72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nemreg fejeztem be.. tok cool az egesz de a vege eleg gyenge -
most kezdtem Midori no Hibi-t, és már az első rész után azt mondom hogy: eznagyonállat :D -
Gábor #15858 Olyan rosszindulatú vagy! A bögyös Tricia is motiválhatja akár :D -
ebből neked fogadjunk a "folyik a vér meg minden" tetszik legjobban :D -
Narrit #15856 Nemtom mennyire vágjátok, de júni 14-én megjelenik a Devil May Cry anime változata! Este 11-kor, de hülye lennék akkor megnézni, majd letöltöm. 12 részes lesz, folyik a vér meg minden. -
Én Rozen Maiden-t kezdtem el tegnap, 2 részt láttam, eddíg tetszik. Aki már látta mondhat róla véleményt (amire nem adok , sry ^^) -
Gábor #15854 Nya, az elmúlt napok estéin Naruto Movie-kat néztem. Az első egészen jó volt,a második már kevésbé, a harmadik botrányos >(
Viszont a negyedik trailer-je üt!
Belenéztem a Texhnolyze-ba, hát nem semmi. Majd, ha le kell törni a jókedvemet vmikor, mindenképpen folytatom!
-
Teacherben a "ki a franc bújt az ágyamba" hadművelet volt -
Most fejeztem be, szóval csak tudom. :-)
Akkoriban Morino még nem volt kukkoló üzemmódban. :-) -
Prof William #15851 A részegítésaz még a Teacherben volt nem? -
Magvan XD 7. rész XD
De most nézem, hogy letöltöttem olyan verziót is, amiben megvannak az endingek, de ebben meg Maiku-san helyett Mr. Maiku van... Hogyutálomazilyet...
Egyébként meg benne volt abban is, amit előszörre letöltöttem, de lehet, hogy azért nem láttam, mert az első egy-két részben láttam, hogy nincs semmi az ending után, szal ezt is fogtam, és lecsaptam.
Seth: Omae waaaaaa!!!!
-
A hetedik. -
tudtam hogy nem veszed észre :D -
hmmpfh?!!?
Csak azért kérdezem, mert nekem úgy tűnik, hogy csak az ovában van ending utáni rész... abban viszont kutya nincs -
nana ^^ -
Melyik rész? -
Amúgy ezt a Matagut nem tudom hova tenni. Teacherben tök normális volt, itt meg egy lolimániás idióta,aki a saját hugicáját is dugná( bár ő az egyetlen akinek nem jutott pár,így vigasztalódik, de azért túlzásba vitték a készítők).
Morino jellemváltozása viszont jó lett, nem olyan zárkózott(inkább gátlástalanul pofátlan ^^) mint teacherben és jópofán nevet ^^ -
Összenéztek Mataguval, aki persze jó szokásához híven bevágta a "igen-végre-megvan-a-lány" grimaszt, a kiscsaj meg ezt zokon vette és egy "HENTAIIII"-t visított az éjszakába, amire mindenki felébredt a szállodában. :D -
És mi is volt az amin megsértődött a kislány?? -
Leszedtem, mióta volt emelés azóta gyorsan megvannak a cuccok. Nagyjából eltaláltad a végét. :-) -
az az egy rész kivétel. Azért mondjuk nem muszály leszedned újra :D
Annyira már nem emlékszem valami olyasmi van, hogy Matagu feltápászkodik, többiek már sehol, szomorkodik hogy egyedülhagyták. Aztán megjelenik a kutya,szemeznek (kutya azokkal gombszemeivel O O ),aztán látszik Matagun hogy vmi hülyeség futott át az agyán. Aztán megjelenik a kislány is, azt is végigméri, aztán tovább már nem emlékszem, asszem beszól valamit Matagu, meg talán a kutya is megharapja, a kislány meg a szokásos módon elráncigálja onnan szegény ebet. -
Áh, azok kimaradtak. Sose nézem meg az outro utáni dolgokat mert szinte mindig csak a következő rész előzetese megy ott. Na most szedhetem megint :P -
annál a tengerpartos résznél megnézted az ending utáni jelenetet is??? Matagu és a kutyát sétáltató kislány esete ^^ -
Noh, vettem a fáradtságot és megnéztem a Twinst is.
