72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Carfanatic
    p2p jöhet csak torrennt nem mind1 azért megpróbltatok legalább segíteni kösz most is találtam egy ftp-t csak ugy van hogy nekem 182 ige van és ott meg 219-től van a kettő közötti részt keresem azéert kösz mégegyszer
  • Seth
    basszus, csak most látom(miközben carfanaticnak próbálok segíteni of course:D) hogy a One Piece már 250 felett jár?? Na ennek sem állok neki soha
    amúgy torrenten és egyéb p2p rendszereken kívül nemnagyon fogod megtalálni fogd már fel végre Tess itt van nagyhalom torrent, tessék használni
  • Carfanatic
    csá mindenki tom hogy én ki vok átkozva de most már a one piece-ből kéne a 183 től a 218ig szóval ha valaki tud egy helyet ahonnan közvetlenül lehet tölteni akkor megköszönném ha szólna
  • Seth
    AZAZ
  • Jagi
    Az elsöőt én sem vágom, deszép.
    A második meg Chobbits!
    Nééézzed meg! :D
  • Prof William
    Az 1. az a Rozen Maiden. Azt hiszem...
  • Seth
    Az elsőt passzolom, lehet hogy csak egy art, a második viszont a Chobits
  • Mop
    Hi!
    Megtudná nekem vki mondani, hogy a ezek a képek melyik anime(k)ból valók.
    Már mindenhol kerestem, de semmit sem találtam.

Kép01
    Kép02
  • Sadun Tryst
    amelyiken megtalálod azt, amit keresel :)
  • Menő
    kössz szépen.Melyiket alyánlod ezek közűl?
  • Malakai
    Fakin Google it!
  • Menő
    Nem tudjátok honnan lehetne letölteni jó animéket
  • Sadun Tryst
    Yőkai daisenső (Hobgoblins & the Great Wall / The Great Spook War) - FILM
    Már most az elején leszögezném, hogy a film gyerekfilm, tehát senki ne várjon tőle túl sok komolyságot. :)
    Szóval a történet ott kezdődik, hogy van 1 kisfiú, akit kiválaszt a Kirir (sárkány) egy fesztiválon, és ezzel ő lesz a Kirir Rider, akinek meg kell másznia a közeli hegyet, h az ott lakó goblinttól visszaszerezze a kardját. Persze ennél sokkal több történik fent a hegyen, majd utána. :)

A filmben Takeshi Kitano zsenialitása megint feltűnik a remek vágás és fekete humor miatt. Tudnék mesélni, de látni sokkal jobb. ^^
    Szóval aki nem idegenkedik a démonoktól (Karakasa, Kappa, Horong, stb...) és a nagy és vérszomaj robtoktól, akkor mindneképpen nézze meg, mert nagyon szórakoztató! Én legalábbis a film bugyutaságán és fekete humorán iszonyú sokat nevettem. :)
    Kategóriáján belül a film megérdelmi a 10/9es osztályzatot. ^^
  • Ottto
    Tényleg volt valami ilyesmi, de sajna már nem emléxek ennyire részletesen a történetre....
  • Sadun Tryst
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    valami ilyesmi esett le nekem is, h tenzennek nagy része volt a háború kitörésében. szal ő csak közre játszott. :)
    a képessége pedig talán azért volt idegesítő, mert mindenki tuda már a sorozat közepén, h csak 1 ember lesz képes megölni :D
  • BEAST #8762
    ne foglalkozz vele :)
  • Seth
    hátbaszki....erről ennyit -_-*
  • madfist
    Gennoske zsír volt, bár az "mmmm ááááá aaarggghhh ssss nnyissz fröccss" típusú harcra nem sokat lehetett volna építeni... De Tenzen halálra idegesített, egyiknek sem volt túl erkölcsös, meg becsületes a képessgée, de az övé különösen zavart.
    Pláne, hogy végülis ő miatta van ez az egész háborúzás, már vagy 200 éve. Vagy ez az info csak nálam esett le (esetleg tévesen)?
  • BEAST #8759
    szégyeld magad miért nem válaszoltál hamarabb!!! :D:D:D:D
  • Carfanatic
    kicsit elkéstél vele de mind1
  • Sadun Tryst
    a csuklás tényleg jó volt :D
    jingoro volt a leggonoszabb mert massza alakban oboro elé akart esni :D
    gennosuke pedig tényleg nem harcolt volna sokat, de az effekt miatt már az a fél perc is fasza volt. :)

