FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Noh, vettem a fáradtságot és megnéztem a Twinst is.
Az egy kicsit zavaró volt, hogy a lányok haját "túlanimésítették", míg a Teacherben mindenki teljesen normálisan nézett ki (kivéve persze a piros szemeket de hát azokról tudjuk miért vannak).
Az is szúrta a szemem, hogy ebben az ecchit jobban eröltették mint az előző sorozatban, a csajok állandó fürdőzése látványosan fanservice miatt van benne.
Jó volt látni, a régi szereplők egy részét, bár Matagu rajongása a hugica iránt egy kissé túl erős volt és hiányzott Kei szinkronja is. Morino állandó ügyködései viszont jók voltak, főleg mikor mindenkit lerészegített a tengerparton. :D
Már már azt hittem, hogy a "nem-tesó" fényképét nem fogják megmagyarázni, de azért csak elejtettek egy megjegyzést a végére. :-)
Összességében egy kellemes romantikus vígjáték. Tényleg nem olyan jó mint a Teacher, de nekem ez is tetszett. A készítők igazán értenek ahoz, hogy bonyolult helyzeteket teremtsenek. :D
És most jöhet az OVA.