72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ugyanerre, csak még tovább tart.... -
Kuroko S3 9-12. rész SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért azt megnéztem volna, hogy zone Kagami mire ment volna a perfect copy ellen. -
Tök jó, hogy MAL Updaterbe van ez a torrent figyelő. Nem kell oldalakat böngésznem, csak jelez és már tölthetem is... -
Papa no Iukoto o Kikinasai! OVA 2
Nos úgy vélem egy szép befejezést adtak ezzel az utolsó Ova-val a történetnek.
Megtudtuk hogyan alakul az életük 4 év távlatában, amúgy meg tetszett ez a végkifejlet nem a manga hárem küszködése amit az első ova is feldolgozott.
Mindenki érettebbé vált és igazán egy családdá.
Sok anime vehetne példát erről, hogyha mást nem de egy Ova formájában normális lezárást adnak a történetnek és kicsit bemutatnak a későbbi történésekből is valamennyit.
Így megy a kedvenceim közé. -
Terhesség bejelentős meme :)
facebook -
Az Aria nem is humoros, hanem aranyos, kedves és békés. Nem tudom, hogy a történet hogy lehet zavaró. Az utolsó részekig nem igazán létezik, és még így is tökéletesen kielégítő volt. A zene fontos része a békés hangulat megteremtéséhez, de nem csak az a lényeg... -
Nem tudom de én ettől az Aria, the Animation annyira óckodom. Valahogy nem látom benne a potenciát, hogy elég humoros lenne. A történet pedig valahogy zavaró. Inkább egy musical animének tűnik. -
Köszönöm. Ezzel egy jó darabig el fogok szöszölni .
-
Egy pár: Aria, the Animation, Tamako Market, GJ-bu, Love Lab, Hibike Euphonium, Love Live, yuru yuri, Haganai, Kotoura-san.... -
Miután láttam 1 darab K-on Gif-et rájöttem hogy ez és minden mást ami erre hasonlít és ömlik belőle a cukiság nekem látnom kell. Azért fordulok hozzátok hogy megtudhassam ezen művek címét. :)
Más: végül kint voltam a hétvégén Mondoconon és van rosz és jó élményem is ezzel kapcsolatban. Az utcai öltözékemmel nem igazán illettem oda és ezért talán nagyon vegyülni sem volt lehetőség, de legalább a Free-hug táblás Yunotól a nem is tudom még kicsodáig mindenki letámadott. Sajnos a programok feléről lemaradtam mert csak félután 4 körül értem ki mind a két napon de estig elég jól elvoltam. Nyáron is eldöntöttem hogy kimegyek hátha akkor még jobb lesz . :)
Találkoztam 2 cosplayerrel az egyik Akame volt a másik Akane (Psycho-pass) akik rendkívül jó öltözetben voltak jelen (a versenyzőket nem vettem számításba) Utóbbi lányt fel is akartam kutatni még egyszer hogy megkérdezzem hogy csinálta a Dominator "replikát", de sajnos nem találtam meg. -
Etotama
Cuki kis nekomimi, nincs mit tenni, nézni kell :D -
Fans Try to Replicate Effects of Hestia's String -
The effect of Shingeki no Kyojin has truly worn off at Production IG as they record major losses
In the year of 2014 they lost 190 million yen, and in the first quarter of 2015 alone, 79 million yen. This is compared to how they gained 390 million yen during the year of 2013
IG port companies such as WIT Studio have also suffered losses
-
-
hatalmas, meg kell nézni :D
american weaboo -
ez az egyik átka a Gintamának. Tele van olyan utalásokkal, amiket csak akkor érthetsz ha ott vagy, ott élsz, az ő nyelvüket beszéled. Szerencsére azért vannak olyan helyzetek is, mint ez, amikor a jelenet önmagában is vicces.... -
lol...:D
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.04.09. 17:19:04 -
EnxTheOne #67069 Elolvastam az all you need is kill mangát.
Nagyon tetszett. Scifi power armoros szörnyes seinen. Mindössze 17 fejezet.