• Seth
    baszki esetleg olvass vissza, írtam mi a helyzet a one piece-szel
  • BEAST #8755

ebben igazad van , Kagero-t még meg lehet érteni , Tenzen meg egy alap negatív figura :) , Nenki már a szememet is bántotta , Jingoro pedig a fülemet amikor takony formában vinnyogott :D:D:D de legalább bennük is volt egy kis jó , az nagyon aranyos volt amikor megijesztették Oborot mert szegény csuklott ^.^ ... de az Iga ninjákhoz képest a Kouga ninják mind pozitív alakok ... najó ez sem igaz , mind a két oldalon jó emberek vannak xD
  • Ottto
    Tenzen egyértelműen a "főgonosz" szerepet töltötte be (Hisz még megölni is milyen nehéz volt) Kagero inkább szánnivaló volt, nem utálnivaló. Én mindenesetre megértettem őt is. Mellesleg Tryst, Gennosuket nem sokat láttad volna harcolni. Ő csak állt és nézett ;D
    Iga oldalon nekem még Koshiro volt az akivel megbarátkoztam a végére. Főleg miután elveszítette a látását és megmutatkozott a kreatív énje (fafaragás)
  • Sadun Tryst
    igen, ez már az anime :D
    én kagerot is bírtam, mert megértettem a fájdalmát. gondolj bele de szar lenne ha nem lehetnél együtt azzal akit szeretsz, mert akár a lehelleted megöli (nem szájszag :D)
    szal aki tényleg undorító volt az nenki és tenzen volt.
  • BEAST #8752
    remélem most az anime-ről van szó xD

nekem sem voltak szimpatikusak az Iga ninják , főleg Nenki zavart :D ... de az a rész amikor Oboro gyermekkorát mutatták be , hogy milyen kedves volt vele mindenki picit megváltoztatta a véleményemet ... a végére csak Tenzent és Kagerot nem bírtam :)
  • Sadun Tryst
    kb nekem is ennyi a véleményem :D
    felőlem írogathat ha akar. legfeljebb átgörgetem a kommentjét. ha meg nagyon makacs akkor meg szólni kell modinak h adjon 1 koponyát már kedves júzerünknek...
  • Bucser
    Kérlek akkor ne is szarakodj tovább ezen a fórumon. Thnx.
  • Sadun Tryst
    de mindennel egyet értek. :)
    az elején mindenképpen Kogua a szimpatikus, később pedig Iga is. bár Kouga oldalon sztem sokkal több szimpatikus ninja van. mert pl tenki, rousai és jingoro nekem soha nem volt szimpatikus.
    ami talán egy kicsit zavar, az talán annyi volt, h az igazi harcok kezdetén szinte Oboro és Gennosuke szeme le is záródott. pedig Gennosuke-t elnézegettem volna harcolni elég sokat :)
  • BEAST #8748
    istenem :D:D:D:D
  • Carfanatic
    saarakodik a f*om torenttel bazmeg ha valakinek meg van akkor fogja kiirja elküldi én meg kifizetem ez eddig is bevált amit tok letöltök ftp-n amugy is elolvastam a faq-ot és olyat soha nem mondok amire válaszoltak és one piece-val kapcsolatban nem találtam választ csak annyit akartam megtudni hogy hány részes amugy meg kurva sokat kérek ha adnak torentet az is jó max letöltetem valakivel akit érdekel még akit érdekel az felvesz msn-re azt kész a tobbiek meg ne foglalkozzanak a dologgal
    csak ha nem irok örökké senki nem figyel régebben képekkel keltettem fel a figyelmet de azt is fikáztátok mhogy betettem egy képet ennél többet én se tehetek
  • via_mala
    "nem érdekel csak irtam vlamit és ők meg csak beszélgetnek tovább én meg le vok szarva pedig fontoss lenne"
    Bakker, szóval nem érdekel?! És mitől vagy TE olyan fontoss. Ha neked nem sikerül megnézned, akkor mi fog történni? Idejöttél pár napja, semmi értelmes hozzászólásod nem volt, folyton csak kuncsorogsz, követelőzöl, és még neked áll följebb. Ezzel a stílussal jobb ha nem próbálkozol tovább, mert rohadtul nem kapsz segítséget, és mondjuk annyi eszed lehetne, hogy ne szóljál be a törzstagoknak!
    "én nem szarakodok torenntel és ez nem nyavajgás csak kihasználom ennek az fórumnak az a részét hogy itt olyan emberek vannak akik értenek hozzá"
    Engem pedig ne használjon ki senki, pláne egy ilyen erőszakos ...khm... valaki. Te már jól elástad itt magad, kétlem, hogy bárki is másolgatna neked bármit is. Javaslom olvasgasd a FAQ-ot, barátkozz meg a guglival és torrent-tel, és ha végképp nem jutsz előre, akkor szép szerényen kérdezz, meglátod csodákat lehet elérni, de az sem egy rossz ötlet, ha előtte új nevet regisztrálsz magadnak, hogy ne is emlékezzünk rád.
    (És most jól visszafogom magam, és nem rakom be sem a köcsög, sem a stfu smile-kat, sem a többi hasonlót - főleg a többiek miatt.)
  • Bucser
    "e én nem szarakodok torenntel"

