kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Szintén 25.....

7 vagy 8 éves voltam mikor először láttam az Űramazonokat aztán a Macross az űrcsatahajót (azóta tudom, hogy macross Do you remember love a címe persze:) Majd a asszem valami Űrvonat 7 is volt még terítéken:) Nagy kedvencem volt még a Voltron meg a Star saber (ezek is anime-k voltak ám:D) Aztán felkerültem BT lev. listára és ott egy nagy animefannal futottam össze. Tudtam miről van szó így kértem, hogy írjon pár cd-t (azóta is megvannak) 13-14 voltam kb. a srác még WInMX-el töltögette őket az 56K-s dialup korában. Akor jutottam hozzá nagyon sok alapműhöz. Record of Lodoss war, Akira, NGE, Love Hina, ésatöbbi. Aztán azóta folyamatos fogyasztó vagyok, de igyekszem válogatni nem eszek meg mindent. Sajnos mostanában nagyon nincs időm leülni együltő helyemben megnézni egy egész sorozatot:( Úgyhogy én szedem a részeket és hetente 1-2 rész bőven elé:) amit most követek az a Bleach másikkettő amit követtem már véget ért. (Ergo Proxy meg Blood+) Valamint Berserk, Bleach és Vagabond Scanlationokat olvasok.