72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #10378 Wet Summers Day
Előrevetítem, hogy bár az aniumék között találtam és animének hittem ez egy hentai. De a szex nem játszik benne központi szerepet. Kb úgy van jelen benne, min amikor az amcsi filmbekben is legaláb 1-szer lefekszik a főhős a főhősnővel. Akkor ez alapjánaa Blue Grendel is hentai. Ebben pedig annál lénybegesn kevesebb akció van.
3 rész és részenkélnt 1 jelenettel.
A részek különállóak(más szereplők stb...), de van egy történeti szál, ami összeköti őket, és mivel mindhárom történet egy városban játszódik, ezért az előző részel főhősei néha feltűnnek a háttérben díszítő elemként. A részek a szerlemről az emásratalálsról, szólnak persze némi miszikummal fűszerezve.
1. Rész.
Egy fiatal festőtanonc beleszeret a híres festő lányába. A festő mindig halotakat rajzol és állítólag a modeljeit... de vajon mi az igazság?
2. Rész
Hosszu évek után térünk vissza a kis templomba. A lány akibe szerelemesek voltunk megvárt minket. De hová tűnt a tesvére, aki szintén kedvelt minket? És miért beszélnek a falubeliek egy szörnyű gyilkosságról, ami a templomnál történt régen?
3. Rész.
Hősünk egy furcsa hajléktalan lányt talál,aki a templom alatt húzta meg magát. Valahonnan imserős... De miért nem tud rólla senki a faluban, mitöbb miért nem látja senki rajta kívül? -
Green Green: én most nézem (már a 8. résznél tartok) és eddig nagyon bejött. Kellemes ecchi komédia. Kawaii csajokkal és szexéhes lúzerekkel... :D -
Shadow_THH #10376 error 401 most :C -
_Vegeta_ #10375 Alapmu, enis napokba vettem elo ujra. :)
Itt bezzeg senkit se zavar a filler? grr :) -
xDDD zsír -
Shadow_THH #10373
nesztek :C
http://tv.no-sry.net:9000/listen.pls
animu tv a chan b-ről
random subbed anime csak lefagyasztja a winampot amikor uj rész jön :D -
egybe van 67-76-ig
-
FFX #10371 hy!
valaki tudna dobni egy linket a Berserk 275-ös chapter-éhez? mert úgylátszik arról lemaradtam
-
Skacok, a Green Green sorozat milyen, ki látta?mert most rábökéses módszerrel azt sorsoltam ki magamnak, érdemes e meglesni -
-
arigato! :) -
Vagabond Volume 22 Chapter 195-196-197 released -
Azumanga Daioh:) Én is nézem, de még nem értem rajta végig. -
en, vannak benne jo reszek :) -
Shadow_THH #10364
ki nézi? -
Dent #10363 http://www.youtube.com/watch?v=rCyFA1IshS8&search=bleach%20parody
Ezt nem rég találtam nem tom volt e de nagyon állat. Ez a bleach openingje a ccs szereplőivel :) -
Wááá. a Hellsing openingzenéje naggyon jó:) eléggé jó zenéket használtak fel a sorozatban szvsz.. ^^ -
jah, főleg h ez után én még az új zetman részeket is elolvastam :D -
Na ez most pont jó lesz a hangulatomhoz! Thx! -
KÖvetkező rész augusztus 11 -
Berserk chapter 277 -
pedig anno IE-re optimizáltam a sok tudatlan ember miatt, de úgy néz ki az extra.hu most nagyon elnyomott valamit :D
ha megint költözni kell akkor már nemtom, h mit teszek...
-
firefoxal megy IE-vel netcápával szar... -
jah, és most az a legszebb, h max az oldalra írom ki h átmenetlileg a szolgáltató hibájából nem működik az oldal... :S
(bár az is vicce lesz, mert az ftp-re sem tudok csatlakozni időtúllépés miatt, amit 1mp után ír ki xD) -
akkor ezek szerint neked sem megy
, egyébként más extrás oldalak sem kóserek az utóbbi pár napban. Meg valamiért a címben az oldal neve és az extra.hu közé betesz egy .o. -t
-
hm. viszont a torrent oldalt most akartam frissíteni és nem ment. valaki valamit nagy csúnyán átállított benne (vagy csak megbolondult az oldal mert az extra.hu állítgatott valamit), mert nem lehet postolni. folyamatosan azt írja, h seeding szarságot be kell kapcsolni... -_-
én sikítani fogok ha most ezzel oda az oldal, és kereshetek valami új blog motort... T_T -
nem történt azzal semmi, most is ugyan úgy működik mint eddig. egyedül a torrentes része lett a régi vörös-fehér-fekete skin. :) -
meh , az összes FMP sorozar összes részében azt vártam mikor esik már le neki hogy ő is emberből van ... de még a Fumoffuban sem erőltette meg magát =D -
Prof William #10350 Egyértelmű. Márakinek...
Sosukének nem.:) -
Megnéztem az FMP! TSR OVA-t angol felirattal is. Furcsálltam, hogy a borsh-ba mi a ménkűnek kell kusz reszelék, de most kiderült, hogy az Cocoa Powder, amit mond Kalinin, márpedig az kakaó por ^^
Meg a végén a pojén:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyepesagyú Sousuke félreértette, mikor Tessa azt mondta, hogy Szeretem! (magyarra a rengeteg rag miatt szinte lefordíthatatlan :( ). Ott ugyanis Sousukére gondolt, az a hülye meg azt hitte, hogy Tessa az alkoholt szereti :D Hát igen, a Japán nyelv szépségei, hogy sok mindent elhallgatnak, mert "egyértelmű". Márakinek XD -
Tryst mi történt a manga13-al?? eltűnt a háttér:D vagy éppen cseréled a skint?? (a régi jobb volt:D) -
Halleluja! -
Örömmel jelentem, hogy az animeaddicts ismét üzemel! -
Prof William #10345 + DE az végül is miért nem éledt fel? Annyira csak nem tették tönkre? Vagy elment az üzemeltetők kedve? Szerencsére a feliratok 90%-a átkerült a animeaddicra. Nagyon remélem hogy visszakerül a AA!
A %*&@## -át annak a kis hekker p*cs nek aki nagy unalmában oldalokat törörget, mer az jó hecc!
-
hekker, bakker, hacker* bocs -
hm... :(
*gondolati úton varázsol és kicsalja a hecker procijából a füstöt* -
Prof William #10342 Az ilyenhez kéne elküldeni Oyashiro-sama két követét Rená és Miont (egy marék szöggel/kalapáccsal/köröleszedővel) hogy egy könnyed esti beszélgetés keretében elmaygaráznáák neki a szitut. -
Nincs, pedig azon is sok (rengeteg) felirat volt, meg aktív fórumozó közösség. -
A szemét, az egyik kedvenc oldalam. Remélem hamar rendbe tudják hozni.
Az ilyeneknek meg járna egy hét akasztás, meg két hét főbelövés.... -
van még animevilág??
Addicts-on tényleg rengeteg minden van már, és egyre csak bővül, mostanában mindennap felkerült vagy 5 ismertető, meg feliratok is szép számban jönnek.(jajj csak amiket én csináltam el ne vesszen ^o^) Mi történt amúgy? Otthol most nem tudom megnézni,mert lábadozik a net, itt melóhelyen meg nem tudok oda fellépni. F