72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • madfist
    és azt honnan?
  • CSOCSO
    NZB: igen.. usenet kliens kell hozza amit a newsbin.com rol kell leszedni.. az elejen en is napokig szarakodtam mire rajottem, hogy mizu.. azota mar nagyon jol megy es csak ezt hasznalom letoltesre...

nem szoveget tolt le.. a fileokat tolti le...

csak kivancsi voltam hogy ki tud letolteni az uzenetrol mert akkor neha raknek be NZB fileokat.. dehat ha senki... pedig mosts zedtem le a rahxephont.

fontos: nem csak usenet kliens kell de usenet szerver elofizetes is!!!
  • Nuki
    és még a vizeletet is újrahasznosítaná :P
  • madfist
    nem figyeltem kinek válaszolok:

Genshiken mangát irc-en a legegyszerűbb beszerezni. A manga-sketchbook a 8. kötetig fordította le. Ha felnézel az irc csatornájukra, kiadod a !list parancsot akkor keresd az spl nevű user-t ami egy FTP naponta változó jelszó és rengeteg mangával.

NZB fájl: ha jól emlékszem usenet kliens kell hozzá és állítólag jó dolog, de nekem anno 2 napos kitartó próbálkozás után sem sikerült használnom, vagy egyáltalán meg értenem, hogy hogy kéne működnie. De valami olyasmi, hogy a fájlokat szövegként tudod letölteni. És asszem a GrabIt nevű programot ajánlották hozzá a legtöbben.
  • Bucser
    minek kiszállnia székből?? katétert neki... vagy vegyél egy űrruhát:) abban el tudod végezni a dolgod:D
  • AranyKéz
    Nem lenne rossz egy olyan program, ami automatikusan tölti és játssza le az animéket, kihagyva az openinget és az endinget. Meg persze hozzá egy olyan szék amiből nem tudsz kijutni csak 6 óránként 5-5 percre, automatikusan adagolja a koffeint, és megráz ha lecsukod a szemed. XD
  • RelakS
    Jajjbazz,. 150GB! XD, meg 50GB :) Rég volt, mikor még megák voltak ekkora értékek
  • Bucser
    Miután egy sorozatot egyszer nézek meg ezért általában kuka a maradék nálam is. Néhány nagyobb formátumú amit kiírok dvd-re hogy lejátszón is nézem asszonnyal vagy haverokkal azok maradnak hoszabb ideig. De amint kell a hely megy a shift+del arra is:)
  • CSOCSO
    en is ezen gondolkodom...

update:

megtettem.. 24 giganyit letoroltem...

ergo proxy, full metal panis + fumoffu. meg ilyenek...
  • CSOCSO
    lol.. bazz. giga!!!!!!! 165 giga!!:D:D:D:D:

mondjuk ez is 40 anime majdnem
  • ronihun
    az nekem soha nem menne:O
    én nem birnám letörölni a kedvenca animéimet:O
    Max amik nem teccenek de amuyg nem
  • Nuki
    kár lenne érte :P
  • AranyKéz
    Minek egyáltalán a vinyón tartani őket ? Letöltöd, megnézed, letörlöd.
  • Nuki
    mekkora vincsesztered-e van?
    (DVD-vel jobban járnál, mobilabb)
    de ne egyből 160-al, először csak 10-20 db, aztán...
  • RelakS
    165 anime?!!?!?! Mekkora a háttértárad? Nekem egy tucat 150mega fölött volt (persze, ebből csak InuYasha olyan 50mega sorozat+filmek)
  • CSOCSO
    nem ferek el.. 165 anime van a gepemen.. vincsit nemtok venni mert 100 darabod dupla layeres dvd-t kell vennem.. ( ami amugy pont ugyan annyiba kerul:)
  • Nuki
    ööö én más oldalt nem ismerek :P
    amúgy az a rész fontos, amikor az a csaj betársul mellé, a többi az mind mind különálló epizód (leaglábbis az a 3-4 rész amit láttam azok ilyenek voltak:)
  • PJack
    az nekem is tetszik(Y)
    nem tudnátok segíteni, első néhány részhez magyar feliratot honnan tudnék letölteni? (animeaddict.hu-n találtam az első 2 részhez, de vmiért nem működik:( )
  • Bucser
    Nálam személy szerint ez nem az animekkel indult (mármint az óriásrobot rajongás) Hanem a Battletech univerzummal. Animekkel mélyebb kapcsolatba pont az egyik Battleteches ismerősöm révén kerültem. Bár tudom, hogy a Battletech is az animekből merített. (főleg a Macrossból design terén)
  • _Vegeta_
    Ez erdekes. A robotosdi tolem is nagyon messze all. :)
  • Hmuda
    Most ezt nézem egy ideje már (kb egy hete küzdök vele). Az eddigiek alapján egyszer nézhető típus.
  • Inquisitor
    Hmmm. Érdekes, sose éertettem az óriásrobot és powerarmour rajongást az Anime/Manga fronton. Erre egyik autógyártónak csináltak pár reklámfilmet, amiben egy Powersuit van, és a designer japán jómunkásember meslte ott, hogy ennek japánban nagy hagyományai vannak az 1959-es (olyna régi?) Straship Troopers könyv sikere óta. Ha valaki nem ismerné az eredeti Starship Troopers-ben ilyen Powersuitokban írtják a bogarakat, nem úgy pörén mint a filmben.
    (Ha jól tudom a Tribes játék sorozat és előzményei is az S.T. könyvre építettek anno.)
  • Bucser
    Burst Angelt -( Bakuretsu Tenshi-t) láttam kb 15 hsz-el lentebb írtam róla hogy mennyire átlagos az egész és számomra csalódás volt:)

