratban fura volt, de még igy is lealázza hollywood utóbbi időkben nyujtott összes termését (mondom ezt ugy, hogy a HP4et szombaton láttam moziban, szóval friss az élmény).
  • Bucser
    NA mivan mindenki tanul?? vagy Filmet néz?? vagy hazament a Koleszból??
  • Bucser
    NA ma megnéztem Blue Gendert (japán szinkronnal ezerszer jobb mint az a csoffadt magyar) Tetszett nagyon. Sok volt a paradicsomlé kicsit a mondanivaló nehezen emészthető és a vége zavaros. azért adok rá egy 10/7-et:) élveztem végig bár a végéről a katarzisélmény elmaradt...
  • Bucser
    Ughhh:)

Elolvastam a Bleach Colorful editionöket (1-1 duplaoldal asszem 10 van belőle eddig) Amolyan specialok. Nagyon Beteg mind:) Feltétlenül érdemes elolvasni:)

Másik megnéztem Bleach 61-et: Végre kezdi utolérni magát a manga:)
  • CSOCSO
    aszondom inkabb legyen valami rajzos cuccos.. kicsit elegem van mar a CGI bol...amugy ha film is lesz nekem 8.. ugyse tudnak olyat csinalni aminek a fanok orulnenek hogy hu bazz. ez uber volt.. amugy az egyetlen ami zavar a kepeken az az hogy mindenki felnott.. holott gyerekeknek kene lenniuk
  • BEAST #7800
    nahát ...
  • Sadun Tryst
    Mai Otome:
    Kezdem úgy érzeni, h perverzebb vagyok az átlagnál, vagy én nem tudom, lehet h csak Hime/Otome fan lettem, de a manga is tetszik, bármilyen szar és értelmetlen is. Meg persze szexorinetált... (gondolok a folytonos ecchi és már-már soft hentai részekre :D)
    Sebaj, remélem kinövöm... xD
    (lehet már 20 évesen elkéstem vele )
  • Sadun Tryst
    mai otome manga ch2 @ m13
  • Jagi
    Mondom hogy a Gézsát4 :DDD [Gésára gondol]
  • [Jakuza]
    Most Gézá-t vagy Gésá-t ? :PPPPP
  • Jagi
    SAMURAI CHAMPLOO SPOILER. : )

Nekem az jött be nagyon amikor Jin mekkszöktette a Gézsát. Nagy jelenet volt. Kemény mint a kő :DDD
  • [Jakuza]
    Eddig nalam a Number one.
    Mondjuk az osszes zene nekem nem jon be, de a 14. reszben az a klasszikus hangszerelesu (zongora) zene azzal a japan dallal es melle az atelt emlekek kepanyaga, szerintem olyan szinvonalu, hogy aki uberelni akarja, akkor annak nagyon magas mercet kell elernie.
  • Jagi
    EVA film: Mi értelme van annak hogy egy rajzfilmől rajzfilmet csinálnak?
    Már ha nem film lesz. Ha rajzfilm lesz, akkor amcsi, ha amcsi...

Kate Rose=Asuka
    Rei=Ray
    És Sinji? Talán Dzsordzs?

Fúúj, értenek hozzá hogy kell szétb*szni valamit.
    De tényleg majd meglátjuk...
  • Jagi
    Nagyon bejött nekem is. Asszem bekerült a topfájvba. : )
    A zene isten, kb 10 perc után beleszerettem a S.C.-ba.

Jin nagyonnagy az egyszavas mondataival. Jó sokat röhögten rajtuk.
  • magus
    hááát, ha felnottekkel jatszatjak el akkor mar reg rossz, ha gyerekekkel, akkor meg plane, eselytelen h talaljanak vmi nem irritalot a szerepre.
  • [Jakuza]
    Hat sracok ez a Samurai Shamploo nagyon allat.
    14. reszben ahogy sullyed a tengerfenek fele Mugen es kozben visszaemlekezik a multjara, mikozben megy az a megdobbento zene az maga a tokely.
  • Sadun Tryst
    blood+ 10 @ m13
  • Jagi
    A végére jobb lesz (a hack), én karácsony környékén szeretném megnézni addig kitart a többi...
  • via_mala
    A Speed Grapher 2. rész alapján jónak tűnik, a .hack//SIGN viszont csak nagyon kipihent állapotban ajánlott. Kissé lassú, vontatott, viszont zseniális a zenéje.

