72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Érdekes az ANIME nekem tökéletesen látszik.A cím már nem. -
UW?
teljes néz plz -
akkor a 004-es képet nézd meg mégegyszer! Azt sem látni, milyen animéből van, mert feketével írtál a feketére... Legalább valami csillogást a szövegek köré, hogy el lehessen olvasni! -
Van olyan anime amiből kevés/egyáltalán nincs banner peid megérdemelné? -
Hmmm...már két napja semmit nem tudok feltölteni az UW-re, se FTP klienssel, se a WEB-FTP-vel. :-/
Eddig működött rendesen, nem állítottam át semmit. A tárhely nagyon messze van még attól, hogy beteljes, stb. Szóval rejtély.
Azt írja, hibának, hogy "no such file or directory", de ennek ellenére egész jót elnézelődök abban a mappában.
-
Én látom mindet. -
*biiip* a texhnolyze-nél egyértelműen nem látszik semmiféle felirat, csak annyi, hogy AN... -
Azumanga - Yukari-mobil ... Szegény Chiyo-chant úgy sajnáltam ^^ De legalább többé nem fél a hullámvasúton
-
2nd banner pakk:
001(haibane)
002(haibane)
003(higurashi)
004(texhnolyze)
005(vandread)
Egyenlőre ennyi. -
na végre egy kortárs :) -
Ahogy Bucser, úgy én is az "Űramazonok" (Gall Force) által ismertem meg az Anime-t, talán az volt az első, amely itthon feltünt, még az őskorszakban, anno VICO feliratú kazettákon láttam kikölcsözve, ha ez mond valakinek valamit. ^^
Utána egy kis szakadás, majd a német műholdas adókon elcsíptem néha valamit. Utána az első lökést az 576kbyte féle Anime forgalmazás megjelenése hozta, pár tucat VHS kazetta azóta is a polcon figyel. :)
Amúgy életkorom 28 év. ^^ -
nem szoktam gyakran írni de mindig olvasom ezt a topicot...
én 17vok,persze én is DBvel kezdtem,miután beszüntették évekig semmi,majd 2 éve leszedtem mind az 508 részt meg múvikat,(ja volt pokémon időszak is közben),animéket meg jó fél éve nézek,többnyire ilyen agyzsibbasztóak tetszettek:dokuro-chan,excel saga,furi-kuri,most az azumangát nézem...
az elfen lied volt az első komolyabb szal az nagyon megfogott,de az A+on is nézek mindent,ami szar lenne az...nemtom:) -
Nuki #13366 ja, huhh :D -
Én fiatalabb vagyok a magam 15 évével. :) -
BigPunisher #13364 Nocsak! jó fórum...hogy nem vettem még észre...lehet, hogy azért, mert nem is kerestem...na mindegy!
volt nemrég egy anime ami nagyon tetszett! Vampire Hunter D!
a 85-ös verziót is megnéztem, de ott nagyon nem sokat törödtek a történettel...az uj viszont szerintem elképesztő ütős!
csak ajánlani tudom mindenkinek, bár valószínű ez nem az a közösség ahol a jó anime-okat különösebben ajánlani kellene:) -
Nuki #13363 akkor én vagyok a legifjabb, legkissebb herceg :D (a magam 18-ával) -
Olvastátok a robotos cikket?
-
Szintén 25.....
7 vagy 8 éves voltam mikor először láttam az Űramazonokat aztán a Macross az űrcsatahajót (azóta tudom, hogy macross Do you remember love a címe persze:) Majd a asszem valami Űrvonat 7 is volt még terítéken:) Nagy kedvencem volt még a Voltron meg a Star saber (ezek is anime-k voltak ám:D) Aztán felkerültem BT lev. listára és ott egy nagy animefannal futottam össze. Tudtam miről van szó így kértem, hogy írjon pár cd-t (azóta is megvannak) 13-14 voltam kb. a srác még WInMX-el töltögette őket az 56K-s dialup korában. Akor jutottam hozzá nagyon sok alapműhöz. Record of Lodoss war, Akira, NGE, Love Hina, ésatöbbi. Aztán azóta folyamatos fogyasztó vagyok, de igyekszem válogatni nem eszek meg mindent. Sajnos mostanában nagyon nincs időm leülni együltő helyemben megnézni egy egész sorozatot:( Úgyhogy én szedem a részeket és hetente 1-2 rész bőven elé:) amit most követek az a Bleach másikkettő amit követtem már véget ért. (Ergo Proxy meg Blood+) Valamint Berserk, Bleach és Vagabond Scanlationokat olvasok. -
(hmm... szal imageshack-es kép...) -
Ha 猫女の子 (neko onnanoko) rulz, akkor kellemes jókat mindenkinek:
-
tsókolom, 26 vagyok :P -
Én 2006. augusztus 30.-án születtem
(most kezdhetném mit irodalom órán hogy: apja lecsúszott nincstelen kisnemes, anyja hókotró, 6 évesen levágták a lábát és Debrecenbe ment tanulni, majd felgyalogolt Pára, de féluton fejbelőtték... de nem kezdem :)) -
juj tényleg :)de attol még lehet ö az idösebb :P -
én is 25 vagyok hékás :D -
edig te vagy a legidösebb utánam :)
vajon van idösebb anime nézö aki forumozik itt "ez nem kérdés" :) -
Animet kb 8 éve, komolyabban 4 éve(mikor már keresem is) nézek
A legelső a Ninja Scroll volt
25 éves vagyok és már nem sokáig, de egyedülálló :)
Egy ideig még bizos, mert olyan ez mint a drog :)
Legjobb nálam sincs, de örök kedvenc a Kenshin Ova1
A top 10-es listámat meg most inkább nem :) -
ja zajlik :)
olvastad a #13210 hozzászólásomat? -
zajlik itt az élet :)
Kellemes mindent mindenkinek!
-
xD
sajnálom
-
:DD -
basszus, és tényleg nem bírok aludni:D -
Nuki #13347 engem próbált hittérítani :]
gomenászáj^^ -
bocsi nem direkt volt hanem szándékos 
igy legalább tudsz nézni animet
-
Prof William #13345 Most miért kelett ezt meghalgatom?
Ma estre már nincs alvás. Pipipirupirui pííí! -
Nuki #13344 fúhát a leírását látva izéé :P -
aha
-
Nuki #13342 fú de kedves... majd ha megnézem az animéjének pár részét énis függővé válok?
-
ezt olyan jó zene hogy nem tudom a fejemböl kiverni
-
Nuki #13340 mitmitmitmiííít? -
akkor halgasd meg mégegyszer hátha elkapod