72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Már kifejtettem akkoriban és utána párszor - Röviden: ez a karakter-típus nem jön be. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem igen. Ha kiderülne, hogy mégsem, akkor sokat vesztene a súlyából.
Code Geass engem is magával ragadott. Bár messze nem tökéletes, és vannak ahol nagyon elszálltak a készítők.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyes halhatatlan szereplők, illetve mikor videofelvételről veri át az egyik fazont... -
L miért unszimpatikus számodra? -
szerintem szép lassan elhalt a projekt. De lehet, hogy csak az Akito kifutásával akarják felizzítani a dolgot... -
Ez semmi konkrétat nem mond nekem. Bármit csinálhatnak belőle . Akár egy alternatív idősíkor filmet mint sok másol.
Highschool of the Dead manga miért van 2013 óta hiatuson ? -
Valószínűleg ez majd egyértelmű választ fog adni.
Az azért mondjuk elég kemény, hogy már 3 éve történt a bejelentés, és azóta semmi új hír nincs... Kiváncsi vagyok melyik fog előbb megjelenni, ez vagy a Kizumonogatari. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát bízom benne, hogy ő vezette szekeret :D -
A végéhez mit szólsz szerinted SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lelouch meghalt vagy nem? :D -
Megéri folytatni, én is úgy az 1.széria közepe felétől kaptam rá,de akkor nagyon, ledaráltam utána az egészet:) -
Az elején nekem is furcsa volt de aztán eléggé más lesz. Szerintem érdemes megnézni . Death Note meg nekem sem a szívem csücske még maga az anime sem. -
Lelouch (a karakter!!!) számomra unszimpatikusabb még L-nél (Death Note) is. Ez elég sokat elárul, azt hiszem.
Igaz, csak 4 részt bírtam megnézni az 1. sorozatból. Eddig. -
Az elmúlt 3 napban megnéztem az 50 részes Code Geasst és teljesen megérte. Fantasztikus élmény volt.
1. évad 10/8
2.évad 10/9
Az első évad 1. openingje pedig zseniális.
-
This bug is related to the CDN display bug that sometimes causes pictures on db entries to just disappear for 1-2 days and then return. I'm not sure what exactly causes the CDN bug, but it's related to your location, and comes and goes intermittently.
This is currently affecting two js scripts on the anime/manga edit pages and results in the js script file not loading (much like images do not load). It wasn't affecting these scripts in the past, so I'm not sure why it has suddenly started now, and have forwarded it on to the appropriate people in bold and red. Hopefully the issue will be fixed soon for everyone.
For now, try either updating your list via export/import, using a third party application (MALu/taiga), a proxy or your mobile phone network (different IP). If you aren't trying to update detailed information, you can also use the quick add/edit places on anime/manga DB entries. I'm sorry for the inconvenience this causes, I know how frustrating it is. -
Azaz! Köszönööööm!
-
Rail Wars? -
Istennek sem jut eszembe, hogy mi a címe annak a vasutas(?) idol animének [azt tudom, hogy 1-2 éves csak]... tud valaki segíteni? -
Hmm... Prohardveres m3tr0 te lennél, vagy csak ő is JDM rajongó? :)
-
Köszi - úgy legyen :) -
mindenkinek szar
megoldás még nincs. Valsz nemsokára megcsinálják... -
Köszönöm szépen - az némi megnyugvást ad, hogy akkor nem nálam van a galiba.
-
Valamelyik szerkesztő szereti a bleachet :D
MAL probléma: Bár én appról csináltam, de hozzátudtam adni bármit a listámhoz. A profilon a list updatenél nem jelenik meg, de a listához hozzá adja. -
Ma a háttérben ment nálam a TV, és az Ízes Életben ez a zene ment... :D
-
Megneztem csak neked. Nalam se mukodik.
Vegigneztem ismert animek cimevel is 404 hiba mindennel. Vegigneztewm a futo scripteket is, mind engedelyezve van nincs mas blokkolo a bongeszomon.
A sima kereses az oldalon amugy mukodik, de a hozzaadas listahoz nem. -
Teljesen friss kép, az általam megnézett anime teljes címével [a röviddel is ugyanez, de még csak a "no Koto"-ra is]:
-
Nekem működik , kipróbáltam a címmel amit írtál.
-
Egy ideje nekem is feltűnt, hogy a MAL updater sem teszi a dolgát. :( -
A MAL megdöglött - nem tudok hozzáadni megnézett animét a listámhoz.
Érdekes, minden más funkciója működik.
Oniichan no Koto - 7/10
Bizonyos szempontból jobban tetszett, mint a másik imoutós (Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai), más szempontból meg nem.
-
Ahogy Bruszlí mondaná: WATEWAAAAAAAAAA
Ebben a topikban tuti nem off, ha valami japán
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.03.11. 22:29:53 -
Jó feladom! ez a végleges... nem offolok tovább bocsi..... csak még egy ucsó kis JDM
Am ha valami japán az off itt? (only anime??)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
így jött... de gagyi.. -
Otaku végén hibás a vonás.
Amúgy is, miért otakuu? :D Nem kurzor az, vaze :D -
Mindkettő verzió. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Balról jobbra:
Irisu Fuyumi
Chitanda Eru
Juumonji Kaho -
Tyűű
-
Yotsuba to! rajongóknak kötelező?
:] -
A szansin (középen, a 2 hölgy hangszere) verhetetlen hangszer. -
Cool :] -
A középsőből csak annyi van meg, hogy: Ba...ba...baahaaaakaaa! ... O_O -
Prof William #66848 Pont nemrég néztem, szóval igen a Hyouka az.
A Középső a Chitanda vagy kicsoda, hajráfos meg Fuyumi Irisu.
A másik szélső is abból van de a nevét nem tudom. -
Nincs mit :)
Amennyire én fel tudom mérni, Hyouka lesz ez. A középső lány alapján mindenképp.
Este megnézem, milyen tag-eket adtak hozzá. Ha nem felejtem el :D