72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem, én a 768x416-os verziót szedtem le. Bíztam benne, hogy ebben tuti lesz japán hang és szerencsére csak az volt. :-) -
AranyKéz #17419 Az 1280x720-as ? Azt én is nézegettem már hogy jó lesz a (leendő) anime szűrőmnek gyakorlóadatnak.
(Mellesleg miért nem ismertebb ez az anime ? Ezt hype-olják a rohadékok !)
-
Vettem magamnak a bárotságot. Sajnos csak egy említésre méltó kép volt a neten, a többit a filmből szedtem ki (szerencsére egész jó minőségű verziót szedtem le).
-
Én is láttam 1-2 hónapja, nekem is tetszett, mindíg is szerettem az időutazásos sztorikat. A csaj szinkronját pedig imádom ^^
Már tucatszor megkérdeztem , de azért megint: tud-e még vki ilyen időutazós cuccot ? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- az elsőre hirtelen nem tudok válaszolni. :-)
- Másodjára is pont azért kell visszamennie, mert egy régebbi énje már elmondta (szitkozódik is, hogy mi a francnak kellett beszélnie). Szóval túl sok választása nem volt.
- Nem azt mondta csak a srác, hogy az egyetlen megmaradt adatuk a festményről ebbe az időbe helyezi a kép egyetlen ismert létezési időskáláját? Tehát végülis tudtak a képről, de csak annyit, hogy ekkor biztosan létezett. Lehet, hogy pont a restaurálási napló töredéke maradt fent. Abból kiderül, hogy itt van a kép, csak azt nem tudják, hogy miért. Bár ezt most csak spekulálom.
- Időparadoxon, szóval ilyen helyzetekben azt ír az író amit akar. :P Amíg a csaj úgy nem döntött, hogy megvédi, addig a srác szemszögéből elégettnek minősül. Gondolom a döntése a későbbi minukájáról is az, hogy restaurátor lesz vagy valami olyasmi lesz amivel lehetősége lesz megvédeni a képet.
- Bennem is felmerült. Kicsit könnyen elfogadta a az időutazást és ő adta a tippet, hogy tényleg ugorjon. Vagy lehet, hogy az a régi szerelme a sulis időkből szintén időutazó volt. Ezért buzdíthatta, hogy ne szalassza el a lehetőséget, és lehet, hogy az a régi szerelme is képrajongó volt, ezért ő is védi a képet. De megintcsak spekulálok. :P
- :D -
AranyKéz #17415 Megnéztem én is. Tényleg baró, teljesen egyetértek a véleményeddel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért pár ellentmondást észrevettem:
- A lány memóriája nem állt vissza amikor a srác visszatekerte az időt, ellenben a srácé visszaállt amikor a csaj tekerte vissza az időt.
- Miért kellett visszamennie a srácnak ? Ő azzal érvelt, hogy azért kell visszamennie a saját idejébe mert elmondta a csajnak az időutazás titkát. Viszont a csaj meg visszatekerte az időt, és Ő mondta el a srácnak hogy ő is utazgat az időben. Tehát a srác soha nem említette az időutazást neki. Vagy csak egyszerűen véget ért a dolga, aztán húzni kellett haza ? Akkor meg egy dög. Áhhh, na mind1. Mindenféleképpen idegesít hogy nem maradt a srác.
- A csaj nagynénje (vagy ki a franc) azt mondta hogy a képet régebben, egy háborúban festették. A srác viszont azt mondta hogy abban az időben festették amiben az anime játszódik. Akkor most hogy is van ez ? Tudtak a festményről a jövőben, vagy megvolt még, vagy pedig már elégett, de mindkét esetben tudniuk kellett (illett) volna, hogy a nagynéni csak restaurálta, korábban festették (ha már a közelítőleges dátumot tudta a srác).
- Ha a csaj megvédte a festményt, a srác hogyhogy visszament, és miért mondta azt hogy elégett és mindenáron meg akarja nézni ? Bár úgy látszik mégse sikerült megvédeni XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- A nagynéni is időutazgató volt ?
- Az hogy a vonat nyugodtan elment az hagyjám. A dagadt nőt végre nem lökték fel XD
-
AranyKéz #17414 Le kéne szoknom arról hogy állandóan kijelölgetem a spoilereket. Most is sikerült azalatt az icipici kis idő alatt az egész mondatot egy az egyben elolvasni.
