FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Casshern
Az animét még nem láttam, de erről bizton állíthatom, hogy vegyes érzemlmű anime. Egy részről jó, mert tök jó témát dolgoz fel látványosan, más részről pedig rossz, mert nagyon zagyva és sok helyen érthetetlen az anime. Nem magyaráznak meg nagyon sok dolgot, és egyszerűen az embert elkapja az idegbaj, h "mi a f*szomról beszélnek ezek meg?!". Leaglábbis nekem ez járt a fejemben a film vége felé.
Na mind1. Azt viszont nagy örömmel tapasztaltam a filmben, hogy a Bleach-ből ismert két aláfestő zene is felcsendült a filmben. És nekem pont a kedvenceim.:)
Szóval összeségében aki szereti a sci-fit és a gondolkozós témát (erősen az, még én is alig értettem a filmet), akkor nézze meg a Casshernt, aki pedig akcióra vágyik, az jobb ha kihagyja...
10/6