Ha valaki elszeretné olvasni akkor ne a mangafoxon tegye (1-2 oldal hiányzik), meg a pandás fordítás is jobb szerintem. (mondjuk csak az utolsó fejezetet olvastam itt)
Utoljára szerkesztette: EnxTheOne, 2015.04.09. 15:03:10 -
persze, én is tudom, de olyan volt :D Próbálták is azt sugallni, hogy Sunanak is bejön a kiscsaj. Engem a Chihayafurure emlékeztet a sorozat. Inkább vizualitásában, mint másban persze.... -
Szerintem ritka gyongyszem, hibatlan 10/10 volt nalam -
Nekem is nagyon tetszett. Egy kicsit Hatsukoi Limited hangulata van az esélytelen óriással, csak itt most ő a főszereplő. :) Suna pedig nem homár, csak nem szereti a "könnyű" lányokat, tuti ő is beleszeret a kis cukrászlányba... amiért pedig remélem Takao beledöngöli a földbe. :p -
Ore monogatari
Ez tök jó. Egyből magával ragadott ez is. Ez Suna srác meg szerintem homár. Minden csajt aki megközelítette elutasított és egy nagy darab srác a haverja. Ugyan már, tuti homár :DD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szóval ezért van az, hogy leírják, hogy Negi a nagy fejlődésben Evangeline-hez hasonlóvá, így örök életűvé alakul, majd a végén csak meghal?
Amúgy ha nagyon szörnyülködni akarsz, nézd meg az utolsó Negima mozifilmet. Gondolom, mindenáron happy endet akartak összehozni :S -
Kár a végéért. És én követem az UQ Holder-t félig meddig, de eddig az nem az igazi. -
Nehezen kezdtem el de tök jó volt szerintem.) -
Ezt a Kiseijuut nézitek? Jó? -
Sziasztok,
régebben, vagy mostanában a Sankakun, vagy máshol olvastam egy animéről.
Talán egy cenzúra nélküli verzióról szólt a cikk, de lehet hogy pont a cenzúrázottról. (képek alapján elég véres volt, vagy bugyis)
Jelenben vagy a jövőben játszódik, jöttek ilyen nagy űrlények vagy szörnyek és karddal vagy fegyverrel ölték az embereket vagy állatokat.
Ezt az animét keresem. Vagy egy másikat.
(Bocsi. :D) -
Zero no Tsukaima 1. évad egész jó volt. Reménykedem a Saito+Siesta ship-ben, de érzem hogy hiába. -
Terra Formars? Elég jó az opening és a sorozat is kellemes, viszont a te leírásodnak kicsit sem felel meg .
-
Jaj, az űrnégerek támadása. :( -
EnxTheOne #67056 Itt van a sankaku cikk
Na tegnap befejeztem a mahou sensei negimát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sajnáltam az averuncusokat meg dynamist a végén amikor evangeline örökre lefagyasztotta őket :(
Meg az se tetszett hogy a mage of the beginning-röl alig tudtunk meg valamit (nagi meg negi is a megjelenése után pár oldal múlva ki is "nyírták" szegénykét. Ha jól tudom a mangaka összeveszett a kiadóval és azért lett ilyen hirtelen vége. Talán a uq holderben lesz róla több infó
De egyébként 10/10 -
Enx: A címét elárulhatnád.
Más :
A játék előző része Vitára megvan. Azzal is kompatibilis? :DD -
Gintama erős kezdéssel:D -
Ennyi alapjan a most futott animekbol a Kiseijuu ugrik be, mint kicsit is hasonlo -
Oké. De akkor már el ne áruld... -
EnxTheOne #67051 Megtaláltam. -
EnxTheOne #67050 Hi,
még régebben a sankaku-n olvastam egy animéröl (sajnos a cikket nem találtam meg újra)
Talán egy cenzúra nélküli verzióról szolt a cikk (képek alapján elég véres cucc)
Jelenben vagy a jövőben játszódik, jöttek ilyen nagy űrlények/szörnyek és kardal ölték az embereket.
Tudom hogy elég gyenge a leírás, de nem ismeri fel valaki? :D -
én sem ugrok minden ilyenre, de ez is bejön, meg előtte a Tamako is jó volt tőlük. :D -
Nekem a K-On óta nincs igényem az ilyesmire. Egyszer jó volt, de az n+1 alkalommal már valahogy nem üt akkorát, hogy betegesen cuki lányok, túlontúl cuki módon zenélgetnek. Csak most rezesbanda témakörben, ami nem különösebben mozgatta meg a fantáziámat. :/ -
Hibike Euphonium
KyoAni tudja bazzeg, hogy kell az embert azonnal berántani. Sapphire is instant telitalálat volt. Kedvelem. ÉS emellett igazán szépen is néz ki. Nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz...