72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Befejeztem az ergo proxyt.. akkor most vki magyarazza el.. THX! -
Hm, úgy tűnik az anyagiak közbeszóltak és valszeg mégse megyek. Na majd az őszire összehozok elég pénzt. -
Nuki #15458 átállítod a billentyűzetet japánra, úgy :)
ugye milyen hülye dolog ez a ballagás, pont időben? -
válogass!! (English knowledge required) -
Én megyek, csak a húgom reggel ballag, szal örülök ha beérek az amv versenyre. (ahova remélem bekerült a barátom amv-je)
Ha csak betűtípus kell, mert akkor ha felteszed a kelet-ázsiai nylevi fájlokat a vezérlőpult/területi beállításoknál akkor lesznek. Hogy írni hogy lehet velük arra még nem igazán jöttem rá :S -
Nagyon gyors help kéne. Wordhöz japán fontot hol találok? -
Nuki #15454 fotosop jóbarátod :P
#15451 katanám nekem is van :P -
OSUWARI!!!
Ebből nem lehetne valami flémellenest kihozni? :) -
Ya, InuYasha XD
Najó, inkább ilyesmi, bár itt InuYashának a valaga látható, meg Kikyou:
-
Gábor #15451 Jó lesz nekem Naruto, nem nehéz a ruhát és kellékeket beszerezni! 
VAGY: Kenshin, kimonót kölcsönzök, katanám úgyis van :D -
Nuki #15450 Inuyasha? 
szerintem 2-3 lány kapásból a nyakatokba ugrana!! :D -
Nuki #15449 simán! :D leszünk mi egy falu, a megfáradt vándorok szemében a naaagy betonsivatag közepén :D -
Ja, fehér hosszú hajjal, vörös kimonóban, egy bazinagy kardot lóbálva, miközben ordibálod, hogy KAZENOKIZU!!!!! XD -
Gábor #15447 Cosplayerekként? :D -
Gábor #15446 Sry, nem is tudtam róla. Hol van hirdetve? -
Nuki #15445 utána beugorhatnátok a ballagásomra
-
Nah, holnap ki várható Sakuraconon? -
AMV Hell 3-ban van :) -
Gábor #15442 Örülök, hogy tetszett :) -
FFX #15441 huhh nekem már két éve -
Nuki #15440 köszi mindenkitől, legalább nézzetek helyettem is okosságokat ;)
...és legyünk jók, és ne szpemmeljünk és offoljunk^^ -
Gábor #15439 Részvétem. -
Gambatte
-
Shadow_THH #15437 :DDDDD jeee -
Nuki #15436 hasonló okok miatt, ami másoknak tavaly volt ugyanilyenkor.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!érettségi :C -
Nuki #15435 Droidzene= azt hittem valami Kraftwerk vagy Portishead vagy valami hasonló sokütemes ismételgetős elektromos őrültség, de ez inkább valami felgyorsított-héliumosított vernyákolás....:D -
csak a hógolyósat a többit nem találtam :))) -
"s folyton arra késztetnek, hogy az ember megnézzen "csak még egy" epizódot, hogy lássa mi történik."
ezt ismerem :))
Anno a .Hack//Sing-al voltam így, tudom sokaknak fos, meg vontatott, de nálam nagyon bejött. Ott is a világ ami megfogott, meg hogy mi miért történik, + volt egy két remekbe szabott kari (Bear és Sora koncempciója pl. nekem nagyon tetszett)
Ha lenne napi szabad 2-3 órám mostanában akkor sztem én is neki ülnék az Eureka7-nek. Az ajánlód nálam elérte a hatást, ami kell ahhoz, hogy valami a mellkasomban megmozduljon és letöltésre kényszerítsen^^
De sajna annyi időm nincs, hogy az Onegai Teachert befejezzem. :(
Bővült a kívánságlista... -
Shadow_THH #15432 nem próbálta ki ezeket a játékokat senki? :( -
én azon a részen szakadtam meg (nemtom a 3-ban volt e vagy a 1-2-ben), amikor a crazy fog brümmögését rakták rá az eva 1 ordítására. Kész voltam tőle
-
Gábor #15430 Kis éménybeszámoló az Eureka Seven-ről.
Úgy ültem neki az anime-nak, hogy a belőle készült játék reklámja keltette fel a figylemet, minek következtében elolvastam az animenfo-s ajánlót.
Először a világ volt az, ami a sorozat lassan beinduló első felénél megtartott, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy miért olyan amilyen.
A második tényező a főszereplő Renton, aki kissé emlékeztetett Naruto-ra kitartásával, soha nem adom fel mentalitásával. Az ő karakterének fejlődése sokban hozzájárul a sorozat addiktív voltához.
A kis közösség, ami Gekko State néven a Gekko-Go repülőn alakult ki szintén hozzájárul az élményhez, az interakciók, kapcsolatok emberiek, érthetőek, s folyton arra késztetnek, hogy az ember megnézzen "csak még egy" epizódot, hogy lássa mi történik.
A zene, a látvány mind konzizsztens, nincsenek silányabb minőségű epizódok.
Az 50 rész alatt nem nagyon unatkoztam, bár tény, hogy lassan indul be a sztori. A karakterek szerethetőek, a rosszfiúk tényleges célja egészen a sorozat végéig nem teljesen tiszták, így folyotnosan fenntartva a feszültséget.
Nem tudom mit mondhatnék még....Jó karakterek, sztori, hangulat, zene.
Ajánlom megtekintésre. -
mielott vki azt hinne hogy en ilyen droid muzsikat hallgatok = NEM! de ez a klip nagyon tetszett az AMV bol -
kedvenc reszem az AMV Hell 3 bol:D -
Shadow_THH #15427 Boldog Születésnapot -
hoppala :)
most értem haza (sörözem:) mostmár azt is tudom miért :))
boldog szülinapot Bucser! -
Ohh megható köszönöm mindenkinek:) -
HBD BUCSER! -
Prof William #15423 Ez a becsípett Haruhi aranyos. :) -
-
Beware of the translations of RelakS!