72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Prof William
    De az animevilágot asszem már nem is akarták ujjáéleszteni. Az addicto meg nem hagyják veszni. Reméllem. Annyi dolog van már rajta feliratok/MAGYAR-fansubok szóval rendbe fogják hozni.

Az ellen IP cím ellen pedig ezenne Dzsihádot rendelek el! Felkutatni/vírusozni/kivégezni!
  • via_mala
    B@ssza meg az összes köcsög hekker!
    Így vágták agyon anno az animevilag.hu -t is, ami azóta sem tért magához, pedig az legalább egy éve történt.
  • RelakS
    Animeaddicts:
    Az oldal átmenetileg nem működik
    Köszönjétek a 85.238.76.26 ip című illetőnek

:(
  • xotyi
    Magyar felirat létezik a Hadashi no Gen-hez?
  • via_mala
    Angol felirat általában szokott lenni a rilízekben. GTO-ból én egy AVI-s és egy OGM-es változatot láttam, azokban pedig mindkettőben volt angol felirat.
  • ronesz
    valaki tudna adni full angol feliratot a GTO-hoz mert ugy látom animeaddictson nincs fent végig :(
    előre is köszi
  • Krezga
    Jah, de most egyet meg is vettem, mert abban sok volt a szöveg, és azt inkább majd a városban olvasom el:)
  • FFX
    :D kiolvasod őket aztán mész a dolgodra?
  • BEAST #10330
    hmm , ritkán megyek Tescoba ... lehet ma benézek :>
  • Krezga
    Bahh..én tegnap voltam tescoban újságotolvasni:D, nem is figyeltem a dvd-ket:)
  • Bucser
    Tesco : Final Fantasy VII - Advent childeren dupla lemezen 2990 forint... Lehet a west wingel együtt tolok rá 11 k-t... majdf még meglátom:)
  • Bucser
    na srácok igaz ugyanaz mint amit anno a Narutora mondtam ^_^°
  • Prof William
    Fumo! Fumoffu!

Miyen nehéz a leskelődés is ha Sagara vigyáz a lányokra. :) No de mit megnem tesz az ember egy kis kukkolásért.
  • RelakS
    Szegény Tessa még ott is mekkorát perecelt :)
  • BEAST #10324
    jaja az a rész is jó :) de már most a kedvencem az amelyikben együtt elmennek egy fürdőbe picit kikapcsolódni =D
  • RelakS
    A legjobb Bontás jelenet szvsz a terminátoros, amikor a csapat végigmasírozik a Ryujinkai klán főhadiszállásán (vagy hogy hívják őket)
  • Morfi
    de még csak az első 5 részt néztem meg, no meg most nincs kedvem át konvertálgatni a maradék rsézeket avivá :)
  • BEAST #10321
    =D
  • via_mala
    Bounta-kun roX! :D
  • BEAST #10319
    hát ez a Fumoffu hatalmas :D:D:D
  • Bucser
    NOir benne van a bestben...
  • Morfi
    mindenkinek meg van(nak) a kedvence(i) szal annyira nem kellene leugatni valakit ha már írt ide :)

most kezdtem el nézegetni és Noir-t, az elég érdekes története van. :)
  • Jagi
    nem szaroztam le, de ha megvan az eredeti inkább azt nézem^^
  • Sadun Tryst
    annyira nem rossz az új se. csak hát ez tényleg valami nyúvév. szal csak hozzá kell szokni :)
  • Jagi
    majd a régit fogom megnézni az újat nem is láttam és nem is fogom még egy ideig...
  • Sir Quno Jedi
    Burst Angel
  • xotyi
    Appleseed-ben pont az nem tetszik h nincs meg a karaktereknek az az igazi mangás szemük :DD
  • Hoz_Hun
    Ez miböl van. Még nem láttam, csak képeket a szereplőkröl..sokat.
  • Hoz_Hun
    Elfen Lied nagyon szerettem. :)
  • Jagi
    Berserk*
  • Jagi
    A Brezerk szvsz jól van megrajzolva és aki csak az újhullámot szereti (3D háttér, effekt stb...)az megérdemli, hogy kimaradjon nála ez az alapmű és ne is tudja, hogy miről maradt le, mert neki ez a legnagyobb bünti :)
    A havernak is mondom nézze meg, de ő csak epüszííd,epülszíd... mondom jóvan :)
    te sem látsz tovább Hálivúdnál :P
  • Sadun Tryst
    azt is úgy nézem, h éjfél után 1 részt. és ha nem alszok el a résznek az utolsó 5 percén, akkor jön még 1 :D
    de most elhatároztam, h kicsit visszaveszek a netes melóból, programozás és nyelvtanulásból, inkább animézek egy picit. ^_^
  • Ottto
    Túl sok a szabadidőd! :D
    Én pl a Higurashi-n kívül másra nem tudok időt szakítani. Néha ha van időm egy-egy Tsubasa S2 befigyel, de pl a Blood kb a 28-ik résznél leragadt (Akkor most bűnös vagyok? :j)
  • Krezga
    Nyehehe, én kitaláltam az anagrammáját(sok Dan Brown könyv megtette a hatását:D)
  • Sadun Tryst
    jah. időm nekem sincs nagyon. utóbbi 3 hónapban napi max 1-2 anime rész. sőt volt olyan is, h 2 hétig nem néztem semmit. (igen uram, vétkeztem )
  • Bucser
    Elfen lied friss élményként jó volt első 2 részre nehezen vettem rá magam de utána jött magától. Tetszett bár nagyon "lukas" és érződik hogy rohadtul összecsapott:/ kár érte:) Hellsing is sokaknak csak azért tetszik mert Alucard olyan retro kúl csáó hogy csak na:D de azt már a sok "rajongónak" nehezére esik kitalálni, hogy az Alucard minek az anagrammája:) SWzóval nézünk továbbgrea is mint a moziban csak gondolkozni ne kelljken:) Pl Berserk-t mindenki először fikázza, hogy tök gáz már a megrajzolás:) aztán a végére meg leesik az álluk, hogy baszdki ez jó volt:D

Nekem kenshin után most majd a Fullmetal sorozat jön ha már ennyire belefogtatok:) Nem akarok semmiről lemaradni:) csak lenne ideje az embernek:/
  • Bucser
    nézd a Blood+ sorozatot 38-ik résznél jár... érdemes:) pláne mostanra kicsit gyorsulnakaz események:) árdekes a szitu amiben Saya van:)
  • Bucser
    ha én első pár rész alapján döntenék akkor pl Gundam Seed soha nem került volna nálam levetítésre de adtam még egy esélyt és egész durva lett:) (RahXephon detto ugyanez akárcsak GunGrave)
  • xotyi
    Én addig nézem amig kinem folyik a szemem,reggel meg 5 kor kelek XD még most jön az Appleseed(Múvi) meg nemis tom még mit kéne megnézni..:S kifogtyam az ötletekből xD
  • Krezga
    Bahh...csak annyi időm van, hogy napi egy vagy egy anime-t se nézzek meg. De majd jövő héttől vagy inkább azutántól végre neki állhatok megint, és akkor előveszem az Azumanga Daioh-ot:D