Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
//Amit lehet látni belőle (test) az: <#eljen>#eljen>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
forrás
Naivan azt gondoltam valami egészségügyi probléma és egy kis merészség találkozott egymással, erre kiderül, hogy ez ilyen lezárt nőszemély.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.05.02. 14:50:30
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Valaki ezért kapni fog...

Utoljára szerkesztette: Ashlara, 2021.04.27. 10:12:36
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Genres: Harem, Comedy, Magic, Ecchi, Fantasy
A Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu / How Not to Summon a Demon Lord 2018 -nak a második évada, elején egy kicsit meg ijedtem a növényi burjánzástól, de aztán nem ment tovább.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.04.24. 23:10:47
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A praktikus: Ha megnezed barmely mostanaban keszult anime endingjet, akkor az az erzesed tamadhat, hogy Korea igenis Japanban van, vagy forditva.
A tudalekos: Az anime(アニメ) az animéshon(アニメーション) rovidulese, ami meg gairaigo(kolcsonzott szo) angolbol, es a japanok minden animaciot ertettek alatta. Ezt aztan a vilag tobbi resze visszakolcsonozte toluk, mar japan stilusu animacio ertelemben. Asszem, ilyen katyvasz eseten folosleges feszegetni, hogy foldrajzilag pont hol keletkezett az adott animacio, ha a gyanutlan szemlelo szamara siman animenek tunik.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Genres: Action, Adventure, Magic, Fantasy
Az egykoron volt lovagok erejét kölcsön véve ütik a gonoszt, ebbe a harcba csatlakozik a zöldfülű hősünk.
+
Nem tudjuk még, hány ázsiai eredetű studió készített most epizódot, hogy igazzy animének nevezzük
+
Az első évadban is volt már egy koreai... :P
Már találkoztam vele itt-ott, de nem tudtam miről szól, mostanáig, így már érdekel, majd neki ugrok megnézem.
Köszi.
Genres: Action, Sci-Fi, Adventure, Comedy, Fantasy, Shounen
A démonkirály fiának kalandjai kezdetét veszi, egy cicás szőke lánnyal.
Genres: Music, Comedy, Supernatural
A nótás kedvű tini zombi lány együttes újrakezdi a karrier építést.
A Skeleton Knight in Another World / Gaikotsu Kishi-sama-ból is jön anime, de ezt nem várom. Ezt is olvastam, de az elf rabszolgás - erőszakolós dolgok után abbahagytam. Emiatt sokaknak bejöhet majd, persze...
most a napokban Mikon nevetek jókat :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2021.04.17. 11:48:01
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Genres: Action, Drama, School, Shounen
Főhősünk "lehetőséget kap", hogy kijavítsa élete egyik korábbi rossz döntését, amit a banda háborús sulis évei alatt történt.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.04.15. 20:56:43
Mérsékelt reményeim voltak (a mangája is elég sok éve megy már; gondoltam, olyan rossz csak nem lehet), de sikerült eléggé alulmúlnia. A történelmi hitelesség néhol megbicsaklik, érzésre a sztori nagyon siettetve van, a 3D a mellékszereplők esetén elég elnagyolt és csúnya, a dzsúdós rivális felbukkanásánál meg teljesen elengedtem a dolgot. Végignéztem ugyan, de részemről ez is megy a kukába.
A Jakuzás-ból (Gokushufudou) van itt valami élőszereplős akármi :)
És semmi baj azzal, ha többen is írnak a szezonos újdonságokról, sőt!
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.04.14. 19:21:27
Nem szoktam a portálokon keresni vagy híreket, böngészni, hanem csak a magyar feliratos videókat nézegetem az indán.
Miután megnézem szoktam rákeresni a neten és megnézni a leírását esetleg rákeresve az online mangájára belelapozni.
Amiket itt megosztok csak a topik társak végett rakom fel, lehet valakinek "bejön" valamelyik, nem mindegyik tetszik nekem sem.
pl: az említett Nagatoro-t én sem fogom nézni, SSSS.Dynazenon jól indult amíg elő nem került a kaiju verő transrobi, nekem ez a classic vonal nem jön be.
