kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Gábor
    Kis éménybeszámoló az Eureka Seven-ről.

Úgy ültem neki az anime-nak, hogy a belőle készült játék reklámja keltette fel a figylemet, minek következtében elolvastam az animenfo-s ajánlót.

Először a világ volt az, ami a sorozat lassan beinduló első felénél megtartott, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy miért olyan amilyen.
    A második tényező a főszereplő Renton, aki kissé emlékeztetett Naruto-ra kitartásával, soha nem adom fel mentalitásával. Az ő karakterének fejlődése sokban hozzájárul a sorozat addiktív voltához.

A kis közösség, ami Gekko State néven a Gekko-Go repülőn alakult ki szintén hozzájárul az élményhez, az interakciók, kapcsolatok emberiek, érthetőek, s folyton arra késztetnek, hogy az ember megnézzen "csak még egy" epizódot, hogy lássa mi történik.

A zene, a látvány mind konzizsztens, nincsenek silányabb minőségű epizódok.

Az 50 rész alatt nem nagyon unatkoztam, bár tény, hogy lassan indul be a sztori. A karakterek szerethetőek, a rosszfiúk tényleges célja egészen a sorozat végéig nem teljesen tiszták, így folyotnosan fenntartva a feszültséget.

Nem tudom mit mondhatnék még....Jó karakterek, sztori, hangulat, zene.
    Ajánlom megtekintésre.