72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #9778 nem arról szól, de vannak benne röpködő végtagok, fejek. :)) -
hát, az A+-on mintha a Trigunt láttam volna, és abban volt az amiről beszélek :D de mondom, csak pár perces benyomás az egész. :) A+-ra is csak azért nézek, hátha mutatnak valami érdekeset. A fullmetálnak is azért álltam neki. (inkább eredeti vagy angol nyelven nézek filmet és animot is. Egyrészt jobb, másrészt jobb :D) -
NGE-t ne hagyd ki szerintem -
Trigun?? hátrazselézett haj és keresztalakú puska??? miről beszélsz??
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Wolfwood fegyvertárolója valóban kereszt de csak a legvégén lesz puska ha jól tudom és Igen Vash-nak hátrazselézett a haja de a végére kiderül miért is olyan a srác amilyen... szerintem adj neki egy esélyt.
Másik amit érdemes megnézned az talán a Gungrave csak fontos, hogy az első 2-3 rész után ne add fel mert az szar:) De a többi fantasztikus lett ·_· -
Hát igen, nem is reméltem és nem is baj, hogy a CB utánozhatatlan. :) Így emelkedik ki a tömegből. Egyébként nem tudnám megmagyarázni mi az, ami megfogott benne. Talán az egész úgy ahogy volt :) (na jó, Edd néha kicsit idegesített, de hamar megkedveltem :D)
A Trigun-ba belenéztem, de valahogy a hátrazselézett haj és az a hatalmas kereszt alaku puska nem fogott meg, nem is néztem tovább. :D de lehet akkor megváltoztatom a véleményem.
A boogiepop phantomot láttam a FAQ-ban is, de csak tizenkét részhez tudnék hozzájutni. Talán ennyi is az egész? Nincs kedvem a felénél abbahagyni mint anno a 24-et. :)
NGE-t egyelőre kihagyom, majd egyszer talán.
A Laint és Gundam Seed-et viszont beprobálom. Az érzelem kell, talán az volt a legjobb a Bebopban. A szereplők érzelmei, az egymáshoz való titkolt ragaszkodás.
Köszönöm, remélem valamelyikbe megtalálom amit keresek. :)
Nuki: hát ha nincs eltulozva, és nem arról szól az egész hogy kiömlő belek és szétfröccsenő fejek képével sokkolják kizárólagosan a nézőt, akkor belefér. :) A Guro stilus nem az erősségem. -
Nuki #9773 ha a vér nem akadály: Elfen Lied. -
JA és nem ajánlom sem Bleachet sem Narutot mert azok pont a long lasting franchiseok díszpéldái:) -
Boogiepop phantom? - NEm rugaszkodik el a valóságtól csak kicsit sötét:)
Lain - Elrugaszkodik a vlaóságtól viszont utánozhatatlan hangulata van
Trigun - Nagybetűs vadnyugat hangulat nagyadag idiotizmussal és mégis ahol kell kellően komoly A komolyság inkább második felére terjed ki
NGE-hez nem tudom volt -e szerencséd nagyon komoly sorozat csak sok filozófia lélektan van benne és a robotharcok ugye nem túl emberközeliek:)
Gundam Seed - ha esetleg bejött a jövőtéma de ebben osk érzelem van szinte semmi vicc nyomasztó és kétkézzel szaporodnak a hullák viszont lélektanban nagyon ehető
Cowboy Bebop egyébként hamisíthatalan és páratlan sajnos:) nincs hasonló:)
Nem tudom mi tetszett benn? Az hogy egyedi hangulata volt az hogy vicces volt az hogy komoly volt az hoogy szépen volt megrajzolva vagy micsoda? HOgy volt storyja de mégsem esetleg?? -
Nos biztos hogy megsértek majd pár emberkét, no meg már az enyémhez hasonló kérdések is unalmasak lehetnek, de azért beprobálkozom.
Szóval egész jól elvagyok az animokkal. Nem rajongok értük, de nem is vagyok közömbös irántuk. Szivesen elnézegetek egyet kettőt, ezzel nincs gond.
Azonban volt valaki aki bemutatta nekem a Cowboy Bebop cimü sorozatot. Most mit mondjak, teljesen magával ragadott.
Végignézve, a filmet is beszerezve és kivégezve biza nagyon hiányzik az egész, ezért megrohantam az animokkal foglalkozó forumokat, oldalak. Viszont a mai napig nem találok a CB-hez csak kicsit is hasonlóan jó cuccost.
Most éppen a Fullmetal Alchemist nézem. Az első rész hangulata, legalábbis az eleje reménytkelltő volt, de mégsem azt adta mint amire számítottam.
Szó mi szó, keresek egy a fentebb említett műhöz hasonlót. Meglegyen az a kicsit darkos hangulat, viszont nem kell nekem semmi dragon ballos gagyiság. Valósághü legyen, lényegében minimális mágiával és semmi szuperhőssel, meg levegőben repkedéssel stb-vel. Valami jó kis thrilleres anime kell.. akár a jövőbe, akár a jelenben, akár egy képzelt valóságban játszódik. Csak ne rugaszkodjon annyira el a valóságtól.