-
Csak úgy kíváncsiságból megnéztem az anidb legjobbra értékelt animéjét (Toki wo Kakeru Shoujo). Hihetetlen jó film lett. Nem a legjobb, de mindenképpen maradandó tagja lesz a gyüjteményemnek.
Hihetetlenül életszagú az egész megvalósítás, az animáció, a szituációk, a környezet, minden, plusz a főszereplő is "kawai" a lehetőségekhez mérten. A történet az időutazás ellenére se válik túl zavarossá.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát igen, azért elárul egyet s mást, hogy sikerült közel 1500 szavazatból 9-es átlagot összehoznia a műnek. Fél kettőre ért le, gondoltam megnézem az első tíz percet...aztán nem bírtam abbahagyni. :-)Hihetetlen nagyot sóhajtottam mikor a végén a vonat végre minden probléma nélkül átment a kereszteződésen. :-) -
AranyKéz #17412 Megnéztem az Akane Maniax-ot. Elég gyenge vígjátéknak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akane meg úgysem jut be az amcsi egyetemben ha japán akcentussal beszél :P
-
Na végeztem a 2005-ös Megami-samával. Nem egy maradandó alkotás, de egyszer mindenképpen érdemes megnézni azoknak akik szeretik a viccesre vett romantikus sorozatokat.
A szereplők nagyrésze aranyos, szerethető, egy-két kivételtől eltekintve (pl Skuld akármilyen tündibündi kawai karakter külsőleg, olyan idegesítő tud lenni néha). A történetben van egy-két csavar amin jókat lehet vidulni (pl Keichi átváltozásai :-) ).
Hiányzott belőle az OVA végkifejlete, szóval tényleg érdemes azzal kezdeni annak aki meg akarja nézni. -
Daikuuji-san (Ayu "Senpai") és Tamano-san (Mayu "Mayu-mayu") csak poénelemek. Gyakorlatilag fura lett volna, ha az állatja nem küldi el Takayukit megint macskaszarba lépni :)
Ha igazi elmebajt akarsz, nézd meg az Akane Maniax-ot (nem sokkal azután játszódik, hogy Haruka kijön a kórházból), illetve az Ayu-Mayu Theatre-t.
Lehet, hogy pont az eredeti hangulata miatt nem is fognak tetszeni, viszont mindkettőben szerepel a lökött Sagara japán hangja ^^ -
AranyKéz #17409
Rumbling Hearts / Kimi Ga Nozomu Eien
Erőteljes.
Jól ábrázolták a kapcsolatokat a szereplők között (nem akartam a fejem a falba verni mint az átlag romantikus vacaknál, ez már jó jel!). És valahogy minden rész vége felcsigázza annyira az embert hogy azonnal folytassa a következővel. Sajna ez is felhígul az utolsó egypár részben, az meg egy kicsit levon az értékéből hogy az utolsó részben a szomorú rész után rögtön a szőke csaj kezd el üvöltözni.
-
Code geass: majd jön....
Ja és ha már itt tartunk majd egyszer jön Mai Otome S.ifl is ami elősztori lesz Arika anyjával, legalábbis az előzetes alapján
kérdések:
- a tokyo majin 2. szezonját nézi-é valaki és ha igen honnan szedi a rawt, mert most már azt sem találok, csak valami youtube szerű oldalon
- adsl-eseknek megy a ut? mert egyre több ismerősöm panaaszkodik, hogy még az oldal sem jön be nekik, nem hogy az ftp és mindnek adsl-je van
-
Inquisitor #17407 Vettem egy Black Jack The Movie DVD-t, és szeretném megkérdezni, hogy látta e valaki a sorozatot? (6db OVA, 4db pre series, és 61db rész)
Érdemes e megnéznem őket, vagy a film önmagában is élvezhető? -
_Vegeta_ #17406 jaaaaj :D -
Na, ment volna ez finomabban is -
AranyKéz #17404 A spammelő kurva anyádat te trabanttenyésztő paraszt, hogy kerülne a fejed a seggedbe és fosnád össze magad.
