72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Carfanatic
    nem érdekel csak irtam vlamit és ők meg csak beszélgetnek tovább én meg le vok szarva pedig fontoss lenne
  • FFX
    miért kéne msn-en megbeszélniük? nem offolnak
  • Jagi
    ???
  • Carfanatic
    ezt beszéljétek meg msn-en avgy akárhogy de nem tudna itt valaki segíteni egy rászorulónak?
  • Jagi
    nállam most ia nyílik az ajtó :)))
    és ki-be járok rajta
  • Ottto
    Ja hopp. Bocs, lassú vagyok.
    A filmet meg nemtom megszerezni révén a "főhadiszállás" nálam nem működik...
  • Ottto
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Engem még az sokkolt le mikor az elején a Kouga ninják hullottak sorszámra. Ez nem is nagyon változott amíg Gennosuke meg nem jelent. Rögvest melléjük áltam, de aztán később már egyiküknek sem "drukkoltam" és egyformán sajnáltam a ninjákat ha meghaltak. Az elején pl (mikor még Kouga oldalon vltam) számomra nagyon szívszorító volt mikor Saemon (Yashamaru formában) meglátta Okoit ahogy haldoklik a földön, aztán a siratós jelenet nálam is velőig hatolt. Okoit szerettem, jópofa karakter volt. Ráadásul el tudom képzelni Saemon mit érzett mikor elvesztette a hugát :c

Tehát az anime nagyon szívszorító tud lenni ez tény. A harcjelenetek szerintem jól megvoltak. Volt néhány lopakodós gyilkolás (révén valakinek a képessége ehhez kötődött), de nekem tetszettek azok is.
  • BEAST #8731
    bah ... a film gagyi , legalábbis én az első 5 perc után inkább kikapcsoltam <.<
  • Carfanatic
    Hi nem tudná megmondani valaki hogy a One piece hány részes ha több mint 182 akkor akinek megvan vagy az elküldené nekem itt megbeszélhetjük [email protected] ez az msn-címem.Ha nincs meg senkinek akkor megmondanák honnan tom letölteni aviba lehetőleg nem torrenttel de ha nincs más akkor azzal.
    Előre is kösz
  • Sadun Tryst
    ez az anime :D
    én a filmről beszéltem :D
  • BEAST #8728
    na igen , ezt énis sajnáltam , a legtöbb "harc" elág rövidre sikerült , a legjobb talán Shougen és Yashamaru csatája volt még a legelején... engem meg az rendített meg hogy a vége felé már mindenkinek azon jár az agya hogy minek ez a háború meg olyan egyformák , a béke jobb lenne ... de mégis lekaszabolják egymást >.< , ezt főleg akkor éreztem amikor Saemon megöli Hotarubit és visszaemlékszik arra amikor Yashamaru formában megismerte Hotarubit

még mindig
  • Sadun Tryst
    engem Hyouma halála rendített meg a legjobban, mert kb 2mp alatt megölték. ahogy nenkit, saemont és hotarubit is
  • BEAST #8726
    heh ... nemtom , én végig bíztam valami happy end-ben , igaz olyan gyorsan hullottak a főbb szereplők és úgy állt mindenki a háborúhoz hogy tudtam nem lesz

• Jagi
    Valaki felvilágosíthatna a .HACK//sing-nal kapcsolatban.
    Az Animenfo-n 26 rész van (elméletileg ez aa hivatalos)
    A DVD-verzsönön viszont 28... Akkor most?
  • Ottto
    Áh. Van az olyan komoly hidd el.
    SOILERFőleg mikor Tenzen és Gennosuke összecsap./SPOILER
    Bocs csak "húsvéti jókedvem" volt mikor írtam. Le kéne szoknom erről.
  • Flórika
    Nagyon köszi a segítséget!

Igaz, kegyetlen lassan jött le, de végülis csekély másfél nap alatt csak összehoztam... XD
  • BEAST #8722
    pedig azt hittem
  • Ottto
    Annnyira nem ko moly :DDD
  • BEAST #8720
    áh ... majdnem elsírtam magam a Basilisk-et nézve
  • Sadun Tryst
    Casshern
    Az animét még nem láttam, de erről bizton állíthatom, hogy vegyes érzemlmű anime. Egy részről jó, mert tök jó témát dolgoz fel látványosan, más részről pedig rossz, mert nagyon zagyva és sok helyen érthetetlen az anime. Nem magyaráznak meg nagyon sok dolgot, és egyszerűen az embert elkapja az idegbaj, h "mi a f*szomról beszélnek ezek meg?!". Leaglábbis nekem ez járt a fejemben a film vége felé.
    Na mind1. Azt viszont nagy örömmel tapasztaltam a filmben, hogy a Bleach-ből ismert két aláfestő zene is felcsendült a filmben. És nekem pont a kedvenceim.:)
    Szóval összeségében aki szereti a sci-fit és a gondolkozós témát (erősen az, még én is alig értettem a filmet), akkor nézze meg a Casshernt, aki pedig akcióra vágyik, az jobb ha kihagyja...
    10/6
  • Ottto
    Ugyanez.
  • Seth
    nálam se megy, [R] 500 OOPS: cannot change directory:/opt/ftp hibaüzit kapom
  • Ottto
    Hm. Akkor nálam a baj. Ok kössz.
    (Mellesleg ez a Blood opening sztem sokkal jobb volt mint a mostani)
  • Jagi
    1.: A Boold+ (tv) nyitó és zárózenéje
    2.: Nekem megy
  • Ottto
    1:Ez mi is?