Létezik még egyeltalán ilyen? -
Blood 33 - Helyenként spoilerrel -
Kurva állat csak jöhetne kicsit gyorsabba.. kiadhatnák igazán a 34-35-36-ot is hisz m,ár lassan ideje... sőt egészen 52-ig:D A storyban 1 év eltelt és nagyon állat:) az ending meg csak símán gyönyörű... -
_Vegeta_ #9768 A narutot ense birom letenni, kevesebb a cselekmeny a reszekbe mint a dragonballba, szinte alig tortenik valami egy reszbe. :D -
A Bleach engem is érdekel, de egyenlőre még megnézek a Naruto-ból pár részt, aztán talán belelesek a Bleach-ba is. (bár ma még semmire sem volt időm, talán majd este 10-11 után, da akkor hajnalig:D) -
_Vegeta_ #9766 Ahha koszi ez lehet tenyleg. Nem szintelen csak nehany arnyalattal szintelenebb. :)
Mar 22. resznel jarok. ^^
Amugy a Bleach jobban tetszik mint a naruto. -
Tényleg színes, csak ködös, és ezért homályos:) -
NEm nézem narutot cska megállapítottam a képről, hogy semmi köze a fekete fehérhez vagy éppen a grayscale-hez mivel színes:) -
A szem nem azért van:D(az egy képesség) A visszaemlékezések tényleg kicsit homályosabbak, de itt ha jól emlékszem a vízben harcoltak és a köd meg a pára miatt volt talán kissé szürkés a kép.
Szerk.: belenéztem a 17-es, 18-as részbe, itt Zabuza a köd no jutsut használta, vagyis elködösítette a terepet. Gondolom akkor ezért szürkés minden. -
ez sem szürke csak lehet a visszaemlékezés miatt fakóbbak esetleg a színek?? mert a háttér még mindig kék az egyik szeme sötétszürke a másik meg barna. -
_Vegeta_ #9761 Erre gondolok pl. A 18.resznel jarok es eddig hol szürke hol szines a film. Tokre idegesit. -.-"
-
szürkék? Melyik részeket nézed? Én még csak a 72-nél tartok, de nem emlékszem szürke harc jelenetekre. Bár azt el tudom képzelni, hogy te a filler részeket nézed és ott talán lehet ilyen. -
_Vegeta_ #9759 Megmondana nekem valaki hogy a naruto harc jelenetei miert szurkek?? -
Meg hogy az asszony nem hitte el, hogy Kalininnek teszik az íze :D Tessa szerint meg ezzel akarta megölni :D
Az azért nem semmi, hogy Sousuke milyen gyorsan kapcsolt :D
Meg az elején, hogy az Arbalest mindig a helyzetnek megfelelően válaszol
-
Az a Borsh kegyetlen volt. Ahogy kevergeti, meg amikor Tessa mondja: azt hittem most meghalok:D:D(vagy valami ilyesmi)
-
Nuki #9756 ja jóvan :D FMPTSROVA huhh! :D -
Full Metal Panic! The Second Raid -
Nuki #9754 mi is az a TSR? -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Megnéztem a TSR OVA-t!
Fulladoztam helyenként a röhögéstől :D
Pl mikor Sagara visszautasítja a Borsh meghívást XD
Meg mittomén, de sokkal jobb, hogy értem is, mi van :D -
Nuki #9752 Végülis ha nekem azt mondják hogy PPG anime, úgy naggyából ilyenre gondoltam volna, #9741
Ami kérdés először eszembe jut az az hogy ki az a srác meg az a kutya a prof mellett?
-
Köszesz, rántom lefelé 1000dbL!:) -
RelakS megnézted már a FMP TSR OVA-t? Nemcsak a feliratot, hanem az egészet feltették a aa-ra. Nem lett rosz, csak szerintem rövid... -
Nemigaz! Kiírták a komplett étlapot
-
JÁÁÁJ!!!!
Mohó Jojó neve! XDXDXD
モジョの想像 azaz mojo no souzou (modzso no szózó - Modzso képzelete, vagy ilyesmi, az utolsó két jel közül az első az ötlet, koncepció, a második a szobor, kép, portré, vagy ilyesmi :D) -
Majdnem jó, csak a balfax átváltozgatást kellett volna kihagyni :D -
Nem elcsúfítás ez, hanem a japán gyerekek erre buknak. Nem a mi korosztályunknak készült. -
Nekem inkább csalódást jelent. Eddig mindig leszóltuk (én is) a nyugatiakat mikor keletről nyúlt le ötleteket, és megcsinálta a gyenge kis másolatát. Úgy látszik ez fordítva is igaz... -
sajnos meg...
és én ilyenkor gondolkodok el azon, hogy az anime mi is? :) -
Hát ezt vmelyik unalmas délutánjukon hozhatták össze, amikor éppen nem volt más dolguk :D -
Hát sayna már igy "elcsúfitják" az anime-t,pedig a cartoon network-ön leadott részei tényleg jók!!! -
:DDDDDDDD
Megértük ezt is huh? :D -
Uhhh....izé....
A Cartoon leadott részeket már százszor láttam és még mai napig örömmel nézem. Ebből ez az egy is sok volt! Ennyi a véleményem. (Bár lehet mert én kibaszottul utálom az ilyen CCS meg Sailor Moonos vagy akár a Z-HiMEs "átalakulásokat", de szerintem nem ez az egyetlen hibája van)
Meg valószínű hogy ez egy összetettebb történetet, nem a jó öreg 1rész, 1történet alapján készült. Mindenhol mások az elvárások :j -
Tényleg eléggé furára sikeredett!