72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
:drool: :o -
Ááá, nem győznék rendelni^^ -
Prof William #15178 Kéne MO-n egy ilyen üzlet...
Melleslg hol lehet rendelni? -
Qty 1 Glico Goka Pocky - Five Fruits $2.60
Qty 1 Glico Mini Grape Pocky $1.50
Qty 1 Glico Mousse Pocky -- Berry $2.20
ezek jonnek holnap... te is netrol vetted?? -
Ja, a szőlős már el is fogyott, holnap jöhet a mézes-tejes ^^ -
kostoltad mar? amugy most rendeltem en is szoloset meg volt 5 fruitos is... meg valami sima csokis.. 13 dolcsi volt kuldessel -
Nesztek, csoportkép :D
-
Yó szórakozást!
Ja, és NAGYON finom a szőlős Pocky! :D -
nah be is szereztem az onegai twins-t!!:D:D:D -
Az 1.77 az a 16:9 arányú tv, a 2.35 az meg mittudomain, milyen arány, de nézz meg egy westernfilet, és megtudod :D
De állatságos ^^:D -
feltalálta a spanyolviaszt -
Nuki #15169 ezt légyszi magyarul is^^ -
Mindig vannak kivételek 
Egyébként meg egy kis trükkel csináltam az FMP 1. részéből 1.77-es (HDTV) és 2.35-ös (mozi szélesvászon) arányú változatokat. A 2.35-nél gyakran lelógnak az alakok a képről, de az 1.77-esnél egész jó a kép XD -
Nuki #15167 énis csak úgy hallottam hogy -chan lány, -kun fiú, szóval ezekszerint mégsem úgy van :) akkor most mi az igasság?! -
estefele tényleg eléggé gyér az úgőz, de reggel 10 tájban csak úgy szakít :D, míg mengéztem az első részt lejött az egész sorozat :D -
Az okés, mert hát Osakáék is sokszor Yukari-channak hívták a tannénit, csak az zavart be, hogy a chant eddig csak lány és a kunt csak fiú szereplők neve után hallottam, erre látok kivételeket mindkettőre. -
Yamada chan az havertanár, mint nálunk volt pl középsuliban a Pista-bá, a szaki,akit hol magáztunk hol tegeztünk és rettentő jó fej volt. Szóval nem kellett mereven ragaszkodni nála a megszólításnál. Na így van ez Yamada senseinél is -
Na megvolt az első öt rész az Onegai Teacherből. Tényleg nem rossz, aranyos szereplők, aranyos poénok, stb. Annak nagyon örülök, hogy nincs már rosszullétig túllihegve az érzelmi szál mint pölö a Kashimashiban, sőt eddig inkább volt poénforrás.
Yamada-sensei meg egy igazi egyéniség. :D
Bár megint előjön egy kérdés: eddig azt hittem, hogy a megszólítások elég látványosan bomlanak női/férfi változatokra, de most a srácok a tanbát Yamada-channak hívták, vagy mintha az Excel Sagában Ilpalazzo is néha Excel-kunt mondott volna. Szóval ez egy kicsit most bekavart.
Most egyelőre befejezem a Rah-Xephont (bár az eddigi tizennyolc rész nem nagyon hatott meg), után jöhet a maradék Teacher, úgyis elég lassan jön. :-) -
Az ok, hogy szokás, pont az érdekel, hogy miért szokás. :-) -
szokás gondolom.Meg ugye köztudott a tisztaságmániájuk, nehogymá jön egy vendég aztán poros a házuk előtti járda ^^ -
Akartam már kérdezni: miért locsolják a japánok merőkanállal a házuk előtti járdát/utat?
Nem tartom valószínűnek, hogy frissen betonozták volna. -
Enyém már régesrég megtelt, 160 gigából most 110 giga anime -
szóval ezért jön 130 helyett 30 al :S -
nekem a vinyóm szabad tárterülete csökken :) -
igen,amióta egyes szolgáltatók megemelték a letöltési sebességüket, drasztikusan csökkent a steam letöltési sebessége , legalábbis szerintem ennek tudható be -
Javagyúgy! :D
Ezer kösz érte. :-)
Bár a sávszélnövelésre még mindig szivesen áldoztam volna, mert valaki(k) nagyon legyilkolja(ják) a szervert. Fene az egyetemi pénznyeldébe. :-/ -
Visszarakva ^^ -
Hmmm, azt hiszem a Onegai-okat most kicsit késve fogom megnézni. Teamen nincs fent, csak egy üres mappa mind a két sorozatra, torrentet meg hát csak publikusat tudok, az a fajta meg mindig lassú.
Ha maradt volna pénzem, akkor tuti megtámogatnám a szervert... -
Köszi, talán hétfőn vagy kedden néztem meg, hogy van-e már új rész...
kezdtem elfelejteni^^
-
x: lősz, fehér, vagy piros gömböket
z: átöltözöl nyári vagy téli viseletbe
Vigyázz! Nyári viseletben bántanak a piros gömbök, téli viseletben bántanak a fehér gömbök!
Nyilak: előre-hátra-balra-jobbra a játéktéren
Van még valamilyen gomb, ami üzemnel? -
Ez nagyon loál. Amugy löni nem jöttem rá én sem magamtol. (inkább a röhögéstöl). DE nagyon pofás ha tudsz még ilyeneket, linkeld be ide, vagy privátba. -
Nuki #15149 ja hogy lehet lőni o.O
akkor már inkább warblade-ezek
:D
-
Hehe, Chiyo-galamb XD -
Shadow_THH #15147 x és z de le van irva /a/-n -
Mivel kell lőni?? XD -
Nuki #15145 jézus ereje, ilyet te hol találsz?
-
Shadow_THH #15144 chiyoruga bár nem érdemlitek meg :c -
Csak szólok azoknak akik követik a Berserk-et.
Kint van a 284-es rész:) -
Ha már tanáros animéknél tartunk, akkor mindenképp megemlíteném a Gokusen-t. Ez is nagyon jó anime, szétröhögtem magam rajta, az op zenéje nagyon jó(most ez a csengőhangom), egyetlen egy negatívuma van, az, hogy csak 13 részes. -
nahde onegai teacher 13 resze siman tartott addig mint keichi 52resze