72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ez mi is? Majd írd már meg mert csak a sorozatot láttam.... -
Privibe,hogy kicsoda,mert megőrülök :D
Illetve csak akkor, ha már rá kellett volna jönni amúgy is a sorozatból, de ha majd csak később lesz világos akkor nem kell :D
Csakugye olvastam itt ott rájöttek egyesek, de nekem nem esett le -
Prof William #8656 A játékképeti leszedtzem anno. 3 képcsomag van. Gondolom a 3 végigjátszáshoz. Az anime némileg ötvözi a hármat, mert a képek eddig full viszaköszöntek az eniméből. És ott
Spoiler
mint Rider, mint Archer feltűnt még.
Archer visszahozására talán majd a köv részben tesznerk kisíérletet.
És hogy ki Archer? Én a hivtalos leírásból tudta meg. Szakad is le a pofám rendesen. :9
Spoiler end. -
hát öhm, a játék biztos nem lehet olyan érdekes (nekem a stílusa után elég monotonnak tűnik :D), de ha téhed érdekel xD
na mind1.
a másik ftp elérhető (digimon nélkül), igaz sztem még nem teljes tartalommal, viszont egy csomó új cuccal + gyorsabb sávszéllel. :)
én most töltöm basilisk live actiont, kiv vagyok h milyen :) -
tudom,chuck-ost csak úgy magamnak jegyeztem meg
a 2.bekezdés szólt végülis neked
játékból is lehetnek a képek(amit még nem sikerült megszereznem:(), illetve sima art-ok -
nézd meg melyik hozzászólásra válaszoltam előbb :)
rider még tényleg lesz, leaglábbis elég sok jel mutat arra, mivel elég sok kép fellelhető a neten úgy, h rideren nincs "szemüveg" :) -
hátőő, kicsit erőltetett lett a chuck-os poénom, no mindegy 
Kiváncsi vagyok mi lesz ebből az egészből. Vajon feltűnnek még az elhullott slave-k? Ridert sem mutatták konkrétan,hogy meghal, csak leesett a "szemvédője" aztán nagy fényesség,talán még feltűnik a színen. Őróla sem derült ki hogy ki is ő valójában meg a lándzsásról sem. De nekem Archer kiléte b@ssza nagyon a csőrömet :D -
ez durva xD
sztem Archernek valami kapcsolata van az elöző háborúban Emiyaval. miuttudomén az apjának, vagy bárkinek ő volt a slave-je.
bár amúgy fingom sincs, csak tipp. -
persze,persze, hol máshol...
de a Chuck Norris az csak és kizárólag raw-ban szerezhető meg,semmiféle feliratot nem enged magára aggatni 
senki nem hajlandó nekem elmagyarázni, hogy a Fate-ben kicsoda Archer valódi énje és hogy jön az az összefüggés hogy Emiya=Archer ???
-
Prof William #8649 Én az Ifjú Chuck Norris és az ifjú David Hasselhof c. animéket keresem! Ott van ahol a Digimon? -
-
most mér szivatod, nincs egy normális ember ezen a fórumon?
ITT VAN a jó link -

-
Digimon letöltés -
hey. látom lemaradtál. már elmondtuk, hogy nem tudunk ilyen ftp-ről. és ha tudnánk, már megadtuk volna. -
Bleach 222 By Maximum 7:)
Enjoy:) Jó kis rész:) -
tom hogy nem szeretitek megadni de msn-en vagy valhol ahol nem látják nem adna valaki olyan ftp-t ahol fent van a digimon
előre is kösz és a z msn-címem [email protected] -
A 182 részt az www.AnimeNewsNetwork.com-ról néztem a 179-et meg az aniDB-ről. De részletkérdés. -
oh értem . nem baj, de köszi a segitséget ... ;) -
narutoban kicsit tévedsz. :)
annyi van amennyi subbolva van. narutofan.com-on ki is van írva mindig, h mikor jön / volt a köv. / utolsó rész ^^ -
Hát ebben több okból sem tudok segíteni:
- egy rész sincs meg sem a Bleach-ből sem a Naruto-ból, mert futó sorozatokat elvből nem nézek (néhány ritka kivételtől eltekintve)
- a Naruto már a 182. résznél tart, 179 van belőle subbolva, ezt pedig letölteni és DVD-re kiírni is sok/rengeteg lenne
-
aha vágom , csak nekem laptopom van és nincsen benne dvd iró , meg sajna már helyem is alig van memoria terén . valaki nemtudná nekem kiirni dvd-re ? ha kell fizetek is valamennyit érte .... :) -
Pl. torrentről -
Később már lesznek komolyabb pillanatok is, de szerintem a sorozatot összességében tekintve elég jó arányú elegyet képeznek a vidám részekkel. -
neked honnan van meg a bleach ?? ja és nemtudna valaki segiteni hogy honnan tudnám beszerezni a narutot ??? előre is köszi ... ;) -
A mellékelt feliratokat használom,azok vannak elcsúszva. A 12. részig még elviselhető, de a 13. résznél már nem bírtam normálisan követni.
Eddíg még 1 unalmas rész nem volt, jókat lehet rajta nevetni, nagyon tetszik :D -
Ezért utálom én a DVDRip-eket. Hiába korrekt a fordítás a DVD-n - ami nem is igaz mindig, ha a feliratot az ANGOL hanghoz igazítják!
Ezért az utóbbi időben ha tehetem inkább a fansubbolt változatokat nézem a pengeéles képű, több hangsávos OGM/MKV DVDRip rilízek helyett, mert igen gyakran jobb fordítást végeznek ezek a csapatok, ráadásul nem fukarkodnak az értelmezést erősen javító kommentekkel sem. De ha jól látom van ott egy Fruits_Basket_all.zip fájl is a könyvtárban, meg egy ilyen megjegyzést is találtam: "a_kulso_subot_hasznald_mert_a_filmbe_muxolt_az_dubtitle".
Jó sorozatot választottál, nekem nagyon tetszett.
Én egyébként legutóbb a RahXephon-nal voltam így, egy csomószor vissza kellett tekernem, mert nem olyan ritmusban rakták ki a feliratokat, és gyakran hosszú szövegeket csak töredék-másodpercekig mutattak. Kész szenvedés volt, nagyban rontotta az élvezhetőséget. -
:)
amúgy szerintem ez az új rész nem is volt olyan rossz. bár rukiának most brutálisan durva fejei voltak, de azért úgy most rendben volt minden.
meg érdekesség, a főgonosz vámpír hangja ugyan az, mint ff7 advent childrenben rufusé :D (a tolókocsis) meg még a segítő vámíp narutoból tsunade
jó a hangmemóriám :D
-
Nem tud valaki a Fruits Basket-hez normális angol feliratot?? Ami a steamen van az enyhén szólva késik-siet szinte mindegyik résznél :( -
Tsubasa Chronicles borító by me
Mellesleg ennek is késik a második évadja. Grrr... -
jaja a képpel semmi baj , de az a zene , az a hang ... nem bírtam elviselni :D ... maga az epizód , nem olyan rossz , mint már írtam az elején teljesen elhittem itt vége lesz a filler részeknek ( új opening/ending miatt is ) ... de a végére kb leesett hogy még csak most kezdődik igazán :DDD -
75-76os bleach special:
most néztem meg. ami nagyon borzasztó, az nem más mint az új ending...
az opening viszont szokható. mert ha a zene nem is, a kép ami alatta megy, az nagyon jó. :) (ending kép anyaga is jó) -
Én nem tudok róla. -
senki? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát nemtom , picit meglepett ez a rész ... egyik pillanatról a másikra rögtön a főfőfőrosszaknál vannak ahol egyszerre ottvan mindenki ... már kezdtem reménykedni hogy a 2 órás epizódban lerendeznek mindenkit , de rá kellett jönnöm hogy nem 2 órás és nincs itt a vége :D -

-
vélemény az első perc után: ha új nyitó zene van, akkor még NAGYON sokáig lesz filler... :( -
vélemény az első egy perc után : nem szeretem az új nyítózenét :) -
fájl méret alapján bleach nem lesz 2 órás... -
GITS 2nd GIG hez nincs full felirat? marmint az egesz sorozathoz?