Black Lagoon-t megnézem. Argento Soma és a Fafnir is érdekesnek tűnik. REájuk tekintek:)
  • _Vegeta_
    Bokurano
  • light00
    Hátö..elgondolkodtatora talán az Uta Kata, mechára monnyuk Burst Angel, habár lentebb már téma volt, csak nem tudom láttad-e, akkor inkább Argento Soma és a Fafner és ööööö ha akarsz egy jot röhögni ott van a Battle Programmer. Jo szorakozást ;)
  • [NST]Cifu
    Nem mecha, de jó kis sorozat a Black Lagoon.
  • Bucser
    Változó. Hangulatfüggő. MEcha + vígjáték+ mondanivalóval rendelkező sorozatok (ecchiért annyira nem vagyok oda és azt sem szeretem ha dugig van egy anime fanservice-el).
  • light00
    Milyen érrdekel? :D
    Kezdjük ezzel ;)
  • ronihun
    Hellosztok!
    Nem tudjátok véletlenül hogyhonnan lehetne elérni a Death note Live action moviet?Mert néztem sok torrentet de nagyon lassuak:( nem tudtok vmi oldalt ahol direkt letöltésbe le tom xedni?Privibe is jó a válasz...THX
  • CSOCSO
    gilgamesh vkinek megvan? 23 resz kene..

akarki is tud letolteni usenetrol? akarki is tudja kezelni az NZB fileokat?
  • AranyKéz
    Némá mit találtam wikipédián ^_^

<< On 2007 April 23, it was announced on the Genshiken homepage that a second season of the TV anime would be produced, including the character Ogiue, who had been introduced in the OVA episodes. It is currently slated for a Fall 2007 debut on Japanese TV.[6] >>

Mangát nem tudja valaki honnan lehet letölteni ? Kedvenc ftp helyemen néztem de nincs fenn.
  • Nuki
    Galery Fake. :) Animaxon láttam 1-2 részt belőle, és az alapján nagyon tetszik :)
  • armageddon666
    asszem ezt is megfogom nézni xD márcsak valami sorrend kéne O.o
  • RelakS
    Az utolsó rész végén a zene nagyon jó, meg is van :)
    Meg lehet, hogy a könyvek is meglesznek belőle ^^

Viszont a második rész végétől erős önuralom kellett, hogy időnként ne akarjam elbőgni magam... Még az Ayu-Mayu páros ökörködése ellenére is
  • RelakS
    Éppen hogy sötétebbé vált a manga
  • Frosty01
    áá az jó, bár kár hogy nincs hozzá magyarintás :[
  • BEAST #16465
    Lucky Star!
  • Bucser
    Na ajánljatok nekem ebbe a nagymelegben egy animesorozatot.

unatkozom:)
  • BEAST #16463
    egyetertek ... ez kb tenyleg a narutos tesztagyuras szintjen volt, nem tudom miert kell eroltetni ezeket a fillereket :<
  • Bucser
    Na a mai Bleach filller ütötte a Naruto fillerek színvonalát.(ugye negatívban)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lehet gondolni a palacsintasütés ninja módra részre vagy mi...