kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • _Vegeta_
    21 vagyok lassan 22 :(
    elso animem a transformers volt utanna a moomin (múmin:D) már pontos cimre nem emlexem.
    kedvenc animem a dragonball (nem z nem gt csak Dragonball)
    lexarabb anime amit lattam a gits volt (bar nemhinnem hogy van ilyen jelzo hogy szar, de azt annyira nem nekem csinaltak hogy az mar fizikalisan faj)
    az elso anime amit kimondottan azert neztem meg mert anime a ninja scroll volt
    amugy 1992ben még nemvolt rtlklub
    azthiszem 1999ota nezek animet
    a dragonballt nem is lattam rtlklubon max 3-4reszt a z-et kezdtem a magyar adon nezni olyan 62-65. resz kornyeken de onnantol vettem is fel vhsre mint az orult, aztan hogy volt lehetosegem netezni egy helyen olcsoert (mert akkor meg oranket x forintot fizettunk hogy netejuk) akkor ott lekapkodtam a reszeket real media formatumba legelso dragonball mozim a dbzm4 volt es az azota is a kedvencem. 52db floppyn hoztam el a nethelyrol. :)
    addig fogok animet nezni amig lesz olyan ami erdekel. es mivel a shounen mufaj elegge elterjedt valoszinu mindig lesz ^^

#13215: En ilyenkor karacsonykor karacsonyi filmeket nezek dogivel. ^^