72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
gonosz vagy 
ez a Black Lagoon bejövős ^^ 11. résznél tartok :)
NGE, régláttam már ^^ nemnagyon emléxem miért kölykök kellenek :c
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgyrémlik mintha a szinkronizációhoz lenne valami köze, valaki világosítson plz fel xD -
Nem sír értük senki, meg nem kár értük?
-
Inquisitor #16619 Dehogynem, az is kiderül, hogy miért pont félárva elmerogyant kölykök kellenek ... -
nekem nincs bajom a gyerek orientaltsaggal.. a gyerekek sokkal erzekenyebbek.. butabbak ( allandoan "le akarok lepni innen" " nem vagyok jo semmire" stb.)
szvsz felnotekkel nem lenne ugyanolyan az NGE -
Mert az NGE-ben nem fogják megmagyarázni, hogy mifaszé kell kölyök az EVA-ba? (4. részig láttam, szal...) -
Az, hogy megmagyarázzák miért, még nem megoldás az adott problémámra. :) -
AranyKéz #16615 Huhh, egy ideje nem írogatom egy fórumra se hogy mit nézek
Fullmetal Alchemist Reflections Special
Fullmetal Alchemist Premium Collection (Hagane no Renkinjutsushi Premium Collection) (Chibi Party, Alchimists vs Homonculi)
Azumanga Daioh - The Very Short Movie (Azumanga Daioh Special 1) /TV, 1 ep/
Azumanga Daioh /TV, 26 ep/
Azumanga Web Daioh (Azumanga Daioh Special 2) /TV, 1 ep/
Battle Angel Alita (Hyper Future Vision: Gunnm) /OVA, 2 ep/
-
AranyKéz #16614 << A Zero főhőse is éppen csak kilépett a pubertáskorból, és ehhez képest elit vadászpilóta. >>
Na azért meg kell jegyezni hogy ott ebben a mágia nem kis szerepet játszik.
-
Hikaru konkrétan 16 évesen nyit a Macross-ban. A Zero főhőse is éppen csak kilépett a pubertáskorból, és ehhez képest elit vadászpilóta. A Plus mondjuk rendben van e téren (amúgy is ez a kedvencem a Macrossok közül :)).
A Gundamok közül az amúgy még tetsző Seed és Seed Destinyvel is ez a bajom. 15-17 éves gyerekek, ráadásul nem csak holmi ágyútöltelékek, de egyenesen tisztek... Bah.... -
A Macrossban nem sok gyerek volt tudtommal hanem felnőttek harcolnak minden sorozatban. (Nézd csak meg a Plus-t vagy a Zero-t. Ha OVA-ról beszélünk. De a sorozatban sem gyerekek vezetik a mechákat hanem fiatal férfiak és nők (de semmiféleképpen sem gyerekek)
A MAcross 7 más tészta bár ott is csak MIlene gyerekkorú tudtommal a többiek felnőttek.
A Gundamban nekem is ez a bajom (ez főleg a Wingsben szembeötlő ahol 14-15 éves beszívárgó terroristák vannak:D) -
Nekem a Fafnerrel sajnos a tipikus Mecha-anime problémám van: eröltett gyerek-orientáltság. Ez volt a bajom a Macross-al, a Gundamok többségével (kivéve Gundam 0083, 8th MS team, MS Igloo, CE73 Stargazer), az NGE-vel is. -
Na végeztem a Samurai Champloo val. Bár a történet elég lassan bontakozott ki a szereplőkben egyértelmű pozitív változás megy végbe. Jó kis összetett poénos story. -
Nekem már többször lement ... a zenék miatt :D (egy órát nincs türelmem végignézni :D) -
én is egyszer néztem végig,aztán ha eszembe jut, bele-bele nézegetek, elég sok az uncsi jelenet benne, meg azumangát pl túlzásba vitték :) De 1x mindenképp érdemes meglesni -
Őszintén megmondva nekem soha nem tetszett. Mindig túl sok volt a visszatérő elem... -
717 megás,1 óra valahány perces
animemusicvideo.com -ról vagy torrentről -
Black Lagoon, Soukyuu no Fafner, Burst Angel
24 , 26 , 24 rész... nyáron meglesz ^^ vagy még jövőhéten...
---
ezt az AMV Hell 3-t honnan tudnám leszedni? És milyen hosszú? :D -
Huppsz kihagytam, hogy az elején baromi sok a hasonlóság az NGE-vel. (szerintem) -
Soukyuu_no_Fafner
Most fejeztem be (OVA még nem volt meg). Ez a sorozat nagyon jó. De véleményem szerint sokkal jobb lett volna ezt 52 részben elmesélni. Tudom akkor meg nagyon hosszúra nyúlt volna a sztori, de annyi mondanivaló meg jellemváltozás van benne és annyi szereplő akiknek az előélete meg sincs szinte magyarázva. az hogy mitől olyanok amilyenek.
A mondanivaló jó, sztoriszövés következetes. Néha kicsit már túl dramatizált és egy idő után minden részben tragédia van amire lehet előre számítani. Ezt lassabb történetmeséléssel meg lehetett volna akadályozni. (Szerintem)
A Fafner-ok animációja 8-as a karakterek lelki oldala 9-es a motivációk nem kidolgozottsága miatt. A történetvezetés pedig csak 7-es kaphat a sűrű mivolta miatt. Tipikusan amikor a több többet ér és ez a sorozat megérdemelte volna (szerintem).
Így a sorozat egy erős 8 a 10-ből.