Az egy kicsit zavaró volt, hogy a lányok haját "túlanimésítették", míg a Teacherben mindenki teljesen normálisan nézett ki (kivéve persze a piros szemeket de hát azokról tudjuk miért vannak).
Az is szúrta a szemem, hogy ebben az ecchit jobban eröltették mint az előző sorozatban, a csajok állandó fürdőzése látványosan fanservice miatt van benne.
Jó volt látni, a régi szereplők egy részét, bár Matagu rajongása a hugica iránt egy kissé túl erős volt és hiányzott Kei szinkronja is. Morino állandó ügyködései viszont jók voltak, főleg mikor mindenkit lerészegített a tengerparton. :D
Már már azt hittem, hogy a "nem-tesó" fényképét nem fogják megmagyarázni, de azért csak elejtettek egy megjegyzést a végére. :-)
Összességében egy kellemes romantikus vígjáték. Tényleg nem olyan jó mint a Teacher, de nekem ez is tetszett. A készítők igazán értenek ahoz, hogy bonyolult helyzeteket teremtsenek. :D
És most jöhet az OVA. -
Nuki #15836 Jouji Nakata? wow! Látnom kell ^^ :D -
Kivegeztem a Midori no hibi-t.
aranyos volt....persze rovid :( az animekkal mindig ez a baj.. tul rovidek...
-
_Vegeta_ #15834 Hat nemtudom nekem a dokuro mar tul poenos akart lenni es keptelen voltam feldolgozni. :D -
jóbol is megárt a sok, lásd Dokuro chan :D -
_Vegeta_ #15832 En leiras alapjan kihagytam. :|
Gábor: En mar irtam ajanlot. :)
Prof: Még akar jo is lehetne, csak ne OVA lenne. :P -
Prof William #15831 Dai Mahou Touge
Viszonyleg új ls júztím. :)
Tanaka Punie egy aranyos kis szőke Magical Girl akit a szülei a Magic Kingdomból küldek a földre aranyos kis segítő állakájával és varázsbotjával. Hogy megtanulja a uralkodás művészetét.
De ez csak a látszat. Punie egy hideg szívtelen, csecsemők karját röhögve eltörő, ha kell térdig vérben gázoló, bármit a saját céljai érdekében felhasználó igazi Főgonosz. A diktátor szülei úgy döntöttek hogy a Magic Kingdomban uralkodó legmélyebb elnyomás és fasizums után ismerje meg japán társadalmat is. :)
Punie összetűzésbe kerül az iksolá uraló leánybandával és miután a brutálisk özelharci stílusával (nyakeltörés/szívkitépés stb.) Leszuámol velük sok barátot (Punie szemszögéből: gátlástalanul kihsználható rabszolgát) szerez. Baraival furcsa kalndokat él át ami során kiderül honnan szerezte az "aranyos" álltakáját (Az isten Jouji NAKATA hangjával. http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=1030 nézzétek meg kiknek adta a hangját a jóember. :) ) hogy győzi lriválisait, milyen a gombaszedés a Magic Kingdomban stb...
This is Madness! - Az Ex Perzsa nagykövet utolsó szava tökéletesen kifejezi ezt az animét. Aki szerette a Exel Sagát vagy a Puni Puni poemit az nem fog csalódni.
Képek
http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1057
-
Én most nézem az Aishiteruze Baby-t. A féltékeny ovison majdnem megfulladtam a röhögéstől XD -
Gábor #15829 Oké, akkor kezd TE a beszámolót egy "új" animeról! ;) -
_Vegeta_ #15828 No offence, de valami "uj" animet mikor fogtok nezni? 
Nyuztímen kivul is van anime vilag, tudjatok? :D -
Tegnap fejeztem be másfél hónap után :D (napi egy rész) -
Annyiszor szoba jott az FMP hogy megint meg kell neznem xd ... meg mindig hihetetlenul tetszik 
Most hirtelen nem is tudom hogyan talaltam ra, nem is mai darab ^.^ de tetszik. -
^.^ -
Ha nem mozgott volna szerencsétlen, még ez a képsor is jó lett volna:
-
FFX #15823 jajj már megint FMP 
-
Egyik kedvenc anime-babe figurám. Megy fel. -
Jeeeeee!