72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • _Vegeta_
    21 vagyok lassan 22 :(
    elso animem a transformers volt utanna a moomin (múmin:D) már pontos cimre nem emlexem.
    kedvenc animem a dragonball (nem z nem gt csak Dragonball)
    lexarabb anime amit lattam a gits volt (bar nemhinnem hogy van ilyen jelzo hogy szar, de azt annyira nem nekem csinaltak hogy az mar fizikalisan faj)
    az elso anime amit kimondottan azert neztem meg mert anime a ninja scroll volt
    amugy 1992ben még nemvolt rtlklub
    azthiszem 1999ota nezek animet
    a dragonballt nem is lattam rtlklubon max 3-4reszt a z-et kezdtem a magyar adon nezni olyan 62-65. resz kornyeken de onnantol vettem is fel vhsre mint az orult, aztan hogy volt lehetosegem netezni egy helyen olcsoert (mert akkor meg oranket x forintot fizettunk hogy netejuk) akkor ott lekapkodtam a reszeket real media formatumba legelso dragonball mozim a dbzm4 volt es az azota is a kedvencem. 52db floppyn hoztam el a nethelyrol. :)
    addig fogok animet nezni amig lesz olyan ami erdekel. es mivel a shounen mufaj elegge elterjedt valoszinu mindig lesz ^^

#13215: En ilyenkor karacsonykor karacsonyi filmeket nezek dogivel. ^^
  • biomage
    ez egy jó kérdés éjjeli bagoly vagyok éjjel a legjobb rajzfilmet nézni :)
  • biomage
    ja az egyik az volt amit nem irtál de van mégegy
    és hány évig fogsz biztosan animet nézni?
  • Seth
    nekem is lenne egy kérdésem: mi a rákot keresel még fenn ilyen későn?? ^^ na léptem szunyálni
  • Seth
    hogy mi volt a legszarabb? nemtom, volt pár^^. Illetve nem is azt mondanám hogy szarok, hanem hogy közönséges, semmi extra nincs benne. Na ilyen volt pár,de címeket most nemigazán tudnék

És hogy hány évig nézek még animét?? ameddíg érdekel....
  • biomage
    lol igazad van 1997-be jött :)
    kifelejtetél valamit
  • Seth
    1992-ben tudod hol volt még rtl klub:D 1997. október 6-án kezdték az adást teee ^^

én asszem a transformers mozifilmet láttam először (akkor indult be igazán a VHS korszak magyarországon, fater tonnaszámra hozta a videókazikat), aztán volt ég vmi voltron vagy nem biztos hogy ez volt a címe. Osztrákon ment a captain future,azt is szerettem, akkor ugye magyaron volt niels holgerson. De a fene se tudja már mit láttam először
    Aztán jöttek ugye rtl klubos db,sm ,dbz. Aztán dbz ugye abbamaradt, akkor kezdtem el kutakodni a témában, úgyhogy kb onnan érdekelnek. Igazán belevetni magam csak azután tudtam, hogy haver beköttette a netet (5 éve kb), szinte egyből rátaláltunk a usteam-re^^, aztán 3 éve én is befizettem ,azóta dögivel láttam
    Kedvenc animém nincs, inkább azt mondanám sok kedvenc van^^
    25 múltam
  • biomage
    lol kihagytal egy kérdést :)
    melyik volt a legszarabb anime amit láttál?