Más:
    [URL=http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=1505]Peace Maker Kurogane beszámolóm: #6214[/URL]
  • Bucser
    JA s én meg jövőre végzek:( Ha minden összejön...
  • Bucser
    OFF

Szeged élelmiszeripari Főiskolai KAr: Élelmiszeripari Vállalkozó menedzser mérnök:)
  • Gábor
    OFF

Átmentem táplálkozástanból, juhééé!!!
    Hol tanulsz? Én a BGF-KVIFK végzős vendéglátás és szálloda szak hallgatója vagyok.
  • Bucser
    Készült ugye egy OVA is belőle (ez a MAcross 7 Dynamite) és egy Movie is ami még 30 perc:) Nézd meg:)

Másik: Számvitelből én is átmentem múlthéten most jön majd vizsga Számvitel 2-ből:( Utánna meg jön asszem vállalati számvitel...
  • Ottto
    Legyen igazad, bár engem nem győzött meg. Sajnos az én tapasztalatom ilyen téren semmi jót nem mutat ezért a gyanakvás...
  • Gábor
    Köszönöm az ajánlatot, 3 nap után végre leért a macross 7 ost-je, úgyhogy nagy az öröm most nálam, főleg, hogy pénzügyi számvitelből is átmentem! :)
    Viszont hnap valszeg meg fogok bukni táplálkozástan szigorlaton...:(
    No sebaj, megyek vissza nézek peace maker kurogane-t, nagyon jó! Főleg azért jó, mert így elhalasztja a macross7-t végét! Nem akarom, hogy vége legyen, úgy megszerettem azt a sorozatot, és a szereplőket.....
  • Bucser
    Egy szerzői jogi adásvételi szerződést nagyon sokféleképpen lehet megírni:) Ugyanúgy ahogy a játékok esetén a jogtulajdonos nagyon sokmindent megszabhat a készítőnek. Játékok esetén a kiadók a jogtulajok. de pl egy FIFA vagy NHL licencel rendelkező játék sem lehet bődületesen szar mert valszeg következő évben nem kapják mega luicencet akármennyit is fizetnek érte. ugyanez áll a szerzői jogokra is. Csak itt a jogászok manőverezőképessége sokkal nagyobb:) ÉS mindenkinek 1 célja van. Pénzt csinálni nekünk meg jó filmet látni.:) Ne írjuk le az élőszereplős feldolgozást se láttam már karón varjút:) Élőszereplős feldolgozás is lehet nagyon jó:) Ha a hangulatot hozza már megérte életet lehelni bele.
  • Ottto
    Pont erről beszélek. Hogyha szar lesz, az egész sorozatot világszerte fogják leírni. Tulajdonképpen miután megvették a jogokat, onnantól szabad a pálya. Nem hinném hogy csak akkor kezdenek el mindezzel vacilálni mikor már kész a film, aztán ha nem tetszik a tulajnak akkor dobhatják ki (a szemétbe vagy más néven). Jobb esetben a forgatókönybe belenézhet, de nem hiszem, hogy beleszólhat...
  • Malakai
    Nekem az is pozitív, hogy nem úgy jött a hír, hogy forgatják, hanem pl sokáig szedegetik össze a bandát, ez jel lehet rá, hogy jó csapat lesz...
    Pénzügyileg felső kategóriába tartozik, bár ahogy el akarnám képzelni, hogy milyen mennyiségű nagyon durva CG kéne bele, ezt tekintetbe véve már abszolút nem sok az a 100 milka (inkább kevés)...