2:Mi van a "Főhadiszálással" már napok óta nem jutok be. Még mindig uploadolnak?
  • Jagi
    Adnék két linket:
    Blood+ed1
    blood+ op1(download legalul, a lap alján)
  • via_mala
    Már nem emléxem, hogy ki volt, sry.
  • Sadun Tryst
    blade of the immortal végét nem kérdeznéd meg h hol lehet megszerezni attól a valakitől? :D
    mert nekem csak 99. fejezetig van meg és a fene megesz, h nem olvastam a végét. :)
    (ez a manga is nálam berserk szintű élményt váltott ki, hiszem este 23:00-tól olvastam el reggel 06:00-ig kb :D)
  • via_mala
    Én is a napokban néztem meg, és nem is tudtam, hogy a Basilisk adaptációja
    Beszámolóm itt: [URL=http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=6410]#4990[/URL]
    Mivel az animét még nem láttam, így nem tudom vele összehasonlítani, de gondolom, hogy az anime a jobb. A Blade of the Immortal-t is ajánlották már, de azt írta valaki, hogy a vége felé már unalmas.
  • Sadun Tryst
    Shinobi - Hearth under Blade (Basilisk Live Action)
    Anno mikor megnéztem a Battle Royale 2-t, azt hittem ennél rosszabb már nem lehet semmi ami anime / manga feldolgozás. De igen.
    Oboro pl. kimondottan az anime elletéte, Chikuma Koshiro pedig nem Iga, hanem Koga ninja volt, ami már önmagában meglepő... Kisaragi Saemon valami Mengele szintű orvos-hentesnek volt beállítva a sok cuccal magán (szike, érfogók, stb...). Persze még van 1-2 negatívum a filmben, mint pl. az eltúlzott limonádé, de ez már csak részletkérdés a sok másik hiba miatt.

Azárt vannak erősségei is a filmnek, mint pl. a harcok, vagy Gennosuke technikája. :) Animébe is király volt, itt is az kicsit modifikálva. Itt inkább bullett time. :D
    Tenzennek nem két parazitája van ami meggyógytíja, hanem vérférgei. Aki ismeri a Blade of the Immortal mangát, tudja, h mire gondolok.
    Szóval a filmet, csak annak ajálom aki csak a harcra kiváncsi.
    10/5
  • via_mala
    1. Bottle Fairy
    2. Bottle Fairy
    3. Bottle Fairy
    4. Bottle Fairy
    5. Bottle Fairy
    6. Bottle Fairy (írd be a keresőbe)
    7. bf
    8. Bottle Fairy
    9. Bottle Fairy

Csak ennyi helyen találtam meg... ;)

És ha ennyi még nem lenne elég, akkor keress tovább itt:
    Anime Torrent Sites
  • berlinboy6329
    van bőven: www.isohunt.com www.torrentspy.com www.mininova.com www.thepiratebay.org www.animeindex.com www.animesuki.com például.
  • Flórika
    Sziasztok! :)

Ismét segítségre lenne szükségem... o.O

Ezt az animét Bottle Fairy keresem égre-földre, de USteamen nincs fent, azonkívül meg nem nagyon van ötletem, hol nézhetném még.

Ha valaki tudna adni, pl. egy torrent linket, nagyon hálás lennék! ^^

• Jagi
  • Ottto
    Nekem EZ a verzió van meg. Itt megvan egyben mint a kilenc rész.
  • Jagi
    A REC-ről nem tud vki többet?
    (AZ oldalon csak 7-ig látom, gondolom lesz még többi is)...
  • Ottto
    Annyira nem. Nem ez az első 15 perces anime. Ettől függetlenül rendesen be van fejezve, és a történet is teljes. Egyszerűen nincs szüksége 25 percre. 90 perc alatt végig lehet nézni a sorozatot (kb 2 perc az opening) ennyit pedig megéri rászánni.

Most elkezdtem a Trinity Bloodot (eddig két rész) de kegyetlenül zavar hogy minden kétsoros feliratnál le kel szüneteltetnem, mert csak így jutok a végére. És ez sajnos az élvezhetőség rovására megy. Ha ez így marad nem hiszem hogy a végére jutok. (Kár, mert az ötlet jó)
  • via_mala
    Értem.
    Fura.
  • Prof William
    Össz 9 rész. Több nem lessz...
  • via_mala
    Jópofa, de futó sorozatba nem kezdek bele.