Megnézni mindenképpen ajánlott azoknak akik szeretik a "pár kölök kezében a világ sorsa" típusú anime-ket. Akiket a drámaiság untat vagy éppen röhögésre késztet vagy éppen nem képesek belemerülni egy sorozatba, hogy egyes érszein könnyezzenek ... Nos azoknak nem való. -
http://www.youtube.com/watch?v=ydc_TWpUA1k :DDD akkor ezt láttam xD megfogom már nézni ezt az amv hellt :D -
If you are a girl under the age of 12,
And you are high on marijuana...
Don't ride your bike!
Ja, és az AMV HELL 3 Azumanga Collective -ben (youtube) akkor estem le a székről, mikor 5:00-nál gyalogkakukkot játszott Oosaka-san :D -
Nem kihagyhatatlan, de szerintem remek kikapcsolódás, meghát azért nem kicsi kultusza van , egy anime fannak kötelező csakazért is megnéznie^^ -
Én se láttam :S de ha azt mondjátok hogy kihagyhatalan akkor nekikezdek. -
A Black Lagoon második évadja tény, hogy elborultabb, mint az első volt, és az is tény, hogy a sorozat nem a túlzott realitásról szól (SPOILER!!! - torpedóval eltalálni egy helikoptert is vicc, vagy elég belegondolni, hogy Revy és Rock hogy mit is lélegzett az elsülyedt tengeralattjáró fedélzetén, ha annak személyzete elvileg a levegő hiánya (helyesebben: a túlzott széndioxid tartalma) miatt halt meg (ugyan a nagy részük a lövöldözésben, de az első hullákon ugye nem volt lőtt seb, nem a lövöldözésben haltak meg)). Egy ilyen látványos akciózás az egész. Nekem inkább a karakterfejlődés hiányzott a II. évadból, mert az első sokkal inkább szólt erről, mint a második.
Megjegyzés: ugyan tényleg nem túl reális dolog, hogy egy BAR-al rohangál a 12 éves (?) kisgyerek, de azért annyira nem vészes. Az én vadászpuskámmal is lőtt már gyerek lőtéren, állva, vállba szorítva. Ugyanolyan 30-06-os kaliberű lőszerrel, mint amilyent a BAR és a Garand is eszik. Nem esett hanyat, nem repült hátra, bár a vállát fájlalta kicsit 3 lövés után. ^^
A BAR pedig 2,5x nehezebb, mint az én CZ550-esem, tehát a visszarúgás is kisebb, hiszen a fegyver tehetettlensége elnyeli annak egy részét (ezért okoz annyi problémát a célon tartás a kis, könnyű fegyverekkel). Tehát a nagy fegyver kis gyerek kezében című előadással igazából csak egy gond volt, hogy olyan könnyedén rohangált vele, ami azért egy 10kg-os fegyverrel nem szokás. -
*fetreng*
Túl sokat nézted az NGE-t, ha...
- Elkezdesz a liftben kiabálni, hogy: "EVA kilövés!"
- Azt hiszed, alacsony a szinkroértéked, amikor nem indul be a kocsid. -
:D lol
amugy olvasgasd nyugodtan azt amit mondtam.. mast ne mert az spoileres...
-
az a resz kurvajo:D:D:D:D foleg mikor beall a kep es a hang.. beep beepb eep csiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
AMVt azé tom hogy mi
akkor rákeresek ^^
ezt az osaka *peeeep*peeeep*peeep*peep*peep*peep*peep*peep*-pelését meg már valahol láttam xD -
Abba ne hagyd. Onnantól lesz egyre jobb az egész sorozat. -
Kössz :P :D
Egyébként meg a leglehetetlenebb animét is végignézem, ha már egyszer elkezdtem... -
AranyKéz #16591 Én a helyedben abbahagynám úgy kb a 13-adik résznél. Ha tovább nézed, emlékezz: én szóltam. XD
-
Ez fájt XD
Túl sokat nézted az NGE-t, ha...
- Felnézel a plafonra a szobádban és azt mondod: "Még egy barátságtalan mennyezet." - holott már egy éve/öt éve/egész életedben itt laksz. -
előre nem olvasok :) -
nézd vgig a sorozatot és csak utána olvasgass. különben egy csomó dolgot lelőnek előre. -
Hááát.... nem mondott túl sok újat... főleg az elsőről így a harmadik rész után -
Akarod mondani űbersok AMV van összeheggesztve :) Időnként Oosaka-san átvezetésével :)
I was writing paper ... on the PC ... and it was like: *peeeep*peeeep*peeep*peep*peep*peep*peep*peep* -
igy van.. meglesel egy reszt.. felmesz ide. rakattint bal oldalt a reszekre es elolvasod azt a reszt.. es igy tovabb....
viszont a tobbi reszt nem ajanlom az oldalrol mert erosen spoileres.. mint pl a szereplok resz meg hasonlok.. -
At least I have chicken! (Old Klingon proverb)
DVD ISO letölt, mountol (vagy kiír), és lehetőleg halkan röhög ;)
Nézd meg a kistesót, az AMV HELL 0-t, bár néha igen undorító! NOW, WITH 100% MORE CORN!
Meg ott van a másik két AMV HELL is :D -
tudod mi az az AMV?? ha nem akkor menj a youtubra es ird be hogy AMV es keress re erre.. esetleg tedd hozza kedvenc animedat .. pl NARUTO amv vagy berserk amv vagy akarmi... az amv hell 3 meg egy olyan amv amibe ubersok anime van osszehordva sok zenevel es vicces szinkronhangokkal -
Mieza AMV Hell 3? :c