72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #67287
    One Piece világ rekord...
    achieving the world record for “most copies published for the same comic series by a single author”.
  • RelakS
    Sayonara

Pomf.se has shut down.
  • biomage
    a videó pont egybe vág a napommal :D a tortás jelenet legalább is :D
  • LasDen #67284
    Asuka is an adult
  • efti
    Omoide no Marnie: kellemes volt, Ghibli jobbjai koze sorolnam. Nalam 8.5/10
  • LeWyTy
    Nemtom miez , de most így kikészültem RÉPA (kvajó! miez?)
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.06.03. 23:23:51
  • LeWyTy
    Köszi
  • LasDen #67280
    Ore monogatari
  • LeWyTy
    Hehe... Done! Ez miez?
  • LasDen #67278
    elcsépelt, de azzal a hanggal nem lehet nem röhögni rajta :D
  • LasDen #67277
    kedvenc válaszom: Ushio from clannad, hiding from our main character'no shit while meeting him for the first time. Also him crying with our main character
  • armageddon666
    Nekem Seto no Hanayoméből Luna apja a kedvencem. Nincs változás. :D
    Hmmm... Shinji helyett Schwarzenegger?
    Hmmm... Light helyett Schwarzenegger? Vicces egysoros minden kill után.

Hogy kedvenc karaktert cseréljek le, abban semmi érdekes nincs. Vannak jobb potenciális arcok. :)
  • Prof William
    Megnézném Kyubey mit kezdene azzal ha Madoka helyett az Osztrák Tölgy szerepelne magical girlként.
  • BEAST #67274
    Ejj... a terminátor Holo szerepében nagyon durva lenne. :DD
  • LasDen #67273
    na de erre válaszoljatok:
    Your favorite anime character is replaced by Arnold Schwarzenegger, does it get better?
  • BEAST #67272
    Épp ez az egyik bajom vele, hogy nem képes. Egy szánalmas lowbie démon, aki a vörös sárkány ereje nélkül és egy kis mellpöckölgetés nélkül semmit sem érne Tipikus shounen hősként, mindig mindent túlél és a megfelelő pillanatban jön egy powerup.

Ebben az évadban eddig hányszor akarták beadni, hogy épp meghal? Azt hiszem ez már a második volt.
  • LasDen #67271
    legalább a harcban kompetens. Néha még önállóan is képes harcolni. Amúgy egy idegesítő idióta....
  • BEAST #67270
    Sajnos már kezdek én is immúnis lenni, de leginkább csak Issei zavar. Kb a legundorítóbb fajta hárem hős.
  • LasDen #67269
    minden felé csak úgy repkednek a csöcsök. Nincsenek rám hatással. Vannak, cool és kb ennyi...:D
  • BEAST #67268
    Hogy lehet számodra túl sok az ecchi amikor tudjuk, hogy csak a nagy mellek miatt nézed. :P
  • LasDen #67267
    HS DxD 8-9
    Voltak egész cool harc jelenetek, plusz végre történhetett volna valami érdekes, de nem, mert a status quot fenn kell tartani. Még ha ezzel megint csak pofán csapták a nézőt. Ettől függetlenül a szövegkönyv egy szar nyakon öntve szarral. Igazából nem is értem miért nézem még. Kritikán aluli fos, amit ez alatt a 9 rész alatt műveltek, az ecchi meg egyszerűen unalmas és sok. De azért nézzük még. Logika...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem 90%-ban 2-3 nap egy 12-13 részes sorozat. Értelemszerűen, egy 26 vagy több epizódos, netán több évados ennek a duplája-triplája.

A darabos nézésre példa: "Higashi no Eden": Higashi no Eden - 2014.04.09 - 2015.05.29 - 01-11 - 4 pont
  • efti
    Velem azert joparszor elofordult hogy egyhuzammban toltam le animet. A Lain peldaul ilyen volt, de a Kaiji sorozatokat se lehetett letenni, csak muszajbol. De azert nem ez az atlagos. Ritka az igazan megragado anime, sok kozeoszerun kell atragnia magat az embernek hogy egy egy igazan joba belefusson.
  • LasDen #67264
    AA? wow...