-
Cat 02 #17403 ki nézte meg ?
v1: bitefight
v2: miniville -
Horász #17402 Bazd mien oldalt találtam, az irígység előtört belinkeljem e de megteszem minden anime gecc qrva sok és rengeteg rész mind pf beszartam megláttam --> http://href.hu/x/3b4j
-
Gábor #17401 Van valami hír a Code Geass folytatásáról? Most fejeztem be és alig bírok magammal, annyira akarom a folytatást :) -
Cat 02 #17400 tényleg, köszi :) -
Nuki #17399 köszi ^^
Sok furcsaságot lehet találni interneten... épppen a Spiral spin-off sorozatáról a Spiral - Alive -ról kerestem infót,
amikor láttam, hogy már kapható a Slayers remastered verzió mittudomén melyik szériája DVD-n... nekem ez felkeltette az érdeklődésem mert szerettem a Slyers sorozatot. Ti tudtok erről valamit? -
A 2005-ös meg eddig nagyjából ugyanaz mint az OVA, csak jóbban ki van nyújtva a sztori és ezért jobban meg lehet ismerni a szereplőket. -
a mini goddess-t is szerintem kihagyhatod, bár viccesnek vicces , de túl gyerekes is (igaz csak kb 3 részt láttam belőle, de ez jött le ^^) -
AranyKéz #17396 OVÁval. Filmet felejtsd el. A három TV sorozatról nem tudok sokat mondani, még nem láttam őket.
-
animeaddicts-ról le is töltheted a részeket(feltéve ha regelve vagy és be vagy lépve,anélkül nem is látszódik az a menüpont), fenn van az oldalon, és szupi magyar formázott felirattal
Én meg végeztem 3-4 nap alatt a fullmetal alchemist-tel extrástul mozistul, nagyon tetszett, nem tudtam abbahagyni ^^
Sokakkal ellentétben nekem tetszett a befejezés is, semmi gond nem volt vele, elvégre az már a mi történelmünk, tudjuk mi lesz a világ sorsa (najó a tesókról nem tudjuk meg mi lesz velük, de biztos jól boldogultak a "való" életben ^^) -
Nuki #17394 Ez tetszik :D
Animeaddicts-on kapásból látok négy bejegyzést... majd ha eljutok odáig, melyikkel kezdjem? :P -
Cat 02 #17393 oks, letöltöm azt megnézem jó-e a felirat :)
(előzőnél késett 1 percet :)) -
Nagy általánosságban az OGM/MKV jobb minőségű képet ad és gyakran több hangsáv is van rajtuk (a Berserk esetében angol/japán együtt). Ritkán felkerül egy-két felirat is, de ha nem akkor is könnyen beszerezhető innen-onnan. -
Cat 02 #17391 tehát az ami .ogm ben van jó ?:) -
UT-n van OGM japán hanggal is, az animeaddicts-on meg három verziójú felirat, valamelyik biztos jó. -
Cat 02 #17389 váá valaki tud adni linket (pm is jó) ahol le lehet tölteni azt a Berserket amihet jó a felirat ? :D -
Cat 02 #17388 jetix.try.hu ? sok Jetixes stuff fennt van
btw lol , töltöm Bersereket és 01.avi 25 % 02.avi 85 % xD -
Ignác13 #17387 sziasztok! valaki tudja hogy honnan lehet magyar naruto részeket letölteni??
valaki segítsen! -
AranyKéz #17386 Valszeg egy hónap múlva kinn lesz az AMV Hell 4, senki se felejtse el.
-
A középső a főszereplő sráccal él együtt, mert az a "marha" azt kívánta, hogy örökké legyenek együtt (csak úgy viccből, aztán volt nagy szemforgatás mikor a kérését elfogadták :P).
A jobboldali próbálja összehozni őket és "segít" ahol tud kisebb-nagyobb sikerrel (többnyire kisebb :P).
A baloldali kalapácsos meg féltékeny a srácra és állandóan azon van, hogy a nővérkéje minél előbb hazamenjen (felbontsa a szerződését a sráccal).
Tömören ezt csinálják. ^.^
Persze ezt nagyrészt az alap OVA-ból szedtem, nem tudom még, hogy a kistesó hogyan viszonyul a dolgokhoz, de ott nem volt elragadtatva a dologtól. :P -
Nuki #17384 Micsoda angyal nénik, ők mit csinálnak? :D -
Szives engedelmetekkel, annak örömére, hogy most ezt nézem. :P
-
Nuki #17382 Fansub? Én olyat biz' ebben nem láttam... Pontosabban nem tudom hogy melyik részét tekintsem annak, ha már így ingyenesen megnéztem. :P -
Én ezt még az animeőrületem előtt láttam :) (szal még a sorozat megnézése előtt egyáltalán :D)
Tetszett. Meg hatalmasakat röhögtem a rámszar magyar fansubon :D