kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    1992-ben tudod hol volt még rtl klub:D 1997. október 6-án kezdték az adást teee ^^

én asszem a transformers mozifilmet láttam először (akkor indult be igazán a VHS korszak magyarországon, fater tonnaszámra hozta a videókazikat), aztán volt ég vmi voltron vagy nem biztos hogy ez volt a címe. Osztrákon ment a captain future,azt is szerettem, akkor ugye magyaron volt niels holgerson. De a fene se tudja már mit láttam először
    Aztán jöttek ugye rtl klubos db,sm ,dbz. Aztán dbz ugye abbamaradt, akkor kezdtem el kutakodni a témában, úgyhogy kb onnan érdekelnek. Igazán belevetni magam csak azután tudtam, hogy haver beköttette a netet (5 éve kb), szinte egyből rátaláltunk a usteam-re^^, aztán 3 éve én is befizettem ,azóta dögivel láttam
    Kedvenc animém nincs, inkább azt mondanám sok kedvenc van^^
    25 múltam