Ha nem is 1 nap alatt, de mindig akad 1-2 érdekesebb. Most legutóbb nekem a No game no life volt. De még a Date a live II is ilyen volt, bár nem tudom miért. Előtte meg a Kyoukai Senjou no Horizon II volt meg 1 hét alatt. De pl az Oregairu II-t is 2 nap alatt pótóltam be a 6 rész lemaradásom. Ha nem nézném amúgy hetibe, akkor ugyanúgy gyorsan letudnám.
    Én azt mondanám, hogy nem találsz olyat, ami beindítana (if you know what i mean) :D

Hónapokon keresztül? A Gundam Winget 4 éve kezdtem el és 4 részt láttam a 49-ből. A Mugen no Ryviust 2 éve kezdtem el és 4 részt láttam...:D
  • DasIsFuck
    Egyébként érdekes észrevételem van, hogy amíg sorozatoknál rengeteg olyannal találkoztam már, hogy egy nap alatt simán ledarálom az egész évadot, addig animéknél nem is emlékszem mikor láttam hasonlót aminél ezt éreztem volna.
    Ráadásul ugye az animék játékideje fele annyi.
    Általában 3-4-5 részig nagyon sok animét egy huzamba letudok nyomni, de ezek után már sok esetben nem esik jól nézni és ezért van az, hogy akár hónapokon keresztül "nézek" egy 12 részes sorozatot:D

Értelmes magyarázatokat nem igen találok, maximum ecchiknél tudok egy olyannal előrukkolni, hogy az első pár rész után kifogy a kraft az animéből valamilyen szálon.
    Vagy a karakter/történet szálon vagy pedig túl sok lesz a fanszervíz.

Mindenesetre én hiányolom az olyat az animéknél, hogy elkezded nézni és mint valami drog úgy kell a következő rész és nem bírod abbahagyni:)

A teljesség kedvéért itt van a kedvenc listám:Itt
    ezekből nagyjából a többség ilyesmi, bár van azért kivétel.

Asu no Yoichi-t pl elkezdtem újra nézni és amikor megnézek 1-1 részt kb ugyan azt az élményt nyújtja mint amikor először láttam, pedig én aztán nem vagyok híve annak, hogy újra nézzek animéket:D
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.05.31. 21:29:37
  • armageddon666
    Filmeket én még nem láttam, vagy csak nem voltak maradandók. Számomra nem voltak irritálók, a romantikus szál meg elment. Engem a Noblesse Oblige rész fogott meg. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ki fogom fejteni. A sorozatot néztem meg eddig. A 2 film még hátravan.

A főszereplő srác és lány irritáló volt, nagyon. Hiába akartak a készítők "romantikus" szálat, nem jött át.
  • armageddon666
    A rövidet kitaláltam volna. A hosszú érdekelne. :D De ha inkább megtartod a véleményed, akkor az is jó.
  • IMYke2.0.0.0
    Röviden: irritált az egész.
  • LasDen #67258
    sokáig olyan telót akartam. Sőt, még ma is simán elfogadnám :D
  • armageddon666
    Hű, Higashi no Eden pontját megindokolnád, kérlek? :) Nekem nagyon tetszett a csodatelós világa és a történet. Furcsállom azt a négy pontot tőled.
  • IMYke2.0.0.0
    "Higashi no Eden" - 4/10

"Sekai Seifuku: Bouryaku no Zvezda" + SP - 7/10
    Remek szórakozás volt.
  • EnxTheOne
    hi,
    Egy idézett keresek, sajnos nem tudom hogy pontosan hogy van így a google se talált használható infót :(

Valahogy így van:
    Ha isten magára hagyja az embert/minket, akkor csak az ördöghöz fordulhat(unk)
    "if god abandon us, we can only rely on the devil"

Sajnos tippem sincs hogy melyik animében/mangában olvashattam :S

• RelakS
    Dragon Ball Z megrázó pillanat
  • Renjike
    Mayo Chiki! - 8/10 nagyon tetszett , még 100 ilyet. :) (Ha vannak címek jöhet . :D)
  • LasDen #67252
  • DasIsFuck
    Nekem eddig az előző részben a gyakorló harc wallensteinnel tetszett a legjobban mint jelenet, szerintem magasan a legszínvonalasabb az volt benne.
    Sajnos a sorozat inkább fanszervíz dungeon crawler köntösbe, de ezzel kell beérni:(

Kedvenc biztos nem lesz, de ettől még teljesen korrekt anime:)
  • LasDen #67250
    annyira nem rossz még, hogy ne nézzem. Még van 5 rész, tlaán innentől történik valami érdekes
  • BEAST #67249
    Ha unod ne nézd, nekem eddig tetszik. :)
  • LasDen #67248
    annak...