Genres: Action, Sci-Fi, Mecha
Transformeres Pacific Rim
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ijiranaide, Nagatoro-san 2021
Genres: Slice of Life, Comedy, Romance
A visszahúzódó, félénk másodéves srácra, rátalál az első éves locsi-fecsi önbizalomtól duzzadó leányzó és végnélküli szekálás kezdődik.
FBI Open Up
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Gokushufudou / The Way of the Househusband 2021
Genres: Comedy, Romance, Slice of Life
Amikor a visszavonult Jakuza vezér háztartást vezet <#hehe>#hehe>
Van bene Cica.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.04.13. 23:31:53
Genres: Drama, Romance
A frissen kikosarazott irodista és az otthonról megszökött kacérkodó diáklány története.
FBI OPEN UP
A manga első pár fejezetét olvastam, így tudtam, hogyan kezdődik, mégis torokszorító volt egy kicsit. Mindenképpen kíváncsi leszek a folytatásra is.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.04.12. 20:42:59
Ó jaj, a lecsi-fecsi póklány itt is nyomja rendesen a vakert :)
Annak az ending-je sem piskóta
Ez a 86 érdekesnek tűnik.
Super Cub
Gazdag képi világ, jó részlet ábrázolással, hangulatos vágóképek, tényleg ilyen lelazulós anime.
10 000 japán jen egyenlő 27 387,12 magyar forint
Super Coub
Sentouin, Hakenshimasu! / Combatants Will Be Dispatched! 2021
Genres: Action, Comedy, Fantasy
A 6-os ügynök és a Csinibaba kalandjai, a comedy megvan benne <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.04.11. 21:45:37
Kemény első rész volt, felkelti az érdeklődést. Olyasmi, mintha az Ender's Game lenne összekapcsolva a Heavy Object-tel. Hét könyv jelent már meg a sorozatból, és ahogy kinéz, a sorozat rögtön 24 epizódos lesz két szezonra bontva. Mil-sci-fi kedvelőknek különösen ajánlott, szóval muszáj lesz majd belekezdenem nekem is.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.04.11. 14:25:24
Kicsit debil, nem kicsit cheat, de aranyos és nézhető.
Genres: Action, Sci-Fi, Music, Thriller
Meglepődtem, azt hittem valami Budapest TV-s Nótaest lesz, de nem . . .
Shaman King (2021)
Genres: Action, Adventure, Comedy, Super Power, Supernatural, Shounen
Ez a "majd meglássuk" kategória. Amúgy ha jól látom ez egy 2001-es változat újrázása vagy ilyesmi.
Jouran: The Princess of Snow and Blood 2021
Genres: Action, Historical, Supernatural
Eddig jó, a kard nem csak dísznek van náluk .
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.04.10. 17:22:27
Lassú hangulatú cucc, amit biztosan a Honda szponzorált meg, mert csak ilyen márkájú gépek vannak benne. :) Amúgy nézhető eddig.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2021.04.07. 19:42:35
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A Tensura Nikki-vel meg az a helyzet, hogy nem gondoltam, hogy lehet unatkozni a Slimeon de ezen sikerult. Meglatjuk.
Helykitöltőnek jó lesz a nyáron érkező folytatás előtt.
Szokványos isekai shoujo, (várhatóan) romantikus elemekkel is fűszerezve.
Hát ez jónak néz ki. Rég volt már hasonló, inkább intellektuális és abszurd humorral operáló cinikus, szarkasztikus anime, ami a mi modern világunkra is erősen reflektál, szóval ez most nagyon betalált nálam, végig vigyorogtam az egészet.
Valamiért 25 perces epizódoknak van írva, de valójában félhosszúak. Mindenesetre egyelőre semmi extra, se nem kiemelkedő, se nem rossz, olyan átlagos.