FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #10378 Wet Summers Day
Előrevetítem, hogy bár az aniumék között találtam és animének hittem ez egy hentai. De a szex nem játszik benne központi szerepet. Kb úgy van jelen benne, min amikor az amcsi filmbekben is legaláb 1-szer lefekszik a főhős a főhősnővel. Akkor ez alapjánaa Blue Grendel is hentai. Ebben pedig annál lénybegesn kevesebb akció van.
3 rész és részenkélnt 1 jelenettel.
A részek különállóak(más szereplők stb...), de van egy történeti szál, ami összeköti őket, és mivel mindhárom történet egy városban játszódik, ezért az előző részel főhősei néha feltűnnek a háttérben díszítő elemként. A részek a szerlemről az emásratalálsról, szólnak persze némi miszikummal fűszerezve.
1. Rész.
Egy fiatal festőtanonc beleszeret a híres festő lányába. A festő mindig halotakat rajzol és állítólag a modeljeit... de vajon mi az igazság?
2. Rész
Hosszu évek után térünk vissza a kis templomba. A lány akibe szerelemesek voltunk megvárt minket. De hová tűnt a tesvére, aki szintén kedvelt minket? És miért beszélnek a falubeliek egy szörnyű gyilkosságról, ami a templomnál történt régen?
3. Rész.
Hősünk egy furcsa hajléktalan lányt talál,aki a templom alatt húzta meg magát. Valahonnan imserős... De miért nem tud rólla senki a faluban, mitöbb miért nem látja senki rajta kívül?