nekem nem volt ilyen még szerencse :)
    mindenki irja meg a választ plz
    köszike
  • biomage
    lenne pár kérdésem :)
    ki hány éve néz animet, mi volt az elsö anime amit megnéztél? hány éves vagy? és hány évig fogsz biztosan animet nézni? és az utolsó kérdés melyik anime rajzfilmet tartod a legjobbnak?
    kezdem én: az elsö anime amit láttam a Dragon Ball volt 1992 körül láttam az Rtl Klubon :) 28 éves vagyok és forever anime, nem tudok választani mindegyik valamiért a legjobb :)
  • Hmuda
    Hümm, annyira a zene nem jött be de így első ránézésre nem tűnik rossznak. Lehet majd megnézem.
  • dzsonesz
    jaja nekem is bejött, bár igaz nem mostanság láttam már
  • Krezga
    jajj, én hogy szerettem ezt a sorozatot:D
  • Krezga
    yen-es azumanga
  • dzsonesz
    Soultaker-nek is elég korrekt az opja
  • Hmuda
    Hát azt még minimum 5 évig fölösen várja itthon az ember, az 100%.
  • biomage
    hm szóval azt lehet kapni és azumangát láttál már valahol?
  • Hmuda
    Szegeden az Alexandrában, de a Media Marktban is volt jópár darab belőle. Pesten meg gondolom akárhol talál az ember.
  • biomage
    hol vetted?
  • Hmuda
    Nincs A+-om, de nem is baj. Az első négy DVD itt figyel az asztalomon. :-)
  • Prof William
    Az azumangás Lord Of the Yen letölthető változatát be tudja linkelni valaki?
  • biomage
    a cowboy bebop pont most kezdödik az a+ on és az elsö része
  • Hmuda
    Áh, folyton eszembe jutnak a sorozat jelenetei és ez már megéri (a másik kettővel is így vagyok, amúgy messziről kerülöm az ilyen zenéket). :-)

Ha normálisabb anime zenéket akarok hallgatni akkor inkább hallgatok Wolf's Rain openinget (5:23) vagy Bebop openinget (3:28). A többi az tényleg csak poénnak van fent. :-)
  • dzsonesz
    na az már nemkis mazohizmus, le a kalappal:D
  • Hmuda
    Nekem az OST-s verzió (majdnem 4 perces) most is ott figyel az MP3-lejátszómon és ha épp mosolyogni támad kedvem akkor max hangerőn végighallgatom (a Sora Mimi Cake és az Ai (Chuuseishin) társaságában). :-)
  • dzsonesz
    és az a hihetetlen az egészbe ,h szinte hívogat és azt mondja ,h kattints rám:D
  • Hmuda
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=ctgaQ6IFIwI]Tess, karácsonyi ajándék. ^.^[/URL]

Ráadásul le van tisztogatva, gondolom a DVD-ről szedték.
  • dzsonesz
    akartalak rá kérni:DD
  • biomage
    azt mondja aha rakd nyugotan
  • RelakS
    Aláírásomba berakjam?
  • biomage
    Pipiru piru piru pipiru pii, pipiru piru piru pipiru pii
    ez miota emlités?
  • dzsonesz
    "Pipiru piru piru pipiru pii, pipiru piru piru pipiru pii"
    ezt légyszives többet ne említsd meg, megin az eszembejutott a dallam, áááá:DD
  • RelakS
    Köszi, agyi leépülés garantált :D
  • biomage
    találtam egy extra hoszú openinget
    link halgasd meg, ja az elsöröl beszélek
  • RelakS
    Uhh... Az azumanga openingje ugyan azt a hatást váltotta kik, mint egy bizonyos "Pipiru piru piru pipiru pii, pipiru piru piru pipiru pii"
    Először Jajjanyámmiez?!!?, most meg elhallgatom :) Az endingjét meg jó hallgatni :)
  • _Vegeta_
    Hu ez a kep marhajo. :) Szeressuk a deviantartot. ^^.

Koszonom szepen Hmuda! :)
  • biomage
    kicsit roszul kalkulál a teszt :)
    1=4 / 2=1 / 3=3 / 4=2 / 5=2 vagy 4 / 6=3 vagy 6 :)
    ez volnák én
  • Nuki
    megvan sry, csak rosszul elírtam a nevet
  • dzsonesz
    grat:D
  • berlinboy6329
    Meglastem ezt az Azu-s tesztet:
  • Nuki
    nincs meg valakinek az a smallgif amikor osaka lerúgja a cipőjét és elviszi egy kamion? láttam itt beszúrva de nem találom :(