72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
To Love-Rus utalás volt benne, szóval igen. :D -
Amit nem értek, a Punch Line című csodának mi az értelme, mert eddig semmi pozitívat nem találtam benne. Pedig az első rész még egész érdekes volt. -
én is, csak nekem már túl sok volt, hogy mindenhonnan ő folyt... -
Pedig imádom :D -
azért kicsit sok volt a Hestia őrületből :D -
i also like the plot:D
-
Ez a Dungeon cucc baromira bejön:)
Végre nem egy ilyen virtuális valóságra épülő mmo fantasy, nagyon komolyan a Druaga feelingje kapott el alatta.
-
én nézem :D -
Biztos vagy benne, hogy tőlem akartad ezt kérdezni? :D
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.05.01. 15:17:33 -
Lelouch, nézed az új Gintamát? -
pedig jó volt az. A végét leszámítva persze... -
Ennyire én még nem szenvedtem semmin mint a Soul Eater 51 részén. Az egyik kezemen meg tudom számolni hány rész volt izgalmas / élvezetes, a 'végjátékról" meg nem is tudok semmit mondani egyszerűen szar volt. -
Obama megköszöni japánnak az animét és a mangát.
-
Bármi megtörténhet :))) -
Prof William #67113 "már talán azt se tudják, hogy fiúk-é avagy lányok..."
Lehet innen származnak az annyira népszerű Trap-ok, valamint a sok cross gender/genderbend mű? :) -
Rosszabb nem lehet mint a GT volt... -
Szerintem készülj a legrosszabbra. :D -
Annyira rossz csak nem lesz. :D -
Jó volt nézni, de volt benne 1-2 marhaság, amik elszomorítottak. :( (Varázslatok terén) -
megérdemled :D -
Csak hogy az általam írt elméleti példa mellett maradjunk: " SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, az amúgy is követett 10-40 sorozatával"a magát halálra tanuló diákság, és felnőtt otaku társaság
Tehát, olvassuk el együtt újra: "a magát halálra tanuló diákság, és felnőtt otaku társaság"
Ezzel [és a nagy számok törvénye alapján nem is vitatható az esélye] azt állítom, hogy nagyon sokan lelkiismeretesen bejárnak suliba - és nem csak melegedni, délutáni/esti suliban is készülnek [ne feledjük: Japánról beszélünk!], továbbá, a munkahelyeken sínylődők is a kötelező munka utáni vacsorák, italozások mellett esténként meg-megnéznek jó pár epizódot...
Rakjuk össze: hulla fáradt fiatalokról, és felnőttekről beszélünk... ehhez jön az, hogy következő hétre [kedd,szerda stb.] már talán azt se tudják, hogy fiúk-é avagy lányok...
S mindez ismétlődik egész évben, talán a pár hónapos szünetet kivéve suliban, és a ritka szabadságokon a melóhelyen.
Akkor? -
Én nézni fogom. :D -
Miért az átlag ecchi/shounen/fight/slicelife animéknél mi az amit el lehet felejteni?:D -
Slayers-nél jól sült el szerintem az újra elővétele.
Legalábbis nekem tetszett.
Bár a DB-t én sosem néztem, így nincs különösebben semmi érzelmi kapcsolatom a brandel. -
Tudjátok mi hiányzott az életetekből eddig? Pontosan. Egy totál új Dragon Ball sorozat 18 év után, a Dragon Ball Super. Nem tud szépen megdögleni... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hyperdimension Neptunia U Limited Edition : Dakimakura : Size: approx. 4′ 7″ (h) x 1′ 7″ (w)
Magasság : 1.4 méter
Én szeretnék egy ilyet :DD -
Újranéztem az első sorozatot, a Kanketsu Hen-t viszont először látom.
Plusz olvasom vele a mangát -
Az hogy hetente van, nem lehet kifogás. Minden szinte heti sorozat. És most nekem is van 12 sorozat a listámon, nem felejtettem el mi történt. Persze, lehet én vagyok a kivétel, de ez akkor is felesleges időhúzás, spórolás, rossz írás/rendezés v akármi nálam. De legyen. Akkor meg nem muszáj bevágni az egész jelenetet. Elég ha utal rá, de nem, így lehet spórolni fél perc animációt, míg a másik félpercben egy pásztázott állóképre rámormol a hang valamit.... -
Animéknél azt ne felejtsd el belekalkulálni, hogy - az ünnepi és évfordulós alkalmak kivételével - hetente vannak epizódok.