Akkor ne is pocsékold kérlek az idődet arra, hogy ide írsz vagy itt "ki akarsz használni bármilyen lehetőséget" Vagy esetleg anime-t keresel. Mert ez mind időpocsékolás.. menj inkább játsz doom3-at.... Számodra itt egy lehetőség van. megadunk torrentet és te onnan leszedsz amit tudsz kész. Nem pedig benyögöd hogy ez és ez kéne és mindenki vesse rá magát hogy neked segítsen...

Szóval csak Ottto-t tudom idézni... Think Again N00b.
  • Ottto
    Te csak ne használj ki senkit! Ez nem segélykérő hely (Biztos van ilyen is, de itt mi szívességből segítünk egymásnak, amivel nem kéne visszaélni!) Vagyis k*rvára nincs jogod leszólni minket, hogy húzzunk msn-re beszélgetni az adott animeről és a te kérésedet azonnali hatályal hajtsuk végre, mert erre semmi nem kötelez minket (főleg nem te) Ez egy fórum! Think again!
  • Seth
    mondom hogy még fut, majd idővel felkerül az ftp-re is,ahogy jönnek az új részek. Torrenten, dc-n kívül nemnagyon tudod leszedni máshonnan
  • Carfanatic
    mondjuk megnéztzem amugy meg nekem nem kell torrent hanem akinek megvan attól megveszem vagy ha van ftp de én nem szarakodok torenntel és ez nem nyavajgás csak kihasználom ennek az fórumnak az a részét hogy itt olyan emberek vannak akik értenek hozzá
  • Jagi
    #8725 ---> Erre nekem sem váloszoltak, mert egy szemecsere közepén voltak. Rászántam 25 percet és kiderítettem. Most már okos vagyok.

Volt már ilyen velem is, mással is és még lessz is ilyen.

Egyébként az animenfo.com igen hasznos. jó oldal :)
  • Seth
    ráadásul a one piece még most is fut tudtommal, úgyhogy csak a jóisten tudja mennyi része lesz még
  • Bucser
    Öreg most olvastam végig a FAQ-ot minden kérdésedre benn van a válasz...

Az hogy a One Piece hány részes szépen elmész animenfo.com-ra és bepötyögöd azt a keresőjébe, hogy One Piece. Aztán felnyitod guglit és beírod Download One Piece Torrent nem túl nehéz szerintem...

Kicsit gondolkodni kellene az eszetlen nyavajgás meg önsajnáltatás helyet... Azért van az rohadt FAQ hogy használd Tryst nem kis munkával hozta össze.

BAka.....
  • Carfanatic
    nem érdekel csak irtam vlamit és ők meg csak beszélgetnek tovább én meg le vok szarva pedig fontoss lenne