Azaz, a magát halálra tanuló diákság, és felnőtt otaku társaság, az amúgy is követett 10-40 sorozatával, elfelejti a következő részre [de minimum csak halványan rémlik valami], hogy mi is történt az előző, félbevágott harcjelenetnél, dialógusnál stb.
-
a One Piece eleve úgy van kitalálva, hogy bármikor elkezded nézni értesz mindent. Eleve nem túl bonyolult dolgokról szól. A három perces recap meg az átlagnál hosszabb Opening meg még azért vannak, hogy minél kevesebbet tudjanak egy részben adaptálni a mangából. 20 oldalt könnyebb 16-7 percre szét húzni, mint 20-ra... -
Jah:D Szerintem ha valaki One Piece ből pl csak a rész eleji 3 perc recap eket nézné meg, 90% ban összeállni a sztori:D -
Prof William #67096 Nem annyira tartozik ide de én a 47 -Roniban másztam a falra a magyarázós jelenettől.
Adva van egy boszi aki képes mindenféle alakot felölteni de a felemás kétszínű szeme az mindig ugyanaz marad.
Szóval mutatják a boszit a felemás szemével. Kb 5 perel később a főhős belefut egy farkasba szintén felemás szemekkel. Nagyotál a farkas szemére. Aztán 5 perc múlva ismét látjuk a boszit is ismét nagyotált kapunk a felemás szemről hogy mindenkinek leessen hogy a Boszi=Farkas.
Na aztán olyan 10 perc múlva jön a lelepleződés pillanata. Főhős szembetalálkozik a boszival. Ismét egész képernyőt betöltő szemel + a főhős visszaflashbacel a farkas szemeire majd ismételten láthatjuk nagyoálban a boszi szemeit.
Szóval abból, amit csak sejtetni kellet volna abból kaptunk egy közel 10! perces jelentet a végletekig a szánkba rágva, hogy a legutolsó agyhalott is felfogja, hogy DE HÁT A BOSZI VOLT A FARKAS FOGD MÁR FEL!
Az ilyentől én is falra mászok.
De eggyes animékben is rettenetesen irritáló amikor el kell nekünk flashbackelni az elmúlt rész eseményeit. De a legjobb amikor 3-4 részenként jön egy összefoglaló epizód hogy nehogy elfelejtsük ami eddig történt. -
Shokugeki no Souma
Mennyire őrült fasság ez :D Kaja maffia, kész vagyok. Tényleg nagyon jó lenne, de az írás valami borzalmas. Folyamatos flashbackek olyasmikről, amik 1 résszel ezelőtt történtek. Aztán mindent szájba kell rágni. Minden létező mellékszereplő elmondja, hogy Ő az új áthelyezett diák. Hogy Ő az, aki az évnyitón okosakat mondott. Teszik ezt úgy, mintha az részekkel ezelőtt lett volna, nem 5 perccel. Szörnyű milyen borzalmasan tudnak forgatókönyvet írni néha (gyakran) japánban.... -
Nah Yamada-kun ba kimaxolták a testcserés fanservicefaktort:D Lesmárolja egymást a két csaj testében lévő 2 srác:D -
Nem rossz. Bár a zene nekem nem tetszik. Én mostanában semmi jó endinget (vagy OP) nem láttam.... -
Majdnem minden eddig látott endinget levert nálam:
A sorozat 6/10 - de az más tészta.
Érezhető volt nagyon sok helyen a spórolás, sajnos. Az ending anim viszont mindent visz.
//Szerk. Ja, és mind a 12 alkalommal megnéztem :) Az első rész végén nem ő van.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.21. 09:43:23 -
Elkezdted nézni az Inuyashát? Vagy újranézni? -
InuYasha - Kanketsu Hen
Olvasom a mangát, nézem a részeket ... és fogom a fejem. A Kanketsu Hen-ből a fillerek élvezhetőbbek, mint a mangával kb azonos részek, pedig még csak a 3. résznél járok O_O Ez eddig valami irtó nagy kapkodó, zanzásított fostaliga. -
